Προς το περιεχόμενο

Safari 6 - μετά το Update πρόβλημα με ορθογραφία

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ήρθε και η σειρά του Safari. Μετά τον Google Chrome τον οποίο σταμάτησα να χρησιμοποιώ λόγω ότι ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί ο ορθογραφικός έλεγχος, μετά το Update του Safari, έχω το ίδιο πρόβλημα.

Έχω iSquare κανονικά. Ευτυχώς το παρατήρησα πριν κάνω το Update σε Mountail Lion, οπότε ξέρω ότι φταίει μόνο το Update που έκανα στον Safari.

Γνωρίζει κάποιος τι μπορώ να κάνω γι' αυτό;

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Update:

Σε αυτό το σημείο φαντάζομαι ότι φταίει το Mountail Lion.

Δεν έχω πουθενά ορθογραφικό έλεγχο πλέον. Ούτε στο Pages.

Έλεος ρε παιδιά! Που ζούμε!;

Θα χρησιμοποιούσα πάλι Firefox, αλλά τώρα βγήκε ο νέος Safari και έχει κάποια πράγματα που μου αρέσουν.

Επεξ/σία από Heatspreader

Mερικοι το περασαν απο πανω και δουλεψε. Το ιδιο εκανα και εγω αλλα μου δουλευει μονο στα προγράμματα του mac. Στο safari διορθωνει αυτοματα μερικες ελαχιστες λεξεις....

To isquare δουλευει μονο το κομμάτι που υπογραμμιζει με κοκκινο τις λεξεις και με δεξι κλικ κανουμε διορθωση.

Η αυτοματη διορθωση γινεται σε ελαχιστες λεξεις.... μπορεί να επιβεβαιωσει κανεις?

Και μένα μια από τα ίδια. Μετά την εγκατάσταση του mountain lion χάθηκε η ορθογραφία από παντού. Ξαναπέρασα τα γλωσσικά εργαλεία της isquare και επανήλθε ο ορθογραφικός έλεγχος τόσο στο safari όσο και στα textedit, pages κλπ.

Και μένα μια από τα ίδια. Μετά την εγκατάσταση του mountain lion χάθηκε η ορθογραφία από παντού. Ξαναπέρασα τα γλωσσικά εργαλεία της isquare και επανήλθε ο ορθογραφικός έλεγχος τόσο στο safari όσο και στα textedit, pages κλπ.

Ορθογραφικο ελεγχο εχω και εγω στον Safari... Στον Safari όμως εχεις και αυτοματη διόρθωση? Εγω εχω παντού (προγράμματα mac) εκτος του Safari...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ορθογραφικο ελεγχο εχω και εγω στον Safari... Στον Safari όμως εχεις και αυτοματη διόρθωση? Εγω εχω παντού (προγράμματα mac) εκτος του Safari...

Τώρα το τσέκαρα γιατί Safari δεν χρησιμοποιώ. Σε ελάχιστες λέξεις από ότι είδα (πχ το καλημέρα το διορθώνει). Τις άλλες τις υπογραμμίζει.

Επεξ/σία από kax54638

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως το βγάζω; Πάω στα Applications και πατάω Delete στο Greek thesaurus; Αυτό είναι;

Sorry για τις βλακώδες ερωτήσεις που κάνω συχνά, αλλά είμαι αρχάριος με το Mac.

Πως το βγάζω; Πάω στα Applications και πατάω Delete στο Greek thesaurus; Αυτό είναι;

Sorry για τις βλακώδες ερωτήσεις που κάνω συχνά, αλλά είμαι αρχάριος με το Mac.

Δυστυχως η ιδια η εφαρμογη δεν υποστηριζει uninstall. Το καλυτερο που εχεις να κανεις είναι να δεις το pdf που δινεται μαζι με τον οδηγο και οτι προτεινει να τικαρεις εσυ να το ξεκιταρεις. Αν επιμενεις για uninstall κατεβασε το appzapper.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχω τικάρει ποτέ τίποτα. :wacko:

Τώρα είδα ότι δεν μπορώ κιόλας. Είχα πατήσει Default στα Settings με την ορθογραφία, ίσως γι' αυτό.

ScreenShot2012-07-27at120412.png

Το βάζω πάλι.

Edit:

Έφαγα πόρτα

ScreenShot2012-07-27at122933.png

Edit 2:

Ρύθμισα να δέχεται εγκαταστάσεις προγραμμάτων από παντού και έτσι ξαναμπήκε. Έχω ορθογραφικό έλεγχο κανονικά και παντού, αλλά όπως βλέπετε παρακάτω έχω το Library (το είχα και πριν. Το είχα βάλει όταν ψαχνόμουν φαίνεται) και όχι το iSquare. Πως γίνεται αυτό;

ScreenShot2012-07-27at14512.png

Η επιλογή "Ενεργοποίηση Ελληνοαγγλικής ορθογραφίας" που φαίνεται στην πρώτη φωτογραφία, είναι πλέον ενεργοποιημένη. Όταν πάω να την απενεργοποιήσω όμως, δεν γίνεται. Μου βγάζει σφάλμα. Έτσι για την ιστορία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...