saoump Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Γεια σας παιδια το λαπτοπ μου ενω ακουγα μουσικη στον firefox μου εβγαλε το εξης μηνυμα σε ασπρη οθονη Δεν ειναι δυνατη η εμφανιση της ιστοσελιδας απο αυτο το πραγραμμα , και δεν μπορω να κανω τιποτα, με το που κανω επανεκκινηση παλι τα ιδια , πεταγεται αυτο το μηνυμα και μονο ctrl ale del πιανει αλλα και αυτο μια φορα , το ξεκινησα σε ασφαλη λειτουργια και ανοιγει κανονικα , τι μπορει να φταιει ??
valantisritsa Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Γεια σας παιδια το λαπτοπ μου ενω ακουγα μουσικη στον firefox μου εβγαλε το εξης μηνυμα σε ασπρη οθονη Δεν ειναι δυνατη η εμφανιση της ιστοσελιδας απο αυτο το πραγραμμα , και δεν μπορω να κανω τιποτα, με το που κανω επανεκκινηση παλι τα ιδια , πεταγεται αυτο το μηνυμα και μονο ctrl ale del πιανει αλλα και αυτο μια φορα , το ξεκινησα σε ασφαλη λειτουργια και ανοιγει κανονικα , τι μπορει να φταιει ?? σε άλλη διεύθυνση σε βάζει?? Δοκίμασε επανεκκίνηση στο ρούτερ σου. Από τη στιγμή που λες οτι σε βάζει απο safe mode, μήπως φταίει το antivirus?
Thunderman Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Φίλε saoump από ότι κατάλαβα το μήνυμα αυτό στο βγάζει σε πλήρη οθόνη (χωρίς εσύ ο ίδιος να έχεις επιλέξει να εμφανίζετε σε πλήρη οθόνη) από εκεί και πέρα δεν μπορείς να κλείσεις το μήνυμα καθώς δεν σου βγάζει κουμπί κλεισίματος (εξόδου) θα σου έλεγα να δοκιμάσεις τα εξής για να δεις αν διορθωθεί το πρόβλημα. Όταν σου βγάλει αυτό το μήνυμα σε πλήρη οθόνη δοκίμασε να πατήσεις F11 (μήπως και επανέλθει σε κανονική προβολή) αν δεν διορθωθεί το πρόβλημα ξεκίνησε τον υπολογιστή σου σε ασφαλή λειτουργία και κάνε μία πλήρη σάρωση με το Malwarebytes αν σου βρει μολύνσεις καθάρισε τις και πιστεύω θα είσαι εντάξει.
saoump Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) σας ευχαριστω παιδια τελικα ηταν ιος , το εκανα ενα scan απο αλλο χρηστη , και τωρα ανοιγει κανονικα Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2012 από saoump
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα