Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπαινω κατευθείαν στο θέμα... πρόσφατα άλλαξα την vga του αδερφού μου η οποία ήταν η 4890 η οποία παρουσίασε πρόβλημα και λόγω εγγύησης μας δώσανε πιστωτικό και πήρα αυτή http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/MSI-6770-PCI-Express-GDDR5-1GB-R6770-MD1GD5.htm Έτσι άρχισαν το πρόβλημα το οποίο νομίζω ότι δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικό απλά χρειάζομαι ίγη βοήθεια. Να σημειωθεί ότι δεν γίνεται πάντα αυτό το πράγμα. Τις περισόστερες φορές που ανοίγει το pc o bro μπαίνει κανονικά στα windows αλλά είναι σαν να μην έχει βάλει drivers χαμηλή ανάλυση και τα σχετικά. Υπέθεσα ότι φταίνε τα drivers της ATI έκδοση 12.6 από το site της amd τα κατέβασα και έτσι τους έβγαλα και έβαλα τα12.3 αλλά από ότι μου είπε το πρόβλημα παραμένει. τι συμβαίνει?

AMD Phenom II X4 955 BE

gigabyte 990xa-ud3

τροφοδοτικό 600 thermaltake

Επεξ/σία από nellos
Δημοσ.

επειδη το link δεν λειτουργει να υποθεσω ειναι η 6770?

αν δεν εχετε εγκαταστησει τιποτα το σημαντικο ας κανει ενα system restore σε ημερομηνια που δεν ειχατε προβλημα

Δημοσ.

παίδες και εγώ έχω ένα πρόβλημα με την msi 7950 που την πήρα πρόσφατα ενώ παίζω κανονικά ένα game με υψηλά 120 και πάνω και 40-60 fps δηλαδή η κάρτα τα πάει όλα ρολόι ξαφνικά μου πετάγονται κάτι μαύρες γραμμές σαν artifacts στην οθόνη όχι συνέχεια αλλα καταντάει σπαστικό λέτε μήπως φταίει το vsync που το αφήνω off

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ασε ρε φίλε βρήκες λύση?

μπα όχι ακόμα το εχω στείλει εκεί που το πήρα μπας και βρουν τίποτα!!!! τώρα ψάχνω στο goοgle πας και βρω τίποτα

πάντως καινούριο PC και μπλεξίματα κατευθείαν :mellow: άστα να πάνε!!!!!!

Δημοσ.

Παιδιά αυτο που θα κάνεται για να λυσεται τα προβληματα από bsod είναι να μπείτε στο σιτε τησ AMD και να κατεβασετε τους drivers της κάρτα σας.

Δημοσ.

φίλε μου έχω κατεβάσει πόσες εκδόσεις, κατέβασα και από το σάιτ της κατασκευάστριας εταιρείας...

Δημοσ.

το σημαντικοτερο απ ολα ειναι το πως απεγκαταστησατε τους drivers απο την προηγουμενη καρτα που ειχατε.

Ξεκιναμε απο εκει μιας κ κανεις δεν το εχει αναφερει(περα απο τον overpower που σας το ειπε αλλα τον γραψατε)κ μετα συνεχιζουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...