Manos Petrucci Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Μπορεί το Read Story να γίνει σε Ελληνική απόδοση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kideias Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Συγχαρητηρια σε οσους συνεβαλαν γι'αυτη την μεγαη αλλαγη.Πολυ ωραιο το νεο μας site!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tony_Ts Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Καλορίζικο, απροβλημάτιστο, ακρασάριστο, αζουζούνοτο κλπ κλπ κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Καλη προσπαθεια για τον εκσυγχρονισμο του layout της κεντρικης σελιδας αλλα οπως ειπε και ενας φιλος προηγουμενως υπαρχει ενα χαος και τα preview των ειδησεων ειναι υπερβολικα μεγαλα...κατι αλλο που μου χτυπησε ασχημα ηταν το κουτακι με τις τελευταιες αγγελιες πρωτη μουρη στην αρχικη σελιδα αλλα το εχω καταλαβει καιρο τωρα οτι προσπαθειτε να γινετε site αγοραπωλησιων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Πολύ καλό!!! Ακόμη πιο ξεκάθαρο όπως μου αρέσει. Αλλάξατε και γραμματοσειρά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmad Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Πολυ όμορφο κ πιο λειτουργικο. Εύγε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 καλορίζικο και καλό κουράγιο για τα bugs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kerck Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Εάν περάσατε σε joomla καλώς , η ελληνική κοινότητα είναι απο τις πιο ενεργές..... Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Άντε μεγειες! Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2012 από Alxnks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μαφαλντα Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Μου αρέσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Καλορίζικο..Καλό spamαρισμα να έχουμε..εεεε δημοσιεύσεις ήθελα να πω! xD Σαν να αργεί κάπως να ανοίξει τα νέα μου φαίνεται,αλλά και να ποστάρει.. :S Αλλά κάτι άλλο..ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΗΣΑΤΕ αυτή την άσχημη φάτσα;Βάλτε την προηγούμενη,που την έχουμε και σε μπλουζάκι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nidis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Πολύ καλή η νέα εμφάνιση!! Απλά θέλει λίγο χρόνο για να την συνηθίσουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Όμορφο κι εύχρηστο δείχνει. Καλοφάγωτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Πολύ όμορφο... πολλά μπράβο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Επιτέλους! Έκοβα φλέβες όλη μέρα χθες & το ξετίναξα τον browser στα refresh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις