Holy Deamon Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 speedtouch 585. εκανα την αλλαγη. αν δεν κλειδωνω στα 20mbps λεω να τους παιρνω τηλ για βλαβες να ερθει τεχνικος να κανει κανενα ελεγχο.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) ρώτα πάντως κάνα τεχνικό αν μπορείς να παίξεις δοκιμαστικά με 24αρι profile, έστω και για 5 λεπτά, αν πέσεις σε καλό παίζει να σε αλλάξει για λίγο, μόνο και μόνο για να σιγουρευτεί το θέμα... Για να γίνει αυτό το θα πρέπει να επικοινωνήσει με το αστικό κέντρο της περιοχής,να τους εξηγήσει την περίπτωση και αν έχει την καλή θέληση ο υπάλληλος που έχει βάρδια να του κάνει εκ νέου μικτονόμηση.Προσωπικά πολύ χλωμό έως αδύνατο μου φαίνεται. speedtouch 585. εκανα την αλλαγη. αν δεν κλειδωνω στα 20mbps λεω να τους παιρνω τηλ για βλαβες να ερθει τεχνικος να κανει κανενα ελεγχο. Δεν θα βγάλεις τίποτα έτσι.Θα σου έλεγα να κάνεις κάτι άλλο.Πάρε τηλ στο 13888 και πες τους πως σκέφτεσαι να βάλεις OTE TV μέσω conn-x(θέλω να ελπίζω στο Ηράκλειο θα διατίθεται) και θέλεις να μετρήσουν την γραμμή σου για το αν μπορείς να βάλεις.Αν σου πούνε κανά 9-10 Mbps ρώτα τους πως γίνεται αυτό με 1.5 att και σε τι SNR margin υπολογίζουν την ταχύτητα( για ΟΤΕ TV το SNR είναι ανεβασμένο για λόγους σταθερότητας).Γενικά να ξέρεις πως από αυτό που θα σου πουν να υπολογίσεις 3-4 Mbps περισσότερο πως πιάνει η γραμμή σου. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2012 από Επισκέπτης
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 εμένα μου είχε κάτσει αυτό πριν πολλά χρόνια (όταν το max ήταν 1mbit ), για αυτό το πρότεινα μπας και γίνει κάτι, όχι να το επιδιώξει...
Holy Deamon Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Τελικα δε μου εκαναν την εξυπηρετηση αναβαθμιζοντας προσωρινα σε 24αρα αλλα εκανα την αιτηση ουτως η αλλως και κλειδωνω κανονικα με 23000. ακομα βεβαια δεν εχω δοκιμασει να δω αν τα πιανει φουλ. κατι torrent παντως που εβαλα μεχρι 800 kb κατεβαζε. τι να δοκιμασω για να το τεσταρω?ελεγα κανενα αρχειο απο καμια σελιδα της microsoft η nvidia κτλ. οι σελιδες που μετρανε την ταχυτητα ειναι αξιοπιστες λετε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) δοκίμασε να κατεβάσεις κάνα driver από το site της Nvidia... 23mbps? LOL, godlike γραμμή... Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2012 από ThReSh
Holy Deamon Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 απο το site της nvidia κατεβαζει με 600 Kb περιπου ενω εχω κλειδωσει στα 23150. τι να πω?
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Κατέβασε από εδώ :http://speedtest.ftp.otenet.gr/ το αρχείο του 1 GB.
Holy Deamon Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Λοιπον παιζω λιγο με το dmt tool και οταν κατεβαζω το snrm και κλειδωνω ψηλα κατεβαζω το αρχειο με 700 περιπου. και οταν το ανεβαζω και κλειδωνει το ρουτερ με 15000 περιπου κατεβαινει με 900-1000 kbps. λες να φταει κατι στην καλωδιωση, γιατι ο ηλεκτρολογος ειχε βαλει καπου ενα καλωδιο του ιντερνετ να βγαινει κατ'ευθειαν απο τον τοιχο. δλδ δεν εχει υποδοχη για βυσμα αλλα καλωδιο με βυσμα που συνδεεται απ'ευθειας στο ρουτερ. να εχει κανει καμια βλακεια εκει?
poulinos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 ασε to default margin που δινει η οτενετ .αν εισαι 23+ ποιος ο λογος να ριξεις το margin>επισης δοκιμασε με filezilla να κατεβασεις απο καπου και να εισαι συνδεδεμενος με καλωδιο ethernet και οχι wireless.και να μην κατεβαζει κανεις αλλος εννοειται.εκτος αν για καποιο λογο δεν του εχουν αλλαξει το Policy και εχει κανα Policy gia 8αρα γραμμη
Holy Deamon Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 ok με default και ethernet κατεβαζω με 2mbps. οποτε κατι παιζει με το wireless. μικρο το κακο αφου ειναι οκ η γραμμη. ευχαριστω πολυ παιδια για τη βοηθεια
poulinos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 με 2 mbyte Εννοεις.δοκιμασε αλλο καναλι στο wireless μετα αλλο κλειδωμα και πριν απο ολα πιο νεους drivers για το ασυρματο.το εχω ξαναδει αυτο το εργο δυστυχως με wireless να μην μπορεις να τερματισεις γραμμη
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 αν είναι wifi g και δεν έχει καμπάνα σήμα ακόμα κι αν αλλάξει κανάλι θα τρώει bottleneck... οπότε ας παίξει μόνιμα με ethernet...
poulinos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 εκει μπορει να δοκιμασει ειτε να μετακινησει τον ρουτερ ειτε να παει σε καρτα n αν το ρουτερ υποστηριζει επισης.ειπα για το channel γιατι μπορει να ειναι και θεμα channel.επισης το ρουτερ οχι μεσα σε επιπλα οχι κοντα σε γωνιες οχι κοντα σε ασυρματα τηλεφωνα οχι καταχωνιασμενα οχι πισω απο εμποδια κτλ.αλλη λυση αν εχει πριζακι κοντα του να μεταφερει το ρουτερ εκει και να παιξει καποιος αλλος wireless που ισως δεν τον ενδιαφερει το full download.
Holy Deamon Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 εχω λαπτοπ οποτε το ρουτερ ειναι κοντα και εχω φουλ σημα. η αλλαγη channel δε βοηθησε ουτε και αλλο κλειδωμα. drivers δε θελω να βαλω αλλους γιατι θα χασω το dmt. υπαρχει καμια ρυθμιση στο ρουτερ η τον λαπτοπ που να επηρεαζει την ταχυτητα με wifi? αν βρω θα δοκιμασω και κανενα αλλο ρουτερ
poulinos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Καλημερα παιδια. Εχω συνδεση οτε στα 2mbps και ηθελα να βαλω 24. Η αποσταση απο το dslam ξερω οτι ειναι γυρω στα 300 μετρα. Στα στατιστικα του ρουτερ μου δειχνει 1.5 attenuation. Και ομως πηρα τηλ στον οτε και μου ειπαν οτι θα κλειδωνω το πολυ στα 10 με βαση κατι μετρησεις της γραμης που εκανε εκεινη την στιγμη. Ειναι αυτο συνιθησμενο η με δουλευουν απο τον οτε; αν και ειναι παλια εν τουτοις να πω ενα δυο πραγματακια.οταν εισαι στα 2mbit υπαρχει περιπτωση να εισαι σε g.dmt οποτε ο οτε να βλεπει το max attainable του g.dmt που ειναι τα 8 Mbit για τα 300 μετρα το λεω γιατι τοσο μου το βγαζει η cyta στη σελιδα της.παντως πανω απο 500 m δεν ειναι.υπαρχει περιπτωση ο οτε αν αναβαθμισω σε 24αρα να με βαλει σε προφιλ για 10; υπαρχει περιπτωση επειδη ειναι κεντρο της πολης και εχουν ολοι ιντερνετ να μην μπορει να εξυπηρετησει για 24; δεν παιζει ρολο αν εχουν ολοι ιντερνετ.αλλο το ποσο συγχρονιζεις αλλο το ποσο κατεβαζεις.το πρωτο ειναι θεμα χαλκου το δευτερο ειναι θεμα ποσο bandwidth υπαρχει.ακομα και να μην εφτανε το bandwidht θα κλειδωνες πχ στα 23 αλλα θα κατεβαζες με 10. θα σε έβαζαν σε 12αρι μόνο αν ήσουν σε νέα καμπίνα για VDSL (κι ας έπαιζες adsl), ώστε να μην κάνεις παρεμβολές στους άλλους (και καλά) στο Ηράκλειο όμως δεν έχουν μπει τέτοιες οπότε δεν παίζει αυτή η περίπτωση, άρα όπως είπα παραπάνω παίζει να σου λένε μλκιες από τον ΟΤΕ, ειδικά αν βλέπεις στο router σου τόσο χαμηλό attenuation αν εννοεις 12 margin δεν το ξερω.αν εννοεις 12 mbit σιγουρα οχι γιατι μιλαγα με οτε και μου ειπαν οτι παιζουν κατι 18αρια+ οι περισσοτεροι.και οτι προβληματα σκανε πολυ σπανια πλεον. Συνεργαζεται και στην αρχη μου εδειχνε 8900 μεγιστο.Εκανα ενα resync με το dmt και πηγε 22700 περιπου.Μετα ξανα εκανα restart μεσα απο το router και ετρεξα παλι το dmt και μου εδειχνε παλι 9000 περιπου.Τι συμπαιρενεις τωρα απο αυτο?Παρεπιπτοντως εχω sn margin 17.Ισως γι'αυτο να μου λενε θα συνδεομαι το πολυ με 9mbps? παντως το 17 margin για καποιο λογο ειναι πολυ μικρο για τοσο κοντα και για 2 mbit.εκτος αν πραγματι ησουν g.dmt SNR είναι υψηλό λόγω των 2mbit... ρώτα πάντως κάνα τεχνικό αν μπορείς να παίξεις δοκιμαστικά με 24αρι profile, έστω και για 5 λεπτά, αν πέσεις σε καλό παίζει να σε αλλάξει για λίγο, μόνο και μόνο για να σιγουρευτεί το θέμα... για 2mbit επρεπε να ειχε σε τετοια αποσταση πανω απο 31 μην πω πανω απο 35. Πηρα τηλ στην τεχνικη υποστηριξη και μου λεει οτι μεγιστο θα πιανω 9300 ενω οι γειτονες στην ιδια πολυκατοικια πιανουν 20000!!ουτε αυτη ηξερε τι να μου πει. ειναι δυνατον να εχει τοσες μεγαλες διαφορες στην ιδια πολυκατοικια? εφοσον στην ιδια πολυκατοικια εχουν 20mbit Θα πρεπε να εχεις προβλημα για να παιζεις στα 10 οποτε εκει απλα το εδινες βλαβη. speedtouch 585. εκανα την αλλαγη. αν δεν κλειδωνω στα 20mbps λεω να τους παιρνω τηλ για βλαβες να ερθει τεχνικος να κανει κανενα ελεγχο. γενικως μπορεις.αν ολοι ειναι 20 και εσυ πχ 9 αν και ο οτε θα μπορουσε να πει οτι οκ συνηθως επειδη εισαι κατω απο το μισο θα σου αλλαζαν κανα ζευγαρι Για να γίνει αυτό το θα πρέπει να επικοινωνήσει με το αστικό κέντρο της περιοχής,να τους εξηγήσει την περίπτωση και αν έχει την καλή θέληση ο υπάλληλος που έχει βάρδια να του κάνει εκ νέου μικτονόμηση.Προσωπικά πολύ χλωμό έως αδύνατο μου φαίνεται. Δεν θα βγάλεις τίποτα έτσι.Θα σου έλεγα να κάνεις κάτι άλλο.Πάρε τηλ στο 13888 και πες τους πως σκέφτεσαι να βάλεις OTE TV μέσω conn-x(θέλω να ελπίζω στο Ηράκλειο θα διατίθεται) και θέλεις να μετρήσουν την γραμμή σου για το αν μπορείς να βάλεις.Αν σου πούνε κανά 9-10 Mbps ρώτα τους πως γίνεται αυτό με 1.5 att και σε τι SNR margin υπολογίζουν την ταχύτητα( για ΟΤΕ TV το SNR είναι ανεβασμένο για λόγους σταθερότητας).Γενικά να ξέρεις πως από αυτό που θα σου πουν να υπολογίσεις 3-4 Mbps περισσότερο πως πιάνει η γραμμή σου. απλα αν το dslam υποστηριζει adsl2+ δεν θα χρειαστει μεικτονομηση απλα να του ξεκλειδωσουν το Profile. Τελικα δε μου εκαναν την εξυπηρετηση αναβαθμιζοντας προσωρινα σε 24αρα αλλα εκανα την αιτηση ουτως η αλλως και κλειδωνω κανονικα με 23000. ακομα βεβαια δεν εχω δοκιμασει να δω αν τα πιανει φουλ. κατι torrent παντως που εβαλα μεχρι 800 kb κατεβαζε. τι να δοκιμασω για να το τεσταρω?ελεγα κανενα αρχειο απο καμια σελιδα της microsoft η nvidia κτλ. οι σελιδες που μετρανε την ταχυτητα ειναι αξιοπιστες λετε? συνηθως τετοια εξυπηρετηση δεν κανουν.συνηθως κανουν το αναποδο.αν εχεις 24 και δεν παιζεις σωστα να σε χαμηλωσουν αλλαζοντας το margin για να σταθεροποιηθεις. εχω λαπτοπ οποτε το ρουτερ ειναι κοντα και εχω φουλ σημα. η αλλαγη channel δε βοηθησε ουτε και αλλο κλειδωμα. drivers δε θελω να βαλω αλλους γιατι θα χασω το dmt. υπαρχει καμια ρυθμιση στο ρουτερ η τον λαπτοπ που να επηρεαζει την ταχυτητα με wifi? αν βρω θα δοκιμασω και κανενα αλλο ρουτερ αν βαλους αλλους drivers στην καρτα δεν θα χασεις το dmt.αν αλλαξεις το firmware θα χασεις το dmt το οποιο βεβαια σου ειναι αχρηστο στην περιπτωση σου αφου εισαι στα 23mbit.βαλε κανα ρουτερ με n
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα