akrobatik Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Μόλις άλλαξα τη σύνδεσή μου από hol σε wind αλλά λόγω κάποιας καθυστέρησης το καινούργιο router δεν έχει έρθει ακόμα οπότε θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να συνδεθώ στο internet χρησιμοποιώντας το router που έχω από τη hol. Αν ναι πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις? Ευχαριστώ...!
Chrisxxx Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Γινεται, θα πρέπει να ορισεις τα νεα username και password. Η διαδικασια ειναι ιδια με αυτη που ακολουθησες οταν εβαλες HOL μονο που τωρα θα βαλεις το νεο username k password.
akrobatik Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Μήπως μπορείς να μου πεις πως μπορώ να το κάνω αυτό? Δεν πρέπει να έχω πρόσβαση στο internet από το συγκεκριμένο router?
poulinos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 α.δεν χρειαζετια προσβαση στο ιντερνετ. β.απλα μπαινεις μεσα στον ρουτερ αφου το συνδεσεις στον υπολογιστη σου και κανεις τις ρυθμισεις.για να μπεις στον υπολογιστη σου απλα μπαινεις με καποιον browser γραφοντας την Ip του ρουτερ σου που σε βαζει στο μενου.πχ 192.168.1.1 η 192.168.1.254 η οτι αλλο εχει. μετα τρεχεις το wizard η απλα πας στην καρτελλα που εχει τις ρυθμισεις και βαζεις τα νεα Username /password.Ολα τα αλλα δηλαδη pppoe/llc vpi 8 vci 35 ειναι ιδια σε ολους τους παροχους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα