Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 έχεις ενεργοποιημένη την wide version? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 έχεις ενεργοποιημένη την wide version? ...βοήθεια παρακαλώ; Πού είναι αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 ...βοήθεια παρακαλώ; Πού είναι αυτό; κάτω κάτω "Πλήρης Οθόνη Στυλ" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 κάτω κάτω "Πλήρης Οθόνη Στυλ" Δεν βλέπω κάτι τέτοιο. Και τώρα που το λες σαν να θυμάμαι χθες μία τέτοια επιλογή. Μάλλον θα ξαναμπεί αργότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 τέρμα κάτω κάτω, εκεί που γράφει Skin and Language... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eimaiapokavala Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Πολύ ωραίο το νέο λουκ, έδωσε άλλο τόνο στο site. Πολλά bugs όμως που σίγουρα με τον καιρό θα εξαλείψετε. Συγχαρητήρια μάγκες!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rhomio Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 H αναζητηση δεν λειτουργει ακομα ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Ανάμεικτα συναισθήματα από μένα καθώς το παλιό περιβάλλον μου φαινόταν εξαιρετικά οικείο. Η αρχική σελίδα θέλει λίγο δουλίτσα για να γίνει πιο λειτουργική και ευανάγνωστη...ίσως κάποιος πιο "σαφής" διαχωρισμός των θεμάτων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UncleBens Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Εμενα δεν μου άρεσε γιατί δεν είναι αρθρωτά τα topic του εκάστοτε forum... έχουν μεγάλη απόσταση το ένα με το άλλο και πολύ λευκό με δυσδιάκριτες (διακριτικές) παλ γκρι γραμμές κάπου στην μέση του λευκού πελάγους... αν δεν υπήρχαν και οι τελείες από διπλα θα ήταν πολύ κουραστικό να ξεχωρίσεις τα topic (όχι ότι τώρα δεν είναι...) επίσης δεν μου άρεσε το τρόπος που παρουσιάζονται τα νέα... πάλι μπόλικο κενό λευκό πολλής χώρος χωρίς λόγο.... κάνουν κουραστικό το να ξεχωρίσεις τις ειδήσεις και ειδικά σε μικρότερες οθόνες μεταφράζεται αυτό σε πολύ scroll down... τέλος δεν μου αρέσει που στα νέα όταν σχολιάζουμε κάτι φαίνεται σαν φυσαλίδα με λεζάντα την ταυτότητα μας... καλύτερα έτσι όπως ήταν παλιότερα που οι απαντήσεις προβάλλοντας όπως μια διαμόρφωση όπως στα topic των forum. επίσης υπάρχουν και θεματάκια τώρα που το παρατηρώ όταν κανεις post... δεν σε στέλενει στο post σου... τέλος είναι άσχημο κατά την γνώμη μου η εσοχή στα δεξιά που υπάρχει εδώ οι απαντήσεις θα έπρεπε να είχαν ίδια στοίχιση με το κυρίως θέμα και γενικά παρατηρώ "σπασίματα" και "κωλύματα" η παλιά εμφάνιση ήταν πιο "ρευστή" τώρα με την νέα εμφάνιση αιστάνομαι όπως όταν κάθομαι σε ένα pc με παλιά windows και ιούς low FPS και τετοια και κάθε φορα νομίζω ότι θα εμφανιστεί μπλε οθόνη δεν ξέρω πως να το περιγράψω.. αλλα δεν "γλιστράει" το site όπως παλιότερα.... ωραία και ένα τρίτο πρόβλημα... όταν κανεις double post δεν κάνει merge το post σου με το από πάνω εμφανίζοντας μονο το merge και σβήνοντας το παλιότερο... εμφανίζει και το παλιό και το merge μαζί... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fzmires Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Αρκετά καλύτερο τώρα, αλλά θέλουμε λίγες μέρες να το συνηθίσουμε ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) ΜΕ το καλό η ανανέωση και ευχομαι να τη συνηθισουν ολοι ! Εμένα μια χαρά μου φαινεται , βεβαια για να είμαι ειλικρινής θα προτιμούσα ελάχιστα πιο σκούρα κάποια χρώματα , όμως αυτό είναι καθαρά γούστο μου οπότε ντάξει ! Παρατηρώ οτι γίνεται ολοένα και πιο ...γρήγορο ή πιο γρήγορα αποκρίσιμο το φορουμ , πλεον μου ποστάρεται αμέσως το status reply ή το post ! Ωραίο αυτό που λεει κάτω κατω όπως γράφεις ποστ και μολις προσεξα : Το μου αρέσει δεν με χαλάει , μ αρεσει που δείχνει ποιος το πάτησε ! Αν και δε θα με χαλαγε ν υπήρχε τρόπος να το κάνουμε πάλι " + " και να λεει ποιος το πάτησε ! Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2012 από panosno1com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 H αναζητηση δεν λειτουργει ακομα ε? Μέχρι να επανέλθει η αναζήτηση, αν θες να ψάξεις κάτι μπορείς να πατήσεις μέσω google, π.χ: site:insomnia.gr nvidia και να σου δώσει αποτελέσματα μόνο από το insomnia. (obvious, αλλά κάποιοι μπορεί να μη το γνωρίζουν). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetris77 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Κανατε την καλυτερη επιλογη μηχανης φορουμ αυτη τη στιγμη ( IP.Board). Ευγε παιδια. Btw, με την αναβαθμιση βαλτε και μερικα emoticons ακομη.. μονο εκει τσιγγουνευτηκατε ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Για εμενα προσωπικα μια χαρα ηταν και το προηγουμενο theme και το ειχα συνηθησει και μια χαρα δουλευε.... Αντε τωρα να συνηθησουμε το νεο και αντε μεχρι να δουλεψει και αυτο ολοκληρωτικα χωρις προβληματα που ΗΔΗ ΕΧΕΙ(Π.χ. αναζητηση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jominny Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Συγχαρητήρια για την καλή δουλειά! Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις