aelmon Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 καλημέρα σας!!! στον υπολογιστή των γονιών μου (χρήση ταινίες full HD, μουσικη, ιντερνετ...κοινως multimedia) εχω την nvidia GeForce 8800gtx η οποια εχει πανω υγροψηξη... η υγροψηξη χαλασε(δεν βρισκω ανταλακτικα πουθενά... ψάχνω μέρες) και τώρα έχω 2 επιλογές 1) αντικαθιστώ την υδροψηξη με αερα...κοστος 30 ευρω περιπου 2) περνω μια μεταχειρισμενη αλλη...το θεμα ειναι αν μεχρι 50 ευρω(παντα για μεταχειρισμενη) βρισκω κατι καλυτερο απο την 8800 gtx; αν ναι ποια μου προτεινεται; (ο υπολογιστης ειναι συνδεδεμενος με τηλεοραση οποτε αν υπαρχει καποια με εξοδο HDMI ακομα καλυτερα)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 κοιτάς από GTX260/4870 και πάνω, τώρα αν θα βρεις είναι άλλου παπά ευαγγέλιο...
liopyr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Αν δε παίζεις πλέον games, κάνεις τη δουλειά σου και με καινούρια κάρτα στα λεφτά που διαθέτεις. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2012 από liopyr
tolis_01 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Γιατί να πάρεις τέτοιες ενεργοβόρες κάρτες για να βλέπουν απλά ταινίες; Εκτός αν θες να στηρίξεις τη ΔΕΗ, μην τυχόν και πουληθεί φθηνά στο πακέτο ιδιωτικοποιήσεων Η κάρτα που προτείνει ο liopyr είναι μια χαρά για τέτοιες δουλειές.
ikaruga24 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Ειχες 8800gtx για multimedia εφαρμογες? Παρε την καρτουλα που σου προτεινε ο Liopyr, ειναι περα για περα ικανοτατη για τη χρηση που τη θελεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα