Lomar Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Η ερωτηση ηταν απλα και μονο για να δω αντιστιχοια σε windows αν θα ετρωγα το ιδιο σκαλωμα λογω μηχανηματος..δεν εχω λογο να βαλω win7 πανω μιας και τις δουλειες μου τις κανω και το μηχανημα με εξυπηρετει.. μια χαρα...απλα ειναι ενα ακομα προσωπικο ¨"γαμωτο" τους τελευταιους μηνες το οποιο εχει αρχισει κ με ψιλοεκνευριζει..... αυτο ..ευχαριστω για την βοηθεια παντως!!!!κ τις απαντησεις στα ερωτηματα μου Φυσικα και μπορεις! Γιατι δε κανεις ενα partition να τσεκαρεις τα 64 ubuntu ή mint; Πιστευω θα ευχαριστηθεις πολυ το UI του gnome (αρκετα παραπλησιο του mac os) και οταν εχεις ορεξη για πειραματισμο, αιχμη στο ui και φυσικα προβληματα, εγκαταστεις παραλληληα με το gnome το kde Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KostasXantho Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Το αγόρασα απο τους πρώτους... φυσάει ο νέος safari παρατησα το chrome για χαρη του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα