Προς το περιεχόμενο

Με κατασκοπεύει κάποιος?

SpooF

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω μια υποψία ότι κάποιος και γκάι ευνόητους λόγους πρέπει να μου έχει περάσει λογισμικό και ότι μηνύματα μου στέλνουν το παίρνει και αυτός. θυμάμαι ότι γινόταν στα nokia και στα sonny κάποτε πριν βάλουν android Γίνετε αυτό?

συγκεκριμένα η συσκευή είναι η zte blade

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ο μακης ειναι σε συνεργασια με την cia

γινε ποιο αναλυτικος φιλε μου,τι σε κανει να το πιστευεις αυτο? εχεις εγκαταστησει καμια εφαρμογη που σου εχει δωσει καποιος φιλος σου? χρησιμοποιει αλλος την συσκευη σου?

ο μακης ειναι σε συνεργασια με την cia

γινε ποιο αναλυτικος φιλε μου,τι σε κανει να το πιστευεις αυτο? εχεις εγκαταστησει καμια εφαρμογη που σου εχει δωσει καποιος φιλος σου? χρησιμοποιει αλλος την συσκευη σου?

Εμένα οι πληροφορίες λένε για των Αρθούρο των κουτσό :P

• Moderators

Γινεται αυτο που λες. Απαντα ομως σε αυτα που σε ρωτησε ο haris013 πρωτα :)

@CmdShepard85 δυστυχως η εταιρεια κινητης δεν (νομιζω πως) μπορει να βγαλει ακρη. Συνηθως τα δεδομενα του χρηστη προωθουνται μεσω data.

Είναι απλό ένα πρόσωπο μου πετα σπόντες για τα mnm που λαμβάνω στο κινητό μου εδώ και 2 μέρες. δεν έχω εγκαταστήσει τίποτα η να μου έχουν εγκαταστήσει τίποτα. από όσο θυμάμαι πιο παλιά στα nokia με ένα απλό μήνυμα παγίδευες το τηλ τώρα δεν ξέρω πως γίνετε... γέρασα πια και τα έχω χάσει αυτά... εάν γίνετε πείτε μου καμια ιδέα τι να ψάξω να το βρω..

• Moderators

Οχι δεν το εχω κανει ποτε root

Ωραια καλο αυτο. Θεωρω δεδομενο πως δεν εχει κανεις αλλος προσβαση στη συσκευη σου (εννοω αμεση, να την πιανει και να βαζει διαφορα λ.χ). Οποτε κανε του ενα hard reset μονο και μονο για να σου φυγει απο το μυαλο η ιδεα.

Επισης, κανε μια εγκατασταση ενος task killer και πες μου τι διεργασιες σου βγαζει πως τρεχουν στο παρασκηνιο κανα δεκαλεπτο αφου κανεις restart στη συσκευη.

Ωραια καλο αυτο. Θεωρω δεδομενο πως δεν εχει κανεις αλλος προσβαση στη συσκευη σου (εννοω αμεση, να την πιανει και να βαζει διαφορα λ.χ). Οποτε κανε του ενα hard reset μονο και μονο για να σου φυγει απο το μυαλο η ιδεα.

Επισης, κανε μια εγκατασταση ενος task killer και πες μου τι διεργασιες σου βγαζει πως τρεχουν στο παρασκηνιο κανα δεκαλεπτο αφου κανεις restart στη συσκευη.

αυτο που ειπε ο stormrain και αμα το κατεχεις το αθλημα καθαρησε και την dalvin.

αμεσα δεν σε παρακολουθει καποιος πιστευω,οποτε κατι αλλο παιζει(μηπως με αυτον-η που ανταλαζεις μυνηματα τα διχνει στο προσωπο που σου πεταει σποντες? :P )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...