Downloadpercent Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) θέλω να δοκιμάσω να φτιάξω κάτι τύπου Teken, ψάχνω κάποιον που ξέρει 2-3 πράγματα σχετικά με το 3D Modeling ώστε να μου φτιάξει 2-3 Maps/(Worlds) και 3-4 χαρακτήρες θα είναι κάτι απλό, μια απλή μικρή πίστα (αν έχετε παίξει ΤΕΚΕΝ θα καταλάβετε) επίσης θα ήθελα στους χαρακτήρες να μπουν μερικά Animations/Bones όλο αυτό φυσικά δωρεάν, δεν θέλω κάτι επαγγελματικό, κάτι "πρόχειρο" (λίγο ωραίο) Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2012 από Downloadpercent
παπι Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Υπαρχουν σαϊτ/φορουμ που πουλανε/δινουν τζαμπα models
Downloadpercent Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Υπαρχουν σαϊτ/φορουμ που πουλανε/δινουν τζαμπα models τα φρεε είναι μαπα, έχω ψάξει αρκετά... για το άλλο που λες, απλά τσεκάρω διάφορα στο ΧΝΑ , δεν θα δώσω 100 ευρώ να αγοράσω ένα μοντέλο...
ChRis6 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 όλο αυτό φυσικά δωρεάν, δεν θέλω κάτι επαγγελματικό, κάτι "πρόχειρο" (λίγο ωραίο) τα φρεε είναι μαπα, έχω ψάξει αρκετά... για το άλλο που λες, απλά τσεκάρω διάφορα στο ΧΝΑ , δεν θα δώσω 100 ευρώ να αγοράσω ένα μοντέλο... Θες να σου φτιαξει καποιος Καλο 3D model και να στο δωσει τζαμπα ; Για τη ψυχη της μανας του ; Μπορεις να βρεις πολλα και καλα free μοντελα αν ψαξεις. Μην περιμενεις βεβαια να εχουν τη λεπτομερια που βλεπεις στα διαφορα commercial games
Downloadpercent Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Θες να σου φτιαξει καποιος Καλο 3D model και να στο δωσει τζαμπα ; Για τη ψυχη της μανας του ; Μπορεις να βρεις πολλα και καλα free μοντελα αν ψαξεις. Μην περιμενεις βεβαια να εχουν τη λεπτομερια που βλεπεις στα διαφορα commercial games όχι καλέ, απλά εγώ ούτε ένα σπιτάκι δεν ξέρω να φτιάχνω θέλω 2 πολύ απλές πίστες - 1 δρομάκι και από μέσα 2-3 κτήρια και κάνα δέντρο ξέρω γω... σχετικά με τους χαρακτήρες, άστο θα βρω ...
thanos713 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Κρίμα, όσο πάει γίνεται και χειρότερο. Ρε παίδες, όποιος θέλει του τα στέλνει, δεν είναι κανείς υποχρεωμένος, λίγη βοήθεια ζήτησε ο άνθρωπος, ούτε αυτός έχει σκοπό να βγάλει λεφτά, έλεος δηλαδή, με την παραμικρή λαλακία που θα κάνετε θέλετε να πάρετε και φράγκα.
ChRis6 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Κρίμα, όσο πάει γίνεται και χειρότερο. Ρε παίδες, όποιος θέλει του τα στέλνει, δεν είναι κανείς υποχρεωμένος, λίγη βοήθεια ζήτησε ο άνθρωπος, ούτε αυτός έχει σκοπό να βγάλει λεφτά, έλεος δηλαδή, με την παραμικρή λαλακία που θα κάνετε θέλετε να πάρετε και φράγκα. Εισαι με τα καλα σου ανθρωπε μου ; Ειδες κανεναν να ζηταει λεφτα ;
thanos713 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Εισαι με τα καλα σου ανθρωπε μου ; Ειδες κανεναν να ζηταει λεφτα ; Θες να σου φτιαξει καποιος Καλο 3D model και να στο δωσει τζαμπα ; Για τη ψυχη της μανας του ;
παπι Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 όχι καλέ, απλά εγώ ούτε ένα σπιτάκι δεν ξέρω να φτιάχνω θέλω 2 πολύ απλές πίστες - 1 δρομάκι και από μέσα 2-3 κτήρια και κάνα δέντρο ξέρω γω... σχετικά με τους χαρακτήρες, άστο θα βρω ... Κοιτα, πριν κανεις οτι κανεις, δοκιμασε να φτιαξεις ενα skybox, ενα terrain και μια free camera. Κανε αυτα και μετα δες για modeling.
ChRis6 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 wtf ? δεν ξερω να διαβαζω ; Τι ασχολουμαι .... TS , τα free models που θα βρεις σε διαφορες σελιδες ειναι πολυ καλα για αυτο που θες.Τωρα αν αυτα σου φαινονται μαπα ή προχειρα, τοτε δεν νομιζω καποιος να κάνει κατι καλύτερο απο αυτό που ζητάς. Εξάλλου δοκιμές θέλεις να κάνεις. Η λεπτομέρια και ο αριθμος των τριγώνων δεν σε εμποδίζει.Επίσης , ακομα κι αν κάποιος σου κάνει αρχείο με κόκκαλα , ξέρεις πως να το χρησιμοποιήσεις ; 1
thanos713 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 @TS, πάντως τώρα που το ξαναδιαβάζω, είσαι και λίγο απαιτητικός εδώ που τα λέμε. Όχι και τα free τελείως μάπα, μην τρελαθούμε, άμα θες κάτι τόσο προχωρημένο πράγματι θα πρέπει να πληρώσεις. Και επίσης δεν μας είπες, αφού σου δώσει τα μοντέλα, αυτός μετά τι θα απογίνει; Στα δίνει και τέλος; Αυτό ήταν;
Downloadpercent Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 παιδιά κάτι πολύ απλό θέλω, όχι από άτομο που είναι η δουλειά του το 3Δ απλά να ξέρει κάτι μόνο για το μέρος, τους χαρακτήρες τους βρίσκω ... τεσπα άστο... χαχα @TS, πάντως τώρα που το ξαναδιαβάζω, είσαι και λίγο απαιτητικός εδώ που τα λέμε. Όχι και τα free τελείως μάπα, μην τρελαθούμε, άμα θες κάτι τόσο προχωρημένο πράγματι θα πρέπει να πληρώσεις. Και επίσης δεν μας είπες, αφού σου δώσει τα μοντέλα, αυτός μετά τι θα απογίνει; Στα δίνει και τέλος; Αυτό ήταν; ρε παλικάρι, είπα ότι 1-2 δοκιμές θέλω να κάνω βασικά 1-2 πίστες ωραίες 1-2 παίχτες ώστε να επιλέγω για να το προχωρήσω και να βάλω spells, δεν μπορώ να προχωρήσω με τέτοια άθλια μοντέλα (πάνω κοίτα) /./...τέσπα ας το αφήσουμε λεω εγώ...
ChRis6 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Αυτα δεν σου αρέσουν ; Φτιαξε οτι είναι να φτιάξεις και όταν βρεις πιο καλά μοντέλα τα φορτώνεις. Δεν αλλάζει η λογική του κώδικα. Έτσι δουλεύουν και τα studio. Άμα περίμεναν τους designers να τελείωσουν τη τέχνη τους, θα βλέπαμε καμιά δεκαρία παιχνίδια το χρόνο
Downloadpercent Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Αυτα δεν σου αρέσουν ; Φτιαξε οτι είναι να φτιάξεις και όταν βρεις πιο καλά μοντέλα τα φορτώνεις. Δεν αλλάζει η λογική του κώδικα. Έτσι δουλεύουν και τα studio. Άμα περίμεναν τους designers να τελείωσουν τη τέχνη τους, θα βλέπαμε καμιά δεκαρία παιχνίδια το χρόνο σωστό αυτό που λες, βασικά εγώ θέλω να βρω μερικά μοντέλα για να τα κάνω "Edit" , δηλαδή να βάλω μερικά Animations (spells)
thanocaster Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 ΤΣ, είναι τουλάχιστον παράλογο αυτό που ζητάς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα