kalmik Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Στο Chrome δεν θυμάται το χρήστη και κάθε φορά πρέπει να κάνω σύνδεση.Μήπως να το δουν οι developers? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 κάτι φταίει σε σένα, κάνε ένα delete cookies από το insomnia (κάτω κάτω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keysmith Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 ευχάριστη αλλαγη.. Αλλά.. θα ηθελα περισσότερα (βασικά πιο ομοιογενή) smiles. Αυτά έμειναν από το παλιό και μπορώ να πώ δεν μου αρέσουν (γούστα είναι αυτά). Θα προτιμούσα πιο κλασσικά (τύπου myphone). Τώρα τα μισά είναι μοντέρνα και τα μισά κλασσικά ενώ λοιπούν αρκετά. Αφού αλλαξατε theme μηπως να πιαστείτε και με αυτά.. α.. και η αξιολόγηση θέματος δεν την έβρισκα κακή ως ιδέα, νομίζω δεν δούλευε άσχημα.. Τες πα.. μικρό το κακό. Μεγειές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 και η αξιολόγηση θέματος νομίζω δεν δούλευε άσχημα... 4 sure... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The-Doctor Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Ναι αλλα το προβλημα με το "Τι σας απασχολει;" ακομα δεν φτιαχτηκε και για να γραψεις κατι μεγαλο πρεπει να το κανεις σε κομματια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panozz Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Παιδιά πολύ ωραίο το καινούργιο look αλλά...σε Samsung galaxy tab 5.0 για κάποιον ανεξήγητο λόγο το android app του forum δεν το εγκαθιστά + ότι πλέον το mobile site από dolphin browser που χρησιμοποιώ κρασαρει μετά από 2 δευτερόλεπτα που είμαι στο site Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Αφαιρέθηκαν κάποια bbcodes όπως το acronym? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Παίδες, προσθέστε και το Spoiler στην ''Μπάρα Εργαλείων''... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmak Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Φέρτε πίσω το Insomnia του 2010 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Προστεθηκε και το Spoiler...Κομπλεδουρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Φέρτε πίσω το Insomnia του 2010 Μην είμαστε αρνητικοί, τα παιδιά εχουν τρελαθεί με τις διορθώσεις κπλ, μια στήριξη δεν βλάπτει, την στιγμη που γνωρίζουμε ολοι οτι πισωγυρίσματα δεν μπορούν να γίνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Φέρτε πίσω το Insomnia του 2010 να φανταστώ ότι θες και τα bugs που υπήρχαν με την προηγούμενη version? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 First bug fixes in da house! Αρχίζει να ρολλάρει το forum! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 να φανταστώ ότι θες και τα bugs που υπήρχαν με την προηγούμενη version? Υποθέτω μιλάει για το vBulletin. Πάντως μπράβο για την προσπάθεια του bug hunting & debugging. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackertom Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Παιδιά S.O.S ΦΤΙΆΞΤΕ ΆΜΕΣΑ 1) Στις αγγελίες αν καταχωρίσω μια αγγελία και την έχω επεξεργαστεί όπως θέλω εγώ μετά αν ξανά πατήσεις επεξεργασία σου χαλάει όλοι την αγγελία στην "μαζεύει" 2) Πως να βάλω ένα review video απο youtube σε αγγελία; 3) Στην εφαρμογή για κινητά (Apple iOS) δεν εμφανίζει τις εικόνες στις αγγελίες που ανεβάζουν οι χρήστες 4) O firefox δεν "πιάνει" τον ορθογραφικό έλεγχο των Ελληνικών στο site κατά την πληκτρολόγηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις