Προς το περιεχόμενο

και εγένετο .... Insomnia 2012

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν απαντα καποιος εδω? να ξερουμε τι γίνετε.

πήγες στα notification options του profile σου να δεις αν είναι checked η επιλογή για email στα topics/forum που κάνεις follow (οι 2 πρώτες επιλογές)?

Επεξ/σία από ThReSh
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επίσης, δε βρίσκω πουθενά το κουμπί μετάβασης στην τελευταία/πρώτη σελίδα.

ειναι τα << >> (πριν απο το προηγουμενο και μετα το επομενο)

δεν απαντα καποιος εδω? να ξερουμε τι γίνετε.

Λογικά θα φτιαχτεί σύντομα.

Νταξ, υπομονή, κάποιοι μπορεί να μην έχουν κοιμηθεί δυο μέρες, άνθρωποι είναι.

Εκτός από τον χαλ που είναι διαστημικό ρομπότ με τεχνητή νοημοσύνη.

Συνάντησα ένα bug.

Όταν πήγα να κάνω νέο θέμα,με έβγαλε σε λευκή σελίδα με το μήνυμα "The page you are looking for is temporarily unavailable.

Please try again later." Υπέθεσα πως το θέμα δε δημοσιεύτηκε και έτσι έκανα refresh και μου ξαναέβγαλε την ίδια οθόνη. Ωστόσο το θέμα δημοσιεύτηκε,και μάλιστα 2 φορές.

Δεύτερο bug το ότι το μέγεθος του κειμένου στο από πάνω μήνυμα άλλαξε από μόνο του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H νεα εμφανιση και το περιβαλλον sucks biiiiiiiiig time!!!! :o :unsure:

Βασικα δεν μου αρεσει καθολου μα καθολου. :eek: Τοσο ωστε μαλλον θα παψω να μπαινω. Καλυτερα θα πουνε πολλοι και ειδικα οι μοντερειτορς αφου πιθανοτατα θα εχουν λιγοτερα προβληματα να αντιμετωπισουν. :-D

Πως διαολο γινεται ολα τα ωραια φορουμ απο τα παλια να ανανεωνονται στα νεα στανταρντς με τις νεες σουπερ ευελικτες και παντοδυναμες πλατφορμες, με 1002 νεες δυνατοτητες κλπ κλπ και σε καθε αναβαθμιση η εμφανιση τους να ειναι απο το κακο στο χειροτερο? :fear: :mad:

Και BTW εμενα δεν θα με πειραζει πλεον αφου δεν θα το διαβαζω αλλά τα υπολοιπα μελη δεν απορουν με το εξης:

Γιατι η σελιδα και τα κειμενα κλπ ειναι σε μια λουριδα στην μεση της οθονης(το 70% περιπου της οθονης καλυπτει) ενω το υπολοιπο δεξια και αριστερα ειναι ενα ανουσιο και αχρηστο "κενο"!

Γιατι αυτο?

Γιατι τοσος χωρος αχρησιμοποιητος? Καθολου καλαισθητο δεν ειναι αυτο.

Το "κενο"(αχρησιμοποιητος χωρος) δεξια και αριστερα επρεπε να ειναι ενα ελαχιστο ποσοστο ενω τωρα ειναι τεραστιο!! :unsure:

Και edit-νουμερο 2: κανονταςποστ με τον τροπο του "γρηγορου ποσταρισματος" πηγαινοντας κατω κατω στην οθονη και γραφοντας στο ετοιμο πλαισιο και πατωντας "απαντηση", ναι μεν βλεπω την απαντηση που δημιουργηθηκε οταν ανοιξω νεο tab/παραθυρο με την σελιδα, αλλά 1ον δεν την βλεπω πατωντας το απαντηση ως οφειλε να γινει και 2ον κανει 15 ωρες(~1 λεπτο) το πρασινο φωτακι πηγαινοντας περα δωθε και οταν σταθεροποιειται και φευγει δεν γινεται τιποτα φανερο πχ να ποσταρει το μηνυμα και να μου δειξει οτι το ποσταρε οπως γινοντνα παλια και οπως οφειλε να γινει, παρα μονο βρισκεται σε "φαση" edit mode στο κειμενο(ενω οπως ειπα το μηνυμα εχει ηδη ποσταριστει και απλως πρεπει να κάνεις ανανεωση την σελιδα).

Επεξ/σία από MJBulls23

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και BTW εμενα δεν θα με πειραζει πλεον αφου δεν θα το διαβαζω αλλά τα υπολοιπα μελη δεν απορουν με το εξης:

Γιατι η σελιδα και τα κειμενα κλπ ειναι σε μια λουριδα στην μεση της οθονης(το 70% περιπου της οθονης καλυπτει) ενω το υπολοιπο δεξια και αριστερα ειναι ενα ανουσιο και αχρηστο "κενο"!

Γιατι αυτο?

Γιατι τοσος χωρος αχρησιμοποιητος? Καθολου καλαισθητο δεν ειναι αυτο.

Το "κενο"(αχρησιμοποιητος χωρος) δεξια και αριστερα επρεπε να ειναι ενα ελαχιστο ποσοστο ενω τωρα ειναι τεραστιο!! :unsure:

γιατί τα υπόλοιπα μέλη έχουν ανακαλύψει την επιλογή "Πλήρης Οθόνη Στυλ: On - Off" κάτω κάτω... :unsure:

Επεξ/σία από ThReSh

γιατί τα υπόλοιπα μέλη έχουν ανακαλύψει την επιλογή "Πλήρης Οθόνη Στυλ: On - Off" κάτω κάτω... :unsure:

Θαυμασια.

Αυτο βεβαια δεν "σωζει" το γεγονος οτι το ολο περιβαλλον και τα χρωματα και ο σχεδιασμος ειναι εμετικα για τα γουστα μου. Η προηγουμενη αναβαθμιση τα πηγε στα ορια του ανεκτου, αυτη τα εδωσε μια σπρωξια 70 μετρων στον γκρεμο.

Απορω γιατι τα περισσοτερα φορουμ χαλανε φοβερα την εμφανιση τους σε καθε αναβαθμιση???? :unsure:

Κριμα....

Επισης αυτο το "Μου αρεσει" μου διαλυει τα νευρα. :fear:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...