george mstks Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΛΕΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ. http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/fullpc/77940-aerocool-str%CE%B9ke-x-4-%CF%80%CF%85%CF%81%CE%B7%CE%BD%CE%BF%CF%83%CE%BD%CE%B5%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B7-550/
valantisritsa Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΛΕΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ. http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/fullpc/77940-aerocool-str%CE%B9ke-x-4-%CF%80%CF%85%CF%81%CE%B7%CE%BD%CE%BF%CF%83%CE%BD%CE%B5%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B7-550/ Πολύ καλό είναι το συγκεκριμένο κουτί. Αλλά παίζει ρόλο για τι χρήση το θες.
ninos30 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Αν το αγόραζες σήμερα καινούριο θα το έπαιρνες κοντά στα 800 ευρώ. Τώρα αν θα έδινα εγώ 800 για αυτή την σύνθεση είναι άλλη κουβέντα. Θα έλεγα ότι είναι μια τίμια τιμή. Αν το έπαιρνες και 500 ακόμα καλύτερα
zarzonis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Για τα λεφτά του φίλε μου είναι πολύ καλό... Εγώ θα το αγόραζα αν ήμουν στην θέση σου... Με μια ματιά που το έριξα είναι συμβατό και με mac κιόλας... Μπορείς να το κάνεις ένα hackintosh σούπερ αν το θες κιόλας... 1
overpower Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 ποια ειναι η οθονη σου? (αν δεν γνωριζεις πες την μεγιστη αναλυση).
pcm@ni@c Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Αν λάβεις υπόψη σου την τιμή είναι πολύ καλή περίπτωση αρκεί να βεβαιωθείς ότι όλα είναι "καλά" και στην "θέση" τους. ___________________________________________________________________________________________________________ http://bizcovering.com/business/diamonds-womens-best-friend-or-a-new-advanced-material-for-computers/
nikos1982 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 εγω εχω την εντύπωση το το psu ειναι του κιλου απο multirama αν δεν κανω λαθος.αν εξαιρεσεις αυτο και δεν σε ενδιαφερει το o/c τοτε ειναι μια χαρα pc.
eyhnos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 φιλε για μενα μην παρεις 1155 ειναι αχρηστο soket.παρε καλυτερα ενα 775 .
stm00192 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 φιλε για μενα μην παρεις 1155 ειναι αχρηστο soket.παρε καλυτερα ενα 775 . ????????????? Πως ειπατε?? Παρακαλω?? εεεεε????? 4
eprototype Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 φιλε για μενα μην παρεις 1155 ειναι αχρηστο soket.παρε καλυτερα ενα 775 . χαχαχαχα epic :-D tragic 1
kosegdit Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Ας προσπεράσω την καταπληκτική ιδέα του eyhnos για να σου πω κι εγώ την άποψή μου. Για μένα δεν αξίζει και αυτό γιατί: Επεξεργαστής όχι τίποτα φοβερό και χωρίς δυνατότητα overclocking. Κάρτα γραφικών αρκετά περιορισμένης δυνατότητας. 16Gb ram overkill και ανεβάζει την τιμή. Τροφοδοτικό αγνώστων δυνατοτήτων που σε περίπτωση αναβάθμισης λογικά θα σε αφήσει ξεκρέμαστο. Green δίσκος για το λειτουργικό, fail. Δυναμίτη δεν θα το χαρακτήριζα με τίποτα. Ακόμα και αν για τα λεφτά που ζητάει το παλικάρι, το μηχάνημα είναι αξιοπρεπές, και πάλι δεν θα το έπαιρνα. Καλύτερα να μας πεις τι χρειάζεσαι, ποιό είναι το budget σου κλπ κλπ και να προσπαθήσουμε να σου κάνουμε μία σύνθεση. Αν δεν μπορείς να διαθέσεις παραπάνω χρήματα, καλύτερα κάνε λίγο υπομονή και μάζεψε. 1
jmaster18 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Θα συμφωνησω περιπου με το παραπανω. Ο επεξεργαστης εχει κλειδωμενο πολλαπλασιαστη αρα no overclocking. Το τροφοδοτικο δεν με "ενοχλει" και πολυ. Αυτο που δεν μου αρεσει καθολου ειναι τα αχρηστα 16gb και ο caviar green. Για μενα ο σκληρος δισκος του λειτουργικου πρεπει να ειναι απο caviar blue και πανω. Η καρτα γραφικων καλουτσικη ειναι και αν παιζεις σε αναλυση χαμηλοτερη του 1080p θα σε καλυψει σε ολα τα games. Για μενα δεν αξιζει ακομα και στα 500€Μπορεις να στησεις ενα καλυτερο συστημα με τα ιδια λεφτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα