Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανείς δε θα κατσει εστω και μια ωρα (αμα είναι γατος) απο τον ελευθερο του χρονο για να φτιαξει μοντελα για να κανεις "1-2 δοκιμες". Όσοι κάνουν ότι κάνουν είναι είτε για ιδιον οφελος (φραγκα) είτε για το show-off (δηλαδη αναρτουν τη δουλεια τους τσαμπε σε αντιστοιχα σαιτς και παιρνουν θετικους ψήφους και likes).

ΑΡΑ, για 1-2 δοκιμες, παιρνεις οτι βρεις τσαμπε online (οπως κανουμε όλοι μας). Αμα δεις μετα οτι το έχεις, ξεκινας κατι ελαφρως πιο φιλοδοξο, δειχνεις δειγμα σε screenshots online και ψήνεις καποιον να συμμετεχει στο προτζεκτακι κανοντας σου μοντελα δινοντας του credits.

Συνεχισε αυτο που κανεις, μη μασας απο την ελλειψη πόρων. Προχώρα το λίγο και άμα είσαι σοβαρο γατόνι θα βρεις συνεργατες (έστω και χομπυστικα)

Δημοσ.

ε δεν το κοιτάω έτσι, βασικά δεν ζήτησα κάποιον να μου φτιάξει ένα ανθρωπάκι που είναι και δύσκολο και απαιτεί ώρες, απλά ήθελα μερικά κουτάκια, δεντράκια, μια μικρή λιμούνουλα

τέσπα, θα κάνω αυτό που είπε ο φίλος πάνω, να φτιάξω τον σκελετό και τα μοντέλα είναι το λιγότερο...

απλά δεν μπορώ να προχωρήσω χωρίς να ξέρω κάποιες τεχνικές

πχ το Animation πως θα γίνει, με Bones ή Keyframes, άσε που μου ακούγονται και λίγο κινέζικα αυτά...

Δημοσ.

Σε νοιωθώ, το game development ειναι τόσο χαμος που μπορει να σε κανει να πανικοβληθεις.

Γιαυτο ξεκινα απλα.

Βρες απλα μοντελακια (με 1-2 animations) να μαθεις πως να κανεις transition μεταξυ τους αναλογα το state-of -mind του AI. Μη κοιτας αν ειναι "μαπα" ή όχι, όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω όταν θα έχεις στη διαθεση σου καλυτερα μοντελα απλα τα αντικαθιστας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...