Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με το που συνδέεται στο ιντερνετ τα windows βγάζουν μια οθόνη explorer full screen που δεν κλείνει παρα μονο με log off και λεει οτι είναι απο το cyber crime unit toy υπουργείου προστασίας του πολίτη και ζηταει τη πληρωμή προστίμου(!!).Δεν σταματαει εύκολα, πρέπει να κλείσω το ρουτερ & να log off για να ανοιξω το security task manager.

Δημοσ.

Είναι παρόμοιο με το άλλο που κυκλοφορεί και λέει ότι είναι από την αστυνομία... Επειδή ξέρω αρκετά από υπολογιστές μου το έδωσαν 2 φίλοι μου τα laptop τους που κόλλησαν και οι 2 και το έβγαλα ως εξής... Μπήκα σε safe mode και έκανα επαναφορά συστήματος σε μια ημερομηνία παλαιότερη από αυτήν που το πρωτοέβγαλε... Μετά πολύ απλά δεν ξαναβγήκε... Ίσως δουλέψει και σε αυτό... Δοκίμασέ το... Δεν χάνεις κάτι...

Δημοσ.

Νομίζω σε safe mode το αφαιρεί το MalwareBytes. Κάπου το'χω διαβάσει, δεν έχω πετύχει τον συγκεκριμένο ιό.

Δημοσ.

Νομίζω σε safe mode το αφαιρεί το MalwareBytes. Κάπου το'χω διαβάσει, δεν έχω πετύχει τον συγκεκριμένο ιό.

Πολύ πιθανό... Στα συγκεκριμένα laptop δεν είχαν περασμένο τίποτα από antivirus antispyware και τα λοιπά... Μόνο με μια επαναφορά από safe mode έστρωσαν...

Δημοσ.

Φίλε alan2 κάνε επανεκκίνηση στον υπολογιστή σου και πατώντας το F8 μπες σε ασφαλή λειτουργία (Safe Mode) εγκατέστησε το Malwarebytes κάνε πλήρη σάρωση και μόλις τελειώσει καθάρισε τις μολύνσεις που θα σου βγάλει κάνε επανεκκίνηση εάν σου ζητηθεί και έπειτα είσαι εντάξει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...