MOS* Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Τέλειο, εξαιρετική δουλειά :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 προσαρμοστηκα κατευθειαν,με γεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Centurion Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Όλα καλά και ωραία, μόνο το "Μου αρέσει" δεν μου αρέσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steve07 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Πολύ ωραία αλλαγή!!Μπράβο παιδιά, Συγχαρητήρια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Εύγε!!!!! Sent from my GT-I9000 using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Ενω βλέπω κανονικα το post μου στο iPad απο την εφαρμογη του insomnia, στο browser βλέπω το μισό.... Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noasgr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Καλοτάξιδο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arkas2004 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Καλορίζικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parasantalos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Μπράβο! Εξαιρετική δουλειά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Καλορίζικο! ΥΓ. Βέβαια έχω να δηλώσω ότι δεν μου κάθεται καλά η νέα εμάνιση. Θεωρώ ότι οι εικόνες είναι πολύ μεγάλες χωρίς λόγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Παιδια ποτε θα ειναι πληρως λειτουργικο το site? Π.χ. τωρα προσπαθω να παω στα τοπικς που παρακολουθω μεσω του control panel μου αλλα δεν με αφηνει οπως δεν με αφηνει να κανω και καμια αναζητηση. Ποτε θα λυθουν αυτα τα θεματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 αν είναι να γίνουν σωστά ας καθυστερήσουν λίγο παραπάνω, έτσι κι αλλιώς και στην προηγούμενη αναβάθμιση πήρε κάμποσες μέρες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Ηρθε το πρωτο μαιλ ειδοποιησης στο οποιο το λινκ που πρεπει να σε οδηγει στο θεμα αυτο σε παει στο κεντρικο φορουμ, το λινκ ειναι το παρακατω και θα επρεπε να με βγαζει εδω http://www.insomnia.gr/index.php?showtopic=&view=getnewpost Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argirisparxas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Πολύ ωραία αλλαγή και μπράβο σας.Λίγο εάν αλλάζεται το μέγεθος των γραμμάτων στην μπάρα με τα θέματα. insomnia.gr\ Ειδήσεις\ Νέα\ και εγένετο .... Insomnia 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην απεικόνιση του site σε μικρές οθόνες; Σπίτι είναι μια χαρά στην wide μου, στο netbook και σε μια 19άρα 4:3 απεικονίζεται λίγο "ζουληγμένο". Κατά τα άλλα και εγώ το βρίσκω πιο φρέσκο και όταν το συνηθίσω θα μου φαίνεται ακόμη πιο καλό, αν και δεν μπορώ να ξεχάσω το layout που είχε τα προηγούμενα χρόνια. Και την νέα μορφή -σχόλιο-πάνω-από-το-nickname στα σχόλια των ειδήσεων δεν νομίζω να το συνηθίσω πολύ εύκολα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις