Προς το περιεχόμενο

και εγένετο .... Insomnia 2012

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 263
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης

Καλορίζικο!

ΥΓ. Βέβαια έχω να δηλώσω ότι δεν μου κάθεται καλά η νέα εμάνιση. Θεωρώ ότι οι εικόνες είναι πολύ μεγάλες χωρίς λόγο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια ποτε θα ειναι πληρως λειτουργικο το site?

Π.χ. τωρα προσπαθω να παω στα τοπικς που παρακολουθω μεσω του control panel μου αλλα δεν με αφηνει οπως δεν με αφηνει να κανω και καμια αναζητηση.

Ποτε θα λυθουν αυτα τα θεματα?

• Super Moderators

αν είναι να γίνουν σωστά ας καθυστερήσουν λίγο παραπάνω, έτσι κι αλλιώς και στην προηγούμενη αναβάθμιση πήρε κάμποσες μέρες...

Ηρθε το πρωτο μαιλ ειδοποιησης στο οποιο το λινκ που πρεπει να σε οδηγει στο θεμα αυτο σε παει στο κεντρικο φορουμ, το λινκ ειναι το παρακατω και θα επρεπε να με βγαζει εδω

http://www.insomnia.gr/index.php?showtopic=&view=getnewpost

Πολύ ωραία αλλαγή και μπράβο σας.Λίγο εάν αλλάζεται το μέγεθος των γραμμάτων στην μπάρα με τα θέματα.

insomnia.gr\ Ειδήσεις\ Νέα\ και εγένετο .... Insomnia 2012

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην απεικόνιση του site σε μικρές οθόνες; Σπίτι είναι μια χαρά στην wide μου, στο netbook και σε μια 19άρα 4:3 απεικονίζεται λίγο "ζουληγμένο".

Κατά τα άλλα και εγώ το βρίσκω πιο φρέσκο και όταν το συνηθίσω θα μου φαίνεται ακόμη πιο καλό, αν και δεν μπορώ να ξεχάσω το layout που είχε τα προηγούμενα χρόνια. Και την νέα μορφή -σχόλιο-πάνω-από-το-nickname στα σχόλια των ειδήσεων δεν νομίζω να το συνηθίσω πολύ εύκολα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...