Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εβαλα τελικα αλλο ρουτερ το 585v8 και κλειδωνα κανονικα με 20-21 και κατεβαζα φουλ και με wifi.ολα αυτα μεχρι την περασμενη εβδομαδα.δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα εκανα αναβαθμιση το firmware και την επομενη μερα αν θυμαμαι κλειδωνα με 16.ειδα οτι συνδεομουνα με annex m.δε θυμαμαι πριν τι ειχα αλλα νομιζω annex a.μεσω telnet το αλλαξα και πλεον συνδεομαι με 17 περιπου.εβαλα αλλο firmware αλλα δεν αλλαξε κατι.πηρα στον οτε και μου λενε οτι βλεπουν μεγιστο τα 17 που πιανω και οτι δεν μπορουν να δουν αν εγω κλειδωνα πιο πριν με 21 οποτε δεν το δηλωνουν βλαβη για να ερθει τεχνικος.δοκιμασα και αλλα ρουτερ κ κλειδωνουν το ιδιο.δεν ξερω τι αλλο να κανω.καμια ιδεα;;

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εβαλα τελικα αλλο ρουτερ το 585v8 και κλειδωνα κανονικα με 20-21 και κατεβαζα φουλ και με wifi.ολα αυτα μεχρι την περασμενη εβδομαδα.δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα εκανα αναβαθμιση το firmware και την επομενη μερα αν θυμαμαι κλειδωνα με 16.ειδα οτι συνδεομουνα με annex m.δε θυμαμαι πριν τι ειχα αλλα νομιζω annex a.μεσω telnet το αλλαξα και πλεον συνδεομαι με 17 περιπου.εβαλα αλλο firmware αλλα δεν αλλαξε κατι.πηρα στον οτε και μου λενε οτι βλεπουν μεγιστο τα 17 που πιανω και οτι δεν μπορουν να δουν αν εγω κλειδωνα πιο πριν με 21 οποτε δεν το δηλωνουν βλαβη για να ερθει τεχνικος.δοκιμασα και αλλα ρουτερ κ κλειδωνουν το ιδιο.δεν ξερω τι αλλο να κανω.καμια ιδεα;;

στον οτε πολλες φορες αντι για annex a γραφει annex m.μην ανησυχεις.να δουν αν ησουν 21 πραγματι δεν γινεται.συνηθως βλεπουν τελευταιο συγχρονισμο.απο εκει και περα αν πραγματι κλειδωνες 21 και τωρα οχι ο οτε δεν θα το δεχτει βλαβη.

β.γραψε μας τα χαρακτηριστικα της γραμμης.λογικα πρεπει να εχεις 9 margin στο down.επισης μπορει να φταιει κατι μεσα στο σπιτι.πχ καποιο καλωδιο η καποιο φιλτρο?ειτε πρεπει να κανεις δοκιμη χωρις τιποτε πανω ειτε να κανεις δοκιμη στον κατανεμητη η στην χωνευτη η εστω στο κεντρικο πριζακι αποσυνδεοντας τα αλλα πριζακια.(αν πιανουν τα χερια σου για τετοια).ναι βλαβη δεν θεωρειται.μπορει και θεμα καλωδιου του οτε λογω παρεμβολων λογω 1002.

Δημοσ.

<p>δοκιμασα και με καλωδιο κατευθειαν στο ρουτερ χωρις αλλη συσκευη και κλειδωσε το ιδιο. 9 margin εχω αλλα και 1 line attenuation.γιαυτο μου τη σπαει γιατι η γραμμη εχει μεγαλυτερες δυνατοτητες.να κανω δοκιμες στον κατανεμητη κτλ δεν ξερω.αν εχεις καποια tips καλοδεχουμενα.τι ειναι παρεμβολες λογω 1002;

Δημοσ.

για τον κατανεμητη δεν εχει tips.πρεπει να βρεις ποιο ειναι το ζευγαρι που ερχεται απο τον οτε ειτε στον κατανεμητη ειτε στην χωνευτη και να κανεις δοκιμη εκει αφου αποσυνδεσεις ολο το σπιτι.οτι καποιος ειναι διπλα στον οτε δεν σημαινει οτι θα παιξει και 24 στην πραξη.μπορει να υπαρχουν πολλες γραμμες isdn η καποιο φερεσυχνο κοντα στην δικια σου γραμμη και να της αλλαζει τα φωτα.το margin ναι δεν θα αλλαξει.9 θα το βλεπεις παντα εκτος αν στο αλλαξει ο οτε.

Δημοσ.

το margin δεν με ενδιαφερει και τοσο γιατι 9 ηταν και πριν που επιανα πανω απο 20.θα προσπαθησω να κανω δοκιμη με τον κατανεμητη.ξερεις που βρισκεται συνηθως σε πολυκατοικια;επισης ο ηλεκτρολογος οταν καναμε το σπιτι μου εβαλε ενα καλωδιο που βγαινει κατευθειαν απο τον τοιχο κ εχει βυσμα κατευθειαν για το ρουτερ.λες να υπαρχει καποιο πτοβλημα εκει;οταν συνδεω το ρουτερ εκει κλειδωνει 700kb παραπανω

Δημοσ.

το margin δεν αλλαζει ετσι καιαλλιως οτι και να κανει στον χαλκο.το dslam ειναι ορισμενο να σε κλειδωνει με 9 margin οτι και να γινει ακομα και αν εχεις και 2 Mbit ταχυτητα στο τελος.εκτος αν στο αλλαξουν αυτοι το profile.ο κατανεμητης στις πολυκατοικιες που ειναι συνηθως παραπανω απο 3-4 διαμερισματα ειναι σε ντουλαπακι ειτε στο υπογειο ειτε στο ισογειο.στο ισογειο μπορει να ειναι ειτε χαμηλα που πολλες φορες βαζουν καδρα αποπανω,μπορει να ειναι μεσα σε ντουλαπα διπλα στις δεη ειτε μπορει να ειναι πολυ ψηλα ασορτι με το ταβανι οπως λεω για πλακα και να θες μεγαληηηη σκαλα.πρεπει να ξερεις ποιο ειναιτο ζευγαρι σου η να εχεις γεννητρια.επειδη εισαι στην κεντρικη για αυτο συγχρονιζει παραπανω.αλλα σκοπος ειναι να το δεις και κατω για να δεις αν φταιει οτε η οχι.πρεπει να βρεις ρευμα για να βαλεις το ρουτερ κατω και να το συνδεσεις εκει που φερνει ο οτε την γραμμη ΑΠΟΣΥΝΔΕΟΝΤΑς ολο το σπιτι σου.για αυτο λεω πρεπει να ξερεις για να μην βγαλεις κανα γειτονα.εχω δει διαφορα :P για αυτο το λεω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...