Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους,

έχω στήσει ένα σύστημα hackintosh τις τελευταίες μέρες με σκοπό να ξεκινήσω προγραμματισμό για iOS συσκευές... Έχω κάποιες καλές ιδέες στο μυαλό μου και θα ήθελα να τις υλοποιήσω... Δεν με ενδιαφέρει να ξεκινήσω κατευθείαν να μαθαίνω να προγραμματίζω για iOS. Αυτό που θέλω είναι να μάθω αρκετά καλά την Objective-C και μετά θα ξεκινήσω να γράφω για iOS. Από προγραμματισμό έχω κάποιες γνώσεις σε HTML και PHP... Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια βιβλία που να είναι αναλυτικά και να ξεκινάνε από την αρχή. Δεν θέλω δηλαδή να προϋποθέτει κάποιες βασικές γνώσεις... Έκανα μια αναζήτηση και βρήκα ένα παρόμοιο θέμα αλλά προτείνουν μόνο ένα βιβλίο το οποίο είναι από το 2002...

Σας ευχαριστώ!

Δημοσ.

Καλημέρα.

Το βιβλίο του Kochan είναι καλό (4η έκδοση) καθώς και το "Objective-C Programmaing: The Big Nerd Ranch Guide".

Γνώμη μου είναι να μην χάσεις πολύ χρόνο με την Objective-C και να ξεκινήσεις προγραμματισμό iOS σχετικά σύντομα.

καλό διάβασμα,

Δημοσ.

Καλημέρα.

Το βιβλίο του Kochan είναι καλό (4η έκδοση) καθώς και το "Objective-C Programmaing: The Big Nerd Ranch Guide".

Γνώμη μου είναι να μην χάσεις πολύ χρόνο με την Objective-C και να ξεκινήσεις προγραμματισμό iOS σχετικά σύντομα.

καλό διάβασμα,

Ευχαριστώ πολύ φίλε! Θα τα κοιτάξω και τα 2. Ναι και εγώ έτσι σκέφτομαι... Να κάτσω ένα μήνα περίπου μαθαίνοντας λίγα πράγματα σε Objective-C και μετά θα πάω κατευθείαν σε iOS. Και πάλι ευχαριστώ...

Δημοσ.

ένα ακόμη καλό βιβλίο είναι το "Addison Wesley Programming in Objective-C"

Του Kochan δηλαδή :)

καλημέρα,

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...