Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Εχω εναν εξωτερικο σκληρο 1tb που λειτουργουσα απο το laptop μου.

Πριν μια βδομαδα αγορασα καινουργιο desktop και,αφου συνδεσα το σκληρο,πηγα να βαλω μουσικη και ο σκληρος κολλησε.Εκανα προσπαθεια να κλεισω το παραθυρο απο task manager αλλα εξαφανιστηκαν ολα τα υπολοιπα παραθυρα εκτος απο αυτο,εξαφανιστηκε και η μπαρα εργασιας και μπορουσα να κανω μονο restart.Αυτο γινεται επειτα απο οποιαδηποτε προσπαθεια χρησης του σκληρου μεσω του σταθερου pc,ενω το laptop τον διαβαζει κανονικα.Εκανα format το δισκο αλλα το desktop εξακολουθει να κανει το ιδιο.

Καμια ιδεα για το τι προβλημα υπαρχει?

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Για τρέξε μια το HD sentinel και πες μας αποτελέσματα. Εγώ λέω μάλλον ο σκληρός πάει για τα θυμαράκια αλλά για κάντου ένα check.

Δημοσ.

Για τρέξε μια το HD sentinel και πες μας αποτελέσματα. Εγώ λέω μάλλον ο σκληρός πάει για τα θυμαράκια αλλά για κάντου ένα check.

Health και performance 100% , δεν βρεθηκαν προβληματικοι sectors ή καποιο αλλο προβλημα

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Εχω εναν εξωτερικο σκληρο 1tb που λειτουργουσα απο το laptop μου.

Πριν μια βδομαδα αγορασα καινουργιο desktop και,αφου συνδεσα το σκληρο,πηγα να βαλω μουσικη και ο σκληρος κολλησε.Εκανα προσπαθεια να κλεισω το παραθυρο απο task manager αλλα εξαφανιστηκαν ολα τα υπολοιπα παραθυρα εκτος απο αυτο,εξαφανιστηκε και η μπαρα εργασιας και μπορουσα να κανω μονο restart.Αυτο γινεται επειτα απο οποιαδηποτε προσπαθεια χρησης του σκληρου μεσω του σταθερου pc,ενω το laptop τον διαβαζει κανονικα.Εκανα format το δισκο αλλα το desktop εξακολουθει να κανει το ιδιο.

Καμια ιδεα για το τι προβλημα υπαρχει?

Ευχαριστω!

Στην USB θυρα που τον συνδεσες εχεις βαλει κανενα φλασακι ή αλλο σκληρο να δεις αν παιζει( μηπως εχει προβλημα η usb θυρα γενικα), ή τον συνδεσες σε καμια αλλη usb κατα προτιμηση απο τις πισω του κουτιου σου?

Δημοσ.

Στην USB θυρα που τον συνδεσες εχεις βαλει κανενα φλασακι ή αλλο σκληρο να δεις αν παιζει( μηπως εχει προβλημα η usb θυρα γενικα), ή τον συνδεσες σε καμια αλλη usb κατα προτιμηση απο τις πισω του κουτιου σου?

Το εχω δοκιμασει και αυτο..σε οποια θυρα και να μπει ο σκληρος εχει το ιδιο προβλημα
Δημοσ.

Το θέμα είναι αν άλλη συσκευή (και μάλιστα εξωτερικός δίσκος καλύτερα) έχει τα ίδια συμπτώματα. Τεσπα, αφού στο λαπτοπ είναι οκ, είναι ζήτημα τροφοδοσίας πιθανώς - ή στην καλύτερη κάτι τρέχει με το λειτουργικό σου. Αν δεν σε χαλάει μια επανεγκατάσταση, καν' την να δεις τί γίνεται, ή έστω να εκκινήσεις σε safe mode μπας και έτσι αναγνωρίζεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...