SharkGamer007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Άψογη δουλειά μπράβο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heibi Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 και εμενα μου αρεσε περισσοτερο η προηγουμενη εμφανιση αλλα αυτή η έκδοση είναι πιο τελειοποιημένη και πιο ευχρηστη ... καλη δουλεια , μπραβο παιδιά !!! και εμενα μου αρεσε περισσοτερο η προηγουμενη εμφανιση αλλα αυτή η έκδοση είναι πιο τελειοποιημένη και πιο ευχρηστη ... καλη δουλεια , μπραβο παιδιά !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkpapad Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 μπραβο πολυ καλη προσπαθεια.Παντα τετοια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 μπραβο παιδια πολυ ομορφο το καινουργιο site παντα τετοια συνεχιστε να μας κανετε υπερηφανους που ειμαστε μελη σας ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip_grk Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Μπραβο παιδία , Ομορφο και λειτουργικό το νέο interface . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 καλη δουλεια ρε παιδια αλλα εμενα μου αρεσε η προηγουμενη εμφανιση ασε που μου θυμιζει και ενα παλιο forum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hawkpilot Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Που είναι το dropdown list που μπορούσε κάποιος να μεταβεί γρήγορα σε άλλη ενότητα οεο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Πολυ καλο,σημαντικη βελτιωση σε πολλους τομεις και επισης οπτικα πολυ ξεκουραστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Πολυ καλο,σημαντικη βελτιωση σε πολλους τομεις και επισης οπτικα πολυ ξεκουραστο. Σ'αρεεεες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nodas_21greek Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Μπράβο παιδιά πολύ ωραία εμφάνιση, αν και προσωπικά μου φαίνεται πιο βαρύ πλέον το site edit: Το συγκεκριμένο ποστ, πατώντας στο κουμπάκι της γρήγορης απάντησης, έκανε κάνα λεπτό προσπάθεια δημοσίευσης και με ξαναπέταξε με το κείμενο προς ανάρτηση.Κάνοντας refresh είδα ότι το είχε πάρει κανονικά. βλέπω πολλαπλά ποστς αν πρόκειται περί κοινού bug Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2012 από nodas_21greek Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hatsos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Πολύ καλή δουλειά παιδιά. Μπράβο και πάντα σε καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billxl Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Μεγειες και καλές δουλειές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sabpaxa Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 ενα χαλι ειναι HAL!!!!!!!!!!!! πλακα κανω ρε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisbm Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Πολύ ωραία δουλειά παιδιά! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ! Αλλά φτιάξτε επιτέλους την πλοήγηση στις σελίδες! Είναι άκρως εκνευριστικό αυτό που εμφανίζονται 3-3. Βάλτε βελάκια για κατευθείαν αρχική και τελική, βάλτε και μια μετάβαση στην τάδε σελίδα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geowizard Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Μπραβο σας παιδια, πολυ ωραιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις