Προς το περιεχόμενο

και εγένετο .... Insomnia 2012

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ...

*** 1) Στις αγγελίες αν καταχωρίσω μια αγγελία και την έχω επεξεργαστεί όπως θέλω εγώ μετά αν ξανά πατήσεις επεξεργασία σου χαλάει όλοι την αγγελία στην "μαζεύει"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 3 εβδομάδες αργότερα...

τη καλησπερα μου

επαναφερω το παρον για ενα θεμα που εχω

οταν παταω καποιο θεμα,αργει να το εμφανισει..σαν να ξυπναει μετα απο 5 δευτερα.το κανει καθε μα καθε φορα

με chromium

ωραια

δε ξερω αν εχει αναφερθει εχω κ αλλο ενα θεμα απο παντα

οταν ψαχνω κατι στις αγγελιες μου βγαζει πολυ λιγα αποτελεσματα..κ ας ψαχνω κ iphone :P

η καθυστέρηση στο φόρτωμα τον σελίδων του φόρουμ ειναι ιδιαίτερος έντονο της τελευταίες 5-6 μέρες.. το σερφαρισμα εχει γίνει αργο και βασανιστικό. 1 στις 10 σελίδες ανοίγουν άμεσα για όλα τα άλλα κλικ περιμένεις απο 2-3 έως και 20 δευτερόλεπτα (τουλάχιστον εδώ γερμάνια)

η καθυστέρηση στο φόρτωμα τον σελίδων του φόρουμ ειναι ιδιαίτερος έντονο της τελευταίες 5-6 μέρες.. το σερφαρισμα εχει γίνει αργο και βασανιστικό. 1 στις 10 σελίδες ανοίγουν άμεσα για όλα τα άλλα κλικ περιμένεις απο 2-3 έως και 20 δευτερόλεπτα (τουλάχιστον εδώ γερμάνια)

Έχουμε ξεκινήσει και το κοιτάμε και πιστεύω μέσα στην εβδομάδα να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Επειδή και το συγκεκριμένο θέμα έκανε τον κύκλο του, κλειδώνεται και για ότι πρόβλημα με το site μπορεί να γίνεται αναφορά στην ενότητα των bugs.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...