Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν του λεμε πως να διαχειριστει την δουλεια του αλλα του λεμε πως το βλεπουμε σαν πελατες.και το λεμε καλοπροεραιτα.και επειδη τυχαινει να στηνω hot spots σε ξενοδοχεια ξερεις ποσα ατομα οταν ακουσουν οτι ενα ξενοδοχειο δεν εχει ιντερνετ σηκωνονται και φευγουν???αστα να πανε.δεν ειναι για γελια το θεμα.ανετα σου χαλαει ολη σου την δουλεια και ολη σου την καλη φημη ενα τετοιο πραγμα το να μπλοκαρεις υπηρεσεις .πλεον ολοι ειναι με ενα κινητο στο χερι οποτε αν δεν παιζει σε σενα το skype την επομενη φορα η και την ιδια στιγμη εχουν φυγει και εχουν παει σε αλλο Hotel ειδικα αμα υπαρχει αλλο κοντα και σου δινει full προσβαση.δεν χαριζουν πλεον.ειδικα αν ειναι ακριβα ξενοδοχεια..οι μισοι πανε διακοπες για να ειναι στο νετ.και το skype ειναι κατι σημαντικο πιο πολυ απο torrents κτλ.απο καποιον που θελει να μιλησει για δουλεια μεχρι να μιλησει με την οικογενεια του.του το λεμε σαν πελατες .

...και πολυ περισσότερο σε μια περιοχή όπου (όπως λεει) το τηλέφωνο ειναι δυσκολο.

Ξενοδόχος δεν ειμαι.

Ειμαι όμως καλος πελατης ξενοδοχείων, 3-4 φορες το χρόνο και εκτιμώ ιδιαιτέρα το γρήγορο και ελεύθερο internet στη δουλειά μου.

Η απόφαση δική του και σεβαστή βεβαίως , αλλά εμείς, σαν πελάτες, ευγενικά του ζητάμε να το ξανασκεφτεί

Τέλος και συγγνώμη αν κούρασα.

Επεξ/σία από STRS1992
Δημοσ.

ουτε εγω ξενοδοχος απλα λογω οτι οπως ειπα στηνω Hot spot και διορθωνω και βλαβες οταν υπαρχει βλαβη πας εκει και το πρωτο πραγμα ειναι οτι φτιαξτε το γιατι οι πελατες θελουν να φυγουν η τους λεμε οτι δεν εχουμε ιντερνετ και δεν καθονται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...