Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :1200

Χρήση υπολογιστή : Παραγωγη μουσικης,gaming,surfing

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: -

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.Ναι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Θεσσαλονικη

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Διαφορετικα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Απο τον ενδιαφερομενο

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο. Οχι

Εχω κανει εγω μια συνθεση αλλα πιστευω εχει αρκετα λαθη.

Case:TM Commander MSI

CPU:Intel i5 3570

GPU:Gigabyte 7950

RAM:Corsair Vengeance 8giga

MOBO:Asrock z77

HDD:WD 750GB

SSD:Ocz Agility 120GB

PSU:Corsair 650W

Monitor:Dell UltraSharp 24"

Δημοσ.

Άρχοντας είσαι πιστεύω!

Η μόνη μου ένσταση είναι στο κουτί!

Κρίμα τέτοιο τουμπανάκι να μπει σε τέτοιο κουτάκι!

Εάν μπορείς να πας σε http://www.skroutz.gr/s/361702/Corsair-Carbide-Series-500R.html?keyphrase=Corsair+500r πιστεύω θα σε άφηνε απόλυτα ικανοποιημένο!

Ακόμη να βάλεις μία ψύχτρα για αθόρυβη λειτουργία κυρίως και καλύτερη ψύξη συγχρόνως!

Και αφού τα δίνεις για να πας σε 3570 πήγαινε στον 3570k ακόμα και αν δεν τον κλοκάρεις σίγουρα θα έχει μεγαλύτερη μεταπωλητική αξία από ένα κλειδωμένο επεξεργαστή!

Για ψύχτρα (αθόρυβη κιόλας) καλύτερα να περιμένεις κάποιον άλλον!

Αυτά από εμένα!

• Like 1
Δημοσ.

Αδερφε και εγω δεν το παω το κουτακι αλλα οπως βλεπεις εχω ξεπερασει για λιγο το οριο :P

Ας μπει κανας Stm ή κανα δεινοσαυρακι να ριξουν ιδεες.

Δημοσ.

Και εγω αυτον ειχα βαλει στην αρχη αλλα το παιδι που θα τον παρει παιζει να μην ξερει καν τη ειναι το Ο/C.

Δημοσ.

Δεν πειραζει. Ας τον παρει, και ισως μαθει. Αν δεν θελει να το κανει ποτε αλλο αυτο, αλλα αν εχει στα σχεδια του να μαθει, ας παρει.

Δημοσ.

Θα τον ρωτησω αμα ειναι.

Γιατι 10 ευρω απο εκει 10 ευρω απο εδω φτασαμε και σε ενα πιο αξιοπρεπες κουτακι ;)

Δημοσ.

Ας μπει κανας Stm ή κανα δεινοσαυρακι να ριξουν ιδεες.

Αρειανος σορρυ κιολας αλλα κατι τετοια δεν πρεπει να λεγονται γιατι μειωνεις ολους τους υπολοιπους που θελουν να ασχοληθουν με το νημα σου.(και φυσικα ειμαι φιλαρακι και με τους 2 που αναφερεις οποτε θα καταλαβουν τον τροπο που το λεω αυτο).

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρειανος σορρυ κιολας αλλα κατι τετοια δεν πρεπει να λεγονται γιατι μειωνεις ολους τους υπολοιπους που θελουν να ασχοληθουν με το νημα σου.(και φυσικα ειμαι φιλαρακι και με τους 2 που αναφερεις οποτε θα καταλαβουν τον τροπο που το λεω αυτο).

Axxxx σε νιώθω .. ειδικά αυτος ο stm μεγαλο καθικι....

επανερχομαι με συνθεση!!

post-74154-0-34696500-1343295837_thumb.png

post-74154-0-34696500-1343295837_thumb.png

Επεξ/σία από stm00192
  • Like 2
Δημοσ.

Συγνωμη αν φανηκε ετσι το ποστ μου δεν θελω να μεισω κανεναν.

Απλα ειναι απο τα ποιο ενεργα μελη μαζι με εσενα και αλλα 2 ατομα.

stm00192 χαχ0χ00α0α0. Στην δικια σου συνθεση θα παμε λογικα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγνωμη αν φανηκε ετσι το ποστ μου δεν θελω να μεισω κανεναν.

Απλα ειναι απο τα ποιο ενεργα μελη μαζι με εσενα και αλλα 2 ατομα.

stm00192 χαχ0χ00α0α0. Στην δικια σου συνθεση θα παμε λογικα.

Άκυρο

Επεξ/σία από SharkGamer007
Δημοσ.

Τι εννοείς με το "παραγωγή μουσικής"? Θα γράψει μουσική ή θα επεξεργαστεί έτοιμα αρχεία?

παραγωγη.

fl, cubase :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...