constantinos_rho Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ... *** 1) Στις αγγελίες αν καταχωρίσω μια αγγελία και την έχω επεξεργαστεί όπως θέλω εγώ μετά αν ξανά πατήσεις επεξεργασία σου χαλάει όλοι την αγγελία στην "μαζεύει" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gvarth Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Το ίδιο και σε μένα από προχθές . Και σε WinXP και σε Win 7 Home 64 bit . Δοκιμασμένα σε Chrome , FireFox . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 τη καλησπερα μου επαναφερω το παρον για ενα θεμα που εχω οταν παταω καποιο θεμα,αργει να το εμφανισει..σαν να ξυπναει μετα απο 5 δευτερα.το κανει καθε μα καθε φορα με chromium Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 όλοι το έχουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 μαλιστα...προβλεπεται να φτιαχθει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 φαντάζομαι όταν αναβαθμίσουν το hardware των servers ή όταν βάλουν επιπλέον servers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 ωραια δε ξερω αν εχει αναφερθει εχω κ αλλο ενα θεμα απο παντα οταν ψαχνω κατι στις αγγελιες μου βγαζει πολυ λιγα αποτελεσματα..κ ας ψαχνω κ iphone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atropa Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 η καθυστέρηση στο φόρτωμα τον σελίδων του φόρουμ ειναι ιδιαίτερος έντονο της τελευταίες 5-6 μέρες.. το σερφαρισμα εχει γίνει αργο και βασανιστικό. 1 στις 10 σελίδες ανοίγουν άμεσα για όλα τα άλλα κλικ περιμένεις απο 2-3 έως και 20 δευτερόλεπτα (τουλάχιστον εδώ γερμάνια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 η καθυστέρηση στο φόρτωμα τον σελίδων του φόρουμ ειναι ιδιαίτερος έντονο της τελευταίες 5-6 μέρες.. το σερφαρισμα εχει γίνει αργο και βασανιστικό. 1 στις 10 σελίδες ανοίγουν άμεσα για όλα τα άλλα κλικ περιμένεις απο 2-3 έως και 20 δευτερόλεπτα (τουλάχιστον εδώ γερμάνια) Έχουμε ξεκινήσει και το κοιτάμε και πιστεύω μέσα στην εβδομάδα να ομαλοποιηθεί η κατάσταση. Επειδή και το συγκεκριμένο θέμα έκανε τον κύκλο του, κλειδώνεται και για ότι πρόβλημα με το site μπορεί να γίνεται αναφορά στην ενότητα των bugs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις