tolis29 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 εμενα μου φαινετε πααααααρα πολυ βαρυ σε σχεσημε πριν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stylemac Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Εξαιρετική δουλειά, φορτώνει πιο γρήγορα, έχει μόνο το απαραίτητα και οι γραμματοσειρά ακόμα πιο ευανάγνωστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimmys Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Οι αλλαγές με ζορίζουν, αλλά είναι σίγουρα ομορφότερο, πιο μοντέρνο και σε λίγο που θα το συνηθίσω, θα μου αρέσει περισσότερο. Μεγειά μας!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aiantas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Κάθε αναβάθμιση (προς τέρψη μας) είναι ευπρόσδεκτη. "...μου αρέσουν οι παρατηρήσεις γιατί βελτιώνομαι..." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhs2k Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 ωραια ανανεωση ομως εχει κατι mikro ατελειες στις αγγελιες με μια πρωτη ματια. ι) Αν πατησεις επισυναψη εικονας και δεν εχεις επιλεξει εικονα βγαζει ενα error αλλα πιστευω παιρνει διορθωση το πως δειχνει. ιι) σε περιπτωση που στο κειμενο μεσα βαλεις link και μετα κανεις "επεξεργασια" της αγγελιας ακομη και να μη πειραξεις τιποτα και κανεις "Υποβολη" δημιουργει ενα χαος απο "εντολες" γυρω απο το link. ιιι) Έχω την εντυπωση οτι χαλαει και το formation της Αγγελιας αλλα δε βαζω και το χερι μου στη φωτια, θα το ξανακοιταξω οταν βρω χρονο. ΑυτΙά από εμένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 ωραια ανανεωση ομως εχει κατι mikro ατελειες στις αγγελιες με μια πρωτη ματια. ι) Αν πατησεις επισυναψη εικονας και δεν εχεις επιλεξει εικονα βγαζει ενα error αλλα πιστευω παιρνει διορθωση το πως δειχνει. ιι) σε περιπτωση που στο κειμενο μεσα βαλεις link και μετα κανεις "επεξεργασια" της αγγελιας ακομη και να μη πειραξεις τιποτα και κανεις "Υποβολη" δημιουργει ενα χαος απο "εντολες" γυρω απο το link. ιιι) Έχω την εντυπωση οτι χαλαει και το formation της Αγγελιας αλλα δε βαζω και το χερι μου στη φωτια, θα το ξανακοιταξω οταν βρω χρονο. ΑυτΙά από εμένα topic για bugs http://www.insomnia.gr/topic/453656-insomnia-2012-bugs/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris210 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 με για την νέα μούρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crypton-R- Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Μπράβο, καλή δουλειά παιδιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Directx Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Πάνω που είχα αρχίσει να συνηθίζω το προηγούμενο.. ήρθε η νέα έκδοση Όμορφο είναι! Καλορίζικο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
weber122 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 niceeeee!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliascm21 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Πολύ καλό. Αν και: 1. Προτείμουσα το +1 από το "Μου αρέσει" 2. Προτημούσα την παλιά μορφή των σχολίων στις ειδήσεις που ήταν ακριβώς όπως και του forum, πολύ πιο ευανάγνωστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
androu Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 μπράβο πολύ καλή δουλειά !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis_V Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Μπράβο παιδία, πολύ ωραίο το Design! Μου άρεσε πάρα πολύ!!! Το μόνο που θα αλαζα είναι η αρχική με τα νέα θέματα, θα έβαζα λίγο πιο μικρές εικόνες... πολύ skroll λέμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 καλορίζικο.....αρκετά καλό με μια πρώτη ματιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexkoukou Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 άντε και καλή αρχή.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις