Downloadpercent Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Σύμφωνα με την εφημερίδα Καθημερινή, οι εταιρίες κινητής θα δίνουν πολύ φθηνό Ιντερνετ σε φοιτητές αλλά με κάποιο πλαφόν στη χρήση του (σαν να λέμε μερικά GB) Σχετικό άρθρο http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economyepix_89_24/07/2012_489962 Ελπίζω να γίνει κάτι τέτοιο...
poulinos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 εγω σκεφτομαι και το αναποδο.πχ σου δινουν 5 gb δωρεαν και μετα σου λενε οτι πχ οτιδηποτε παραπανω απο αυτο χρεωνεται.χαμενοι δεν θα βγουν.απειρα ατομα θα ξεχαστουν και θα τα περασουν και μετα η εταιρεια θα βγαλει τρελα λεφτα.εκτος αν σου βαζουν οριο και μετα δεν μπορεις να κατεβασεις αλλο η αν μετα τα 5 πχ gb κατεβαζεις με πιο αργη ταχυτητα.αν γινει το πρωτο να χρεωνεται ε καταλαβαινω γιατι το κανουν οι εταιρειες
isay Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Το «δωρεάν» στον τίτλο πως δένει με το άρθρο της εφημερίδας; Σαν κίνηση είναι (εννοείται) καλή και τα 5GB είναι αρκετά για βασικό browsing, email και βασική δικτύωση (chat, twitter).
Downloadpercent Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Το «δωρεάν» στον τίτλο πως δένει με το άρθρο της εφημερίδας; Σαν κίνηση είναι (εννοείται) καλή και τα 5GB είναι αρκετά για βασικό browsing, email και βασική δικτύωση (chat, twitter). άλλο δωρεάν και άλλο "δωρεάν" θέλω να πω ότι είναι δωρεάν και καλά γιατί αν διαβάσεις το άρθρο, λέει ότι θα είναι μονοψήφιο το ποσό.. στη καλήτερη 5-6, στη χειρότερη 7-8 ευρώ... καλά είναι πιστεύω @Poulinos σχετικά με τα 5ΓΒ, η Vodafone τουλάχιστον όταν το φτάσεις σε ενημερώνει και μπλοκάρει το Ιντερνετ σου, θα πρέπει να αγοράσεις κάποιο πακέτο online 500ΜΒ 10ευρώ 200ΜΒ 5ευρώ... άσε άσε φίλε, φαρμάκι είναι... εγώ συνέχεια αγοράζω, τα έχω πει ε.. (2λογαριασμούς :Default 60e ΑΛΛΑ συνέχεια πληρώνω 140+ ) τώρα είμαι σε αναμονή, έλεγα να κλείσω τα 2 που έχω και να πάρω 1 από Wind30 και άλλο ένα από Vodafone 10ΓΒ (25 + 40 = 65) και δεν θα έχω θέμα με τα ΓΒ, απλά πιστεύω ότι αν βγουν αυτά τα φοιτητικά πακέτα θα είναι πολύ καλό, θα πάρω Wind30 & 1 φοιτητικό (25+8με10 = 35 != 65) πολύ καλύτερα... Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2012 από Downloadpercent
isay Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 άλλο δωρεάν και άλλο "δωρεάν" θέλω να πω ότι είναι δωρεάν και καλά γιατί αν διαβάσεις το άρθρο, λέει ότι θα είναι μονοψήφιο το ποσό.. στη καλήτερη 5-6, στη χειρότερη 7-8 ευρώ... Άλλο το «δωρεάν» και τελείως διαφορετικό το «πολύ φθηνό». Στον τίτλο γράφεις δωρεάν ενώ στο σχόλιο σου γράφεις «πολύ φθηνό» το οποίο είναι το σωστό γιατί αυτό γράφει και η εφημερίδα. Η κίνηση και η τιμή (έγραψα και νωρίτερα) είναι όντως πολύ καλή. Μερικές παρατηρήσεις που πρόσεξα διαβάζοντας πάλι το άρθρο της εφημερίδας: Το traffic δεν είναι για 3g στικάκι αλλά για κινητά. Αυτό σημαίνει οτι ο εκάστοτε χρήστης πρέπει να εχει συμβατό με Internet κινητό Άραγε οι εταιρείες θα επιτρέπουν το tethering; Αν ναι τότε τα 5GB είναι πολύ ικανοποιητικά για τα ζητούμενα χρήματα. Αν δεν το επιτρέπουν τότε αρχίζουμε να παίζουμε με «υποπεριπτώσεις» Το πακέτο μάλλον δεν θα υπάρχει για όλα τα δίκτυα, αλλά για αυτό που θα κερδίσει το διαγωνισμό. Άρα εκτός των παραπάνω πιθανώς θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να μεταφερθούν και σε άλλη εταιρεία. άσε άσε φίλε, φαρμάκι είναι... εγώ συνέχεια αγοράζω, τα έχω πει ε.. (2λογαριασμούς :Default 60e ΑΛΛΑ συνέχεια πληρώνω 140+ ) Χωρις να ξέρω τις ανάγκες σου και την κατάσταση σου, έχεις σκεφτεί να αποκτήσεις μόνιμη adsl στο σπίτι σου; Νομίζω θα σου κοστίζει πολύ φθηνότερα οτι τα 5 gb θα ειναι δωρεαν.εκει δενει Δεν είναι δωρεαν. Θα πληρώνεις 7-10 ευρω και θα έχεις 5GB traffic στο κινητό.
poulinos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 @Poulinos σχετικά με τα 5ΓΒ, η Vodafone τουλάχιστον όταν το φτάσεις σε ενημερώνει και μπλοκάρει το Ιντερνετ σου, θα πρέπει να αγοράσεις κάποιο πακέτο online 500ΜΒ 10ευρώ 200ΜΒ 5ευρώ... άσε άσε φίλε, φαρμάκι είναι... εγώ συνέχεια αγοράζω, τα έχω πει ε.. (2λογαριασμούς :Default 60e ΑΛΛΑ συνέχεια πληρώνω 140+ ) δεν ξερω για την vodafone για αυτο ειπα λιγο πιο γενικα.καποιες αλλες εταιρειες σε καποια προγραμματα πχ αυτα της ημερας σου λενε οτι αμα περασεις τα 10 mbyte πχ μετα πιο χαμηλη ταχυτητα.10 mbyte βεβαια ειναι για χρηση μονο σε κινητο γιατι σε desktop δενειναι ουτε 10 λεπτα.
Downloadpercent Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) @isay 5GB σε κινητό είναι πάρα πολλά, μάλλον το άρθρο δεν είναι τόσο ξεκάθαρο, αν είναι έτσι όπως τα λες τότε χέστα μέσα, λες και χρησιμοποιεί κανείς με το κινητό του για Ιντερνετ, άντε μόνο κάνα ΦΒ και πάλι 5ΓΒ είναι πάρα πολλά... αφού λέει όμως 3G, τότε σίγουρα θα παίζει και στον υπολογιστή, απλά αν δεν έχεις το στικακι βάζεις το κινητό σου για κεραία, και από θέμα ταχύτητας πιστεύω ότι θα είναι όπως τα άλλα προγράμματα (7.2Mbps) Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από Downloadpercent
isay Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 αφού λέει όμως 3G, τότε σίγουρα θα παίζει και στον υπολογιστή, απλά αν δεν έχεις το στικακι βάζεις το κινητό σου για κεραία, και από θέμα ταχύτητας πιστεύω ότι θα είναι όπως τα άλλα προγράμματα (7.2Mbps) AN επιτραπεί το tethering μπορείς να τον συνδέσεις σε υπολογιστή σαν κεραία. Αν το επιτρέψουν ξέρω αρκετούς που θα κόψουν τελείως το Internet στο σπίτι.
oskroutz Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 να προσφέρουν και οικιακό internet στους φοιτητές...
Downloadpercent Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 αν εχεις 5gb μονο δεν ειναι για χρηση σε pc. για κάποιον που κατεβάζει παιχνίδια/ταινίες ναι, πάντως για κινητό 5 είναι υπερβολικά πολλά εγώ σου έχω πει, VMBi έχω 5GB μου φτάνει για περίπου 24-27 μέρες, ανάλογα με τις ορέξεις τώρα..... υπάρχουν μήνες που μπαίνω συχνά στο Youtube για Tutorials, υπάρχουν μήνες που απλά σερφάρω και παίζω κάνα ονλινε παιχνίδι...
isay Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 να προσφέρουν και οικιακό internet στους φοιτητές... Οικιακό internet για τους φοιτητές παρέχεται εδω και καιρό μέσω το προγράμματος Διοδος (http://diodos.gsrt.gr/ )
poulinos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 απλα και το διοδος δεν ειναι καμια τρελλη προσφορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα