telcomfreak Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Εχω ενα κωδικό έκπτωσης για αγορές web απο τον Κωτσόβολο εως 31-8/12 Ο κωδικός είναι : NCC77559 υ.γ Δεν ξέρω αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί πανω απο μια φορά .Εγω δεν τον χρειάζομαι.
skoulas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Σε ευχαριστω πολυ...εγω το εβαλα και δουλεψε κανονικα...παρα το οτι εκανα εγγραφη εμενα δε μου εστειλαν οποτε το χρειαζομουν...σε ευχαριστω και παλι...
Mercyful_Fate Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Μάλλον ήταν για μια αγορά μόνο. Εμένα δεν μου αλλάζει την τελική τιμή.
telcomfreak Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Μάλλον ήταν για μια αγορά μόνο. Εμένα δεν μου αλλάζει την τελική τιμή. υ.γ Δεν είναι για όλα τα προιόντα αλλα για όσα φέρουν την σύμανση του κουπονιού.
Nemesis_rds Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Ο κωδικος δε δουλευει. Ακομα και αν δε σου προσφερει εκπτωση σε καποιο συγκεκριμενο προιον θα επρεπε να τον δεχεται σαν ενεργο κωδικο στο σημειο που διαλεγεις να βαλεις ενα κουπωνι. Τον συγκεκριενο δεν το δεχεται. Μπορει να ηταν μιας χρησης οπως ειπε ενας φιλος παραπανω. Αν εχει καποιος αλλος τον κωδικο που παιζει αυτον τον καιρο για τις εκπτωσεις 5-30% του κωτσοβολου θα ηταν καλο να τον postαρει εδω αν θελει.
Semper_Paratus Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Ο κωδικός που μου έστειλαν στο newsletter: XZE70993
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα