Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα στο ανανεωμενο insomnia , εχω μια απορια αν μπορειτε να με βοηθησετε.... προσπαθω εδω και κατι μερες να φτιαξω κατι βιντεο απο ενα παιχνιδι (το minecraft) και κανω εγγραφη οθονης με το fraps, ολα καλα γραφει χωρις να κολλαει και μετα που το παιζω για να το δω η αναλυση ειναι παρα πολυ καλη και ικανοποιητηικη. μετα το περναω απο μια μικρη επεξαιργασια απο ενα προγραμμα οπως το movie maker η το AVS video editor και το τελικο video το ανεβαζω . τωρα , δειτε τα βιντεο που ανεβασα και πειτε μου αν ξερετε γιατι συμβαινει αυτο...? εχω ανεβασει παααρα πολλα και ολα ειχαν το ιδιο προβλημμα... τι να φταιει?

links : https://www.youtube.com/watch?v=A8NaJ_2qtaI

και

https://www.youtube.com/watch?v=0eP7ErtRwrE

Ευχαριστω !

Δημοσ.

επισης να πω πως τα βιντεο τα εχω κανει render ακομα και με πολυ καλα προγραμματα οπως το sony vegas ...δεν ξερω και τι format ειναι το καλητερο για HD βιντεο....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

MouZzikos ψάξε στο Google: Video Distortion problem fraps ή Video Distortion problem θα σου βγάλει κάποιο αποτέλεσμα σίγουρα.

Εγώ το μόνο που μπορώ να σου προτείνω είναι να δοκιμάσεις και άλλα προγράμματα πέρα του fraps όπως το Χfire (έχει νομίζω λειτουργία εγγραφής video) δοκίμασε να ψάξεις στο Google: free game recorders για να βρεις προγράμματα εγγραφής βίντεο από παιχνίδια.

Ενημέρωσε επίσης τους drivers της κάρτας γραφικών μήπως και οφείλετε εκεί το πρόβλημα.

Επεξ/σία από Thunderman
Δημοσ.

οι drivers ειναι οι νεοτεροι , επισις εχω δοκιμασει αλλα 2 προγραμματα οπως το bandicam και ενα αλλο, σε ολα συμβαινει το ιδιο...ευχαρισω παντως , θα googlαρω αυτο που μου ειπες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...