mimisONice Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Καλησπερα σε ολους. Μια φιλη (λογο κακου σηματος στο δωματιο) εχει βαλει στο στικ επεκταση καλωδιου usb (οχι περισσοτερο απο 5 μ.) ωστε να πιανει καλυτερο σημα και οντος πιανει. Παρολα αυτα εχει συχνα πυκνα αποσυνδεσεις, ενω απο οτι μου λεει δεν το βλεπει να χανει σημα. Δεν ξερω αν ειναι λογο ρευματος απο τη usb θυρα λογο μηκους κλπ. Εχει παρει και καλωδιο με ενισχυση και παλι τα ιδια. Παρ'ολα αυτα θελω να ρωτησω, μια λυση θα ηταν να χρησιμοποιουσε usb σε ethernet adapter( κατι σαν αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613394) . Θα ειναι η συνδεση πιο σταθερη? Σας ευχαριστω.
filip_grk Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα φιλε, Ειχα το ιδιο προβλημα και ηταν προβλημα της USB θυρας . Το Stickaki από μονο του ψηλο-ξεζουμιζει την USB . Οποτε εάν το βαλεις και μεγαλυτερο καλώδιο εχεις πρόβλημα . Αλλα δεν μπορω να ειμαι σιγουρος για αυτό , θα πρεπει να βαλεις το πισι σε καποιο σημειο που το στικακι πιανει καλο σημα και να το βαλεις κατευθιαν στην USB του υπολογιστή να δεις αμα εχεις παλι την αποσυνδεση . Αλλα κατά πασα πιθανότητα είναι θεμα ΜΟΒΟ και ποσων USB συσκευων εχεις συνδεδεμενες πανω στο πισι . Το Adaptorακι που λες λογικα θα παιξει χωρις προβλημα .
mimisONice Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Θα βαλω το πισι σε καλυτερο σημειο οπως ειπες για να ειμαστε και σιγουροι οτι ειναι το το καλωδιο. Σε ευχαριστω φιλε μου. Και αν δοκιμασω το ανταπτορακι θα πω εντυπωσεις.
chrismoute Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 η καλυτερη λυση για βελτιστη ληψη , αν και η ακριβοτερη , ισως ειναι 3G router με εξοδο ethernet ή wifi . Το ethernet πηγαινει ανετα 100 μ ! και μπορει να ειναι ανετα 4 - 5 οροφους παραπανω . το wifi περιοριζεται απο τους τοιχους και το ποσοι αλλοι χρησιμοποιουν το ιδιο καναλι ( ποσο καθαρο ειναι το καναλι )
poulinos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 καταρχην ας βαλει το stick χωρις επεκταση να δει αν εχει παλι αποσυνδεσεις η οχι.αυτο στο Link δεν κανει αυτο που θες.αυτο στο Link μια usb την κανει ethernet.εσυ θες κατι σαν το αναποδο.εχω δει να πουλανε που ειναι 2 κομματια Usb που απλα ενδιαμεσα ενωνονται με ethernet μεχρι 20 μετρα.
hawkpilot Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Καλησπερα σε ολους. Μια φιλη (λογο κακου σηματος στο δωματιο) εχει βαλει στο στικ επεκταση καλωδιου usb (οχι περισσοτερο απο 5 μ.) ωστε να πιανει καλυτερο σημα και οντος πιανει. Παρολα αυτα εχει συχνα πυκνα αποσυνδεσεις, ενω απο οτι μου λεει δεν το βλεπει να χανει σημα. Δεν ξερω αν ειναι λογο ρευματος απο τη usb θυρα λογο μηκους κλπ. Εχει παρει και καλωδιο με ενισχυση και παλι τα ιδια. Παρ'ολα αυτα θελω να ρωτησω, μια λυση θα ηταν να χρησιμοποιουσε usb σε ethernet adapter( κατι σαν αυτο http://www.e-shop.gr...l?id=PER.613394) . Θα ειναι η συνδεση πιο σταθερη? Σας ευχαριστω. Αν η [πραγματική] ερώτηση που κάνεις είναι "η σύνδεση ethernet είναι πιο σταθερή από τη wifi?" σαφέστατα η απάντηση είναι ναι. O αντάπτορας usb to ethernet που παρέθεσες σου κάνει αρκεί να έχεις επίγνωση ότι θα αναγκάσεις τη φίλη σου να μπλέξει με καλώδια. Έχε υπόψην ότι, από μακράν εμπειρίαν, οι γυναίκες μισούν τα καλώδια.
poulinos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 ειναι wind stick δεν ειναι usb wifi stick οποτε δεν θα του κανει.
mimisONice Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Φιλε poulino θα ψαξω να βρω αυτο που μου ειπες, μπας και βγαλω καμια ακρη. Hankpilot δεν μου κανει αυτο που λες. Ευχαριστω παιδες.
mimisONice Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Εψαξα αυτο που μου ειπε ο poulinos και βρηκα αυτο http://www.amazon.co.uk/Over-Ethernet-RJ45-Extender-Adapter/dp/B0029HRYBK/ref=cm_cr_pr_product_top Λεει στα reviews οτι κανει το usb 2 , usb 1.1. Θα πιανει ικανοποιητικη ταχυτητα? Και αν μπορει καποιος να το βρει απο ελλαδα ας στειλει το λινκ σε πμ.
poulinos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Εψαξα αυτο που μου ειπε ο poulinos και βρηκα αυτο http://www.amazon.co..._pr_product_top Λεει στα reviews οτι κανει το usb 2 , usb 1.1. Θα πιανει ικανοποιητικη ταχυτητα? Και αν μπορει καποιος να το βρει απο ελλαδα ας στειλει το λινκ σε πμ. σε ελλαδα δεν ξερω αν υπαρχει αλλα και απο amazon μια χαρα θα ερθει και πιο φτηνο θα ειναι.επισης κανε για αρχη δοκιμη χωρις usb επεκταση να δεις αν θα εχεις θεμα.μια αλλη λυση επισης ειναι να παρεις απο 2 usb σε μια οπως γινοταν με τα εξωτερικα dvd η τους εξωτερικους δισκους.βαζεις καλωδιο σε 2 usb και το ρευμα ενωνεται να το πω ετσι και το δινει σε μια Usb.Οποτε εχεις Power απο 2 usb.αλλα για αρχη ας δοκιμασει χωρις καν επεκταση για να ειναι σιγουρο αν οι αποσυνδεσεις γινονται λογω μεγαλου μηκους Usb και οχι για καποιο αλλο λογο. Φιλε poulino θα ψαξω να βρω αυτο που μου ειπες, μπας και βγαλω καμια ακρη. Hankpilot δεν μου κανει αυτο που λες. Ευχαριστω παιδες. απλα ψαξε και για διπλη Usb σαν αυτο http://www.skroutz.gr/c/695/kalodia-usb.html?from=catspan&keyphrase=usb+power+cable απλα προσεξε τους konnectores για να μπορεσει να μπει και η επεκταση σου οσο το δυνατον χωρις πολλους ανταπτορες για ελλαδα http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=30402&cat=38
mimisONice Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Της ειπα να το δοκιμασει χωρις καλωδιο αλλα δεν εχει καλο σημα. Θα το αφησω στη κριση της. Αν θελει το περνει αν θελει οχι. Και απο οτι καταλαβα απο αμαζον συμφερει να το παρω. Σε ευχαριστω πολυ poulino για τη βοηθεια.
poulinos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Της ειπα να το δοκιμασει χωρις καλωδιο αλλα δεν εχει καλο σημα. Θα το αφησω στη κριση της. Αν θελει το περνει αν θελει οχι. Και απο οτι καταλαβα απο αμαζον συμφερει να το παρω. Σε ευχαριστω πολυ poulino για τη βοηθεια. αν μπορεσει ας δοκιμασει χωρις την επεκταση αλλα να παει κοντα στο παραθυρο να το πω ετσι για να εχει καλο σημα θα ειναι μια καλη δοκιμη.αν δεν τα δοκιμασει ενα ενα για να δει τι φταιει και τι δεν φταιει θα παιδευεται να προσπαθει να τα κανει ολα μαζι και ισως δωσει λεφτα χωρις λογο.ναι αν δεν σου κανει η τιμη στην ελλαδα ναι παρε απο amazon η και ebay ακομα.ναι μπορει να κανει μερικες μερες παραπανω να ερθει αλλα οι τιμες συνηθως ειναι πιο φτηνες.απλα δες και τι μαρκες υπαρχουν γιατι σιγουρα θα υπαρχουν φτηνα σιγουρα και πιο ακριβα.καποια θα μπορουν να παιξουν πχ με 20 μετρα utp ενω αλλα θα παιξουν και με 50 που στην περιπτωση σου δεν σε νοιαζει.
orck Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Τρολ μοντ ον. Το ενδεχομενο να φταει ο ΟΤΕ με το απαρχαιωμενο δικτυο του το αποκλειεται; Γιατι; Τρολ μοντ οφ. Σορυ φορ δε ινκονβινιενς.
poulinos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 παιδια το ξαναλεω δευτερη φορα.ο τοπικ σταρτερ λεειγια wind stick οχι usb wi fi stick.μιλαμε για 3g οχι adsl
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα