Xorxhs! Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Έχω εγκαταστησει τα windows 7 64-bit και θέλω να χρησιμοποιησω τον internet explorer 32-bit και οχι τον 64-bit. Υπάρχει τρόπος? Τουλαχιστον παλιοτερα μπορούσα τώρα μου ανοίγει μόνο ο 64-bit.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 υπάρχουν 2 εικονίδια στο All Programs, Internet Explorer και Internet Explorer (64bit)... αν δεν υπάρχουν σε σένα κάτι έχει γίνει λάθος, checkαρε αν μπορείς να τον installάρεις manually από το uninstall or change programs, στην επιλογή turn off or on windows features
Xristaras12 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 οταν ανοιξεις την εναρξη και πληκτρολογησεις internet explorer στην αναζητηση προγραμματων και αρχειων θα σου εμφανισεις 2 επιλογες: internet explorer internet explorer(64bit) ο πρωτος ειναι ο 32bit
jim_p Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Υπαρχουν 2 εικονιδια στο start menu, ενα που λεει "Internet explorer (64-bit)" και ενα που λεει "Internet explorer" (σκετο). To σκετο τρεχει τον 32αρη ie, με 32αρια plugins κλπ. Πως μου τη δινει οταν κολλαει ο !@#$%^&* ο editor του insomnia Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2012 από jim_p
Xorxhs! Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 δεν ισχυουν αυτα που μου λετε παιδια, Παλιοτερα ίσχυαν, αλλα τωρα και τον σκετο να τρεξω και απο το path να τον τρεξω, θα ανοιξει ο 64-bit. Όπως πρωειπα παλιοτερα μου ετρεχε ο 32bit αλλα τωρα οτι και να κανω ανοιγει 0 64βιτ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 σε σένα δεν ισχύουν, σε μας παίζουν κανονικά... ίσως να μην έχει μπει για κάποιο λόγο ο 32bit, checkαρε εκεί που σου είπα...
Xorxhs! Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) ok, παντως το εχουν αρκετοι το προβλημα με ενα γρηγορο googlarisma που εκανα Ωπ δεν υπαρχει στο programs and feautures o internet explorer.... fixed! unInstalled / installed. Thanks Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2012 από Xorxhs!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα