deadwar Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Καλησπερα σας. Μπηκα στο bios και εβαλα να κανει αυτοματο overclocking και να βρει το δυνατοτερο και ασφαλεστερο. τον ανεβασε στα 4.2.μεχρι εδω ολα καλα.το θεμα ειναι και που μου την δινει πολυ οτι γινεται 4.2 μονο οταν απαιτηται απο καποια εφαρμογη, ειδαλλως δουλειευει στα 1.6 , 2.5, και το ρευμα κινειται αναλογα! Θα ηθελα να μου πειτε ποια settings πρεπει να απενεργοποιησω ωστε να τρεχει με σταθερο ρευμα και 4.2 και οχι να κανει Πpower saving οποτε θελει. δοκαιμασα καποιες ρυθμισεις αλλα δεν εχω βγαλει ακρη.οποιος ξερει ας δωσει λυση στο προβλημα μου! Ευχαριστω πολυ!!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δεν ειναι πρόβλημα, έτσι πρέπει να λειτουργεί. Αν δεν κάνεις ολημερις και ονολυνχτις video editing ή αν δεν είσαι χομπίστας overclocker, υπάρχει λύση: set to defaults. Λιγότερο ρέυμα, θερμοκρασίες, κατανάλωση, άγχος - ίδιες πραγματικές επιδόσεις. Αν αγνοήσεις το μήνυμα μου και επιμένεις να ασχοληθείς με το ψαροντούφεκο, υπάρχουν εδώ πολλά τσακάλια. Πάντως την εξοικονόμηση ενέργειας δεν έχεις κανέναν λόγο να την απαρνεργοποιήσεις. Είναι σα να ζητάς τρόπο για να καίει το αυτοκίνητο σου περισσότερο στο ρελαντί.
RcManiac Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δεν υπάρχει λόγος να τρέχει 24/7 στα 4.2 , αλλάζει ανάλογα με το φόρτο εργασίας . Όταν τον έχεις ανοιχτό χωρίς να τον χρησιμοποιείς, θα κατεβάζει τα ρολόγια για να κατεβαίνει η θερμοκρασία και να μην καεί "τσάμπα" ρεύμα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα