Holy Deamon Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Καλημερα παιδια. Εχω συνδεση οτε στα 2mbps και ηθελα να βαλω 24. Η αποσταση απο το dslam ξερω οτι ειναι γυρω στα 300 μετρα. Στα στατιστικα του ρουτερ μου δειχνει 1.5 attenuation. Και ομως πηρα τηλ στον οτε και μου ειπαν οτι θα κλειδωνω το πολυ στα 10 με βαση κατι μετρησεις της γραμης που εκανε εκεινη την στιγμη. Ειναι αυτο συνιθησμενο η με δουλευουν απο τον οτε;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 σε ποια περιοχή μένεις αν επιτρέπεται? έχουν μπει νέα KV για VDSL στην περιοχή σου ή εννοείς το κλασικό DSLAM στο Α/Κ ?
Holy Deamon Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Στο Ηρακλειο Κρητης μενω. Στο κεντρο. Για vdsl δεν ειμαι σιγουρος. Η cyta παντως εξυπηρετει με vdsl εδω περα αν αυτο βοηθαει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) hm, άκυρο τότε... από την στιγμή που το downstream line attenuation είναι 1.5, τότε παίζει να σου λένε μλκιες... για τα 300 μέτρα που λες πάντως είναι κάπως δύσκολο να είναι μόνο τόσο... Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2012 από ThReSh
Holy Deamon Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 για τα 300 μετρα το λεω γιατι τοσο μου το βγαζει η cyta στη σελιδα της.παντως πανω απο 500 m δεν ειναι.υπαρχει περιπτωση ο οτε αν αναβαθμισω σε 24αρα να με βαλει σε προφιλ για 10; υπαρχει περιπτωση επειδη ειναι κεντρο της πολης και εχουν ολοι ιντερνετ να μην μπορει να εξυπηρετησει για 24;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 θα σε έβαζαν σε 12αρι μόνο αν ήσουν σε νέα καμπίνα για VDSL (κι ας έπαιζες adsl), ώστε να μην κάνεις παρεμβολές στους άλλους (και καλά) στο Ηράκλειο όμως δεν έχουν μπει τέτοιες οπότε δεν παίζει αυτή η περίπτωση, άρα όπως είπα παραπάνω παίζει να σου λένε μλκιες από τον ΟΤΕ, ειδικά αν βλέπεις στο router σου τόσο χαμηλό attenuation
Holy Deamon Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 ok ευχαριστω πολυ φιλε για τις απαντησεις κ το χρονο σου.θα κανω την αναβαθμιση κ ο θεος βοηθος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 το router σου δεν έχει κάπου στοιχεία για το max attainable rate? είναι το μέγιστο θεωρητικό που μπορεί να πιάσει η γραμμή ανεξαρτήτως πακέτου που έχεις αυτή τη στιγμή...
Holy Deamon Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 το ρουτερ που εχω τωρα δεν το δειχνει αλλα θα βαλω ενα αλλο κ θα το ψαξω. παντως και τωρα που πηγα στο καταστημσ του οτε το ιδιο μου ειπε ο υπαλληλος.μεχρι 9 το μεγιστο.δεν μπορω να το καταλαβω.
Holy Deamon Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 το dmt tool ποσο αξιοπιστο ειναι για να δω τη μεγιστη ταχυτητα που μπορω να πιασω?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 αρκετά, αρκεί να συνεργάζεται με το router σου...
Holy Deamon Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Συνεργαζεται και στην αρχη μου εδειχνε 8900 μεγιστο.Εκανα ενα resync με το dmt και πηγε 22700 περιπου.Μετα ξανα εκανα restart μεσα απο το router και ετρεξα παλι το dmt και μου εδειχνε παλι 9000 περιπου.Τι συμπαιρενεις τωρα απο αυτο?Παρεπιπτοντως εχω sn margin 17.Ισως γι'αυτο να μου λενε θα συνδεομαι το πολυ με 9mbps?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 SNR είναι υψηλό λόγω των 2mbit... ρώτα πάντως κάνα τεχνικό αν μπορείς να παίξεις δοκιμαστικά με 24αρι profile, έστω και για 5 λεπτά, αν πέσεις σε καλό παίζει να σε αλλάξει για λίγο, μόνο και μόνο για να σιγουρευτεί το θέμα...
Holy Deamon Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Πηρα τηλ στην τεχνικη υποστηριξη και μου λεει οτι μεγιστο θα πιανω 9300 ενω οι γειτονες στην ιδια πολυκατοικια πιανουν 20000!!ουτε αυτη ηξερε τι να μου πει. ειναι δυνατον να εχει τοσες μεγαλες διαφορες στην ιδια πολυκατοικια?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 όχι με την καμία, προφανώς σου λένε μπούρδες... παρεπιπτόντως ποιο router έχεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα