KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 λοιπον...εδω και 3 χρονια εχω τα 7 απο τοτε που βγηκανε..x64 και ολα οκ...πριν ειχα τα xp...vista για κανενα λογο ομως...ακουσα και googlaρα λιγακι οτι τα vista με sp2 ειναι πιο αποδοτικα απο τα 7 μεχρι στιγμης..θεμα αποδοσης σταθεροτητας και τετοια..ισχυει?
duffyduck Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Αυτο ειναι λιγο κουφο. Σιγουρα τα vista με το sp2 βελτιωθηκα πολυ (μερα με τη νυχτα), αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι καλυτερα απο τα 7 με sp1.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 αυτο λεω και γω..δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο..σιγουροα βελτιωθηκα αλλα δεν νομιζω σε τοσο βαθμο!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 που το διάβασες αυτό?
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 δεν θυμαμαι ακριβως τις σελιδες..μερικες ειχαν και benchmarks αλλα δεν με νοιαζει και τοσο απλα το ειχα απορια
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 ακουσα και googlaρα λιγακι οτι τα vista με sp2 ειναι πιο αποδοτικα απο τα 7 μεχρι στιγμης..θεμα αποδοσης σταθεροτητας και τετοια..ισχυει? δεν θυμαμαι ακριβως τις σελιδες.. "Nothing to see here,move along" δηλαδη
tolis_01 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ναι, τα Vista βελτιώθηκαν πάρα πολύ με το SP2 οπότε αν είχες Vista SP2 εγκατεστημένα μπορεί να μην ήταν και απαραίτητο να πας σε 7. Αλλά το αντίθετο, από 7 σε Vista όχι φυσικά. Όχι ότι είναι τόσο χάλια, αλλά έστω και λίγο χειρότερα από 7 παραμένουν να είναι, άρα δεν υπάρχει λόγος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 οι διαφορές σε benchmarks είναι τραγικά μικρές εφόσον μιλάμε για καλό PC...
steliosfan Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 εμένα πάντως κάτι που μου έλειψε πολύ από τα εκλπηκτικά Vista Sp2 κατά την μετάβαση σε 7 Sp1, είναι η αδυναμία να γινει minimize ο wmplayer στο taskbar κατά την αναπαραγωγή μουσικής. Υπάρχουν διάφορα tweaks τα οποία όμως είναι ενοχλητικά buggy... Πάντως θεωρώ ότι τα Vista Sp2 με το ανάλογο customization, για κάποιον που γνωρίζει τι κάνει, ήταν παρεξηγημένο λειτουργικό. Προσωπικά έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος και με την απόδοση τους αλλά και με την σταθερότητα Βέβαια τώρα πια είμαι Win7 addicted.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα