MouZzikos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 καλημερα στο ανανεωμενο insomnia , εχω μια απορια αν μπορειτε να με βοηθησετε.... προσπαθω εδω και κατι μερες να φτιαξω κατι βιντεο απο ενα παιχνιδι (το minecraft) και κανω εγγραφη οθονης με το fraps, ολα καλα γραφει χωρις να κολλαει και μετα που το παιζω για να το δω η αναλυση ειναι παρα πολυ καλη και ικανοποιητηικη. μετα το περναω απο μια μικρη επεξαιργασια απο ενα προγραμμα οπως το movie maker η το AVS video editor και το τελικο video το ανεβαζω . τωρα , δειτε τα βιντεο που ανεβασα και πειτε μου αν ξερετε γιατι συμβαινει αυτο...? εχω ανεβασει παααρα πολλα και ολα ειχαν το ιδιο προβλημμα... τι να φταιει? links : https://www.youtube.com/watch?v=A8NaJ_2qtaI και https://www.youtube.com/watch?v=0eP7ErtRwrE Ευχαριστω !
MouZzikos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 επισης να πω πως τα βιντεο τα εχω κανει render ακομα και με πολυ καλα προγραμματα οπως το sony vegas ...δεν ξερω και τι format ειναι το καλητερο για HD βιντεο....
Thunderman Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) MouZzikos ψάξε στο Google: Video Distortion problem fraps ή Video Distortion problem θα σου βγάλει κάποιο αποτέλεσμα σίγουρα. Εγώ το μόνο που μπορώ να σου προτείνω είναι να δοκιμάσεις και άλλα προγράμματα πέρα του fraps όπως το Χfire (έχει νομίζω λειτουργία εγγραφής video) δοκίμασε να ψάξεις στο Google: free game recorders για να βρεις προγράμματα εγγραφής βίντεο από παιχνίδια. Ενημέρωσε επίσης τους drivers της κάρτας γραφικών μήπως και οφείλετε εκεί το πρόβλημα. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2012 από Thunderman
MouZzikos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 οι drivers ειναι οι νεοτεροι , επισις εχω δοκιμασει αλλα 2 προγραμματα οπως το bandicam και ενα αλλο, σε ολα συμβαινει το ιδιο...ευχαρισω παντως , θα googlαρω αυτο που μου ειπες
MouZzikos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 απο τοτε εχω ανεβασει και αλλα βιντεο και ανεβαινουν κανονικα ( οχι screen recordings απλα βιντεο..)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα