george122 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Καλημερα ενας φιλος μου εδωσε το συγκεκριμενο λαπτοπ με προβλημα στην καρτα γραφικων και χωρις σκληρο. Οποτε του εβαλα σκληρο και "φουρνισα" και την καρτα και οσο αντεξει... Το κακο ειναι οτι δεν μου εδωσε τα cd για την εγκατασταση των vista οποτε και εγω του περασα τα 7. Το προβλημα μου ειναι οτι στο support της acer για το συγκεκριμενο μοντελο εχει πολλους drivers για το καθενα εξαρτημα. π.χ για την καρτα γραφικων (η δικια μου ειναι 9500m gs nvidia) εχει για nvidia και για ATI αλλα δεν λεει για ποια καρτα ειναι 8600 9500 κτλ. μπορειτε να μου πειτε πως θα βρω ποιους πρεπει να βαλω;
TheELF Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Αφού έχει κάρτα της nvidia πάνε στην σελίδα τους,έχει πρόγραμμα μέσου internet που βρίσκει ακριβός ποιον driver χρειάζεσαι,μπορείς να τον ψάξεις και μόνος σου(απλά πρόσεξε να είναι ο m δηλαδή για laptop) 1
AlexRio Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Ενας τρόπος να βελτιωθει 80% το προβλημα των γραμμών στην οθόνη ειναι: Πατε στο εικονίδιο των Windows κανετε clic κι αναπτύσετε το μενού, επιλεγετε σύνδεση σε προβολέα και επιλέγετε Διπλότυπο,.. και σχεδον αντιο γραμμες... καλή επιτυχία. Βεβαια αυτο γίνεται και απο τις ρυθμίσεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα