Candlemass Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Επειδή δεν δουλεύει η αναζήτηση σήμερα, και δεν έχω πρόχειρο το συμβόλαιο/αίτηση, μπορεί να μου πεί κάποιος εαν επιστρέφεται το ρουτερ στη HOL σε κάθε περίπτωση ή μόνο αν γίνει η διακοπή νωρίτερα από το 12μηνο;
poulinos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 η hol γενικα ως τωρα ειχε την νοοτροπια οτι το ρουτερ ειναι χρησιδανειο και επιστρεφεται σε περιπτωση διακοπης.τωρα με τα πιο απλα ρουτερ που δινει δεν ξερω οπως επισης δεν ξερω αν το εχεις καποια χρονια αν μετα γινεται δικο σου.για να εισαι σιγουρος μιλα μαζι τους για να μην βρεθεις μετα να χρωστας χ ευρω για ενα απλο ρουτερ που δεν αξιζει ουτε 20 ευρω.παντως δεν εχει νοημα να το κρατησεις .με πολυ λιγα λεφτα παιρνεις πολυ καλυτερα ρουτερ απο αυτο.πχ απο το www.ebw.gr το vigor 2700vg με ουτε 25 ευρω.
Candlemass Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 ΟΚ ευχαριστώ, απλά ήθελα να κόψω μια γραμμή που δεν χρησιμοποιείται πια και επειδή είναι εκτός Αθηνών και δύσκολο να πάω ως εκεί μόνο για πάρω το ρουτερ, ρώτησα αν μετά το χρόνο το κρατάμε. Αλλά μίλησα μαζί τους και πρέπει να επιστραφεί.
poulinos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 δεν ξερω αν ειναι καποιος εκει που μπορει ειτε να στο στειλει ταχυδρομικως σε εσενα η να το στειλει στην Hol.βεβαια μην παραξευνευτεις αμα δεν στο ζητησουν τελικα ποτε επειδη απλα ξεχαστηκε η πχ ειναι παλιο μοντελο και δεν το θελουν.επρεπε να πεις ειναι καμμενο παντως καλου κακου γυρισε το να μην σου βγει ξαφνικα κανα μπουγιουρτι οτι χρωστας λεφτα και μαλιστα αρκετα για ενα τετοιο router των 20 ευρω.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Όντως είναι με χρησιδάνειο το ρούτερ.Η διαδικασία έχει ως εξής.Πας σε μία συνεργαζόμενη με την hol,εταιρία κούριερ και το στέλνεις δίχως να χρεωθείς κάτι.Εμένα πάντως μετά από 2,5 χρόνια δεν μου το έχουν ζητήσει ακόμα.Βέβαια το έχω κρατήσει. @poulinos : 55 ευρώ περίπου τα χρεώνει η hol σε περίπτωση απώλειας!
poulinos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 και να μην μου το ειχαν ζητησει θα το ειχα παει εγω πισω.δεν δινουν και κανα σοβαρο ρουτερ περα απο το fritz το οποιο ειναι και λιγο παλιο πλεον αλλα γενικα ηταν καλο.ολα τα αλλα οχι 55 ουτε 20 δεν αξιζουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα