Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας,

σκεφτομαι να ξεκινησω εναν mini-ISP με δυνατοτητα για περιπου 1500-5000 χρηστες.(Μονο για internet.)

χωρο για την στεγαση των servers εχω,οπως και αρκετα μεγαλο budget.

ξερω σιγουρα πως χρειαζομαι εναν DNS server.αλλα εχω διαφορες αποριες.

τι αλλους servers χρειαζομαι και τι θα κανει ο καθενας?θα πρεπει να υπαρχει καποιο NOC?αν ναι,πως δημιουργειται κατι τετοιο?

billing software εχω ψαξει κι εχω βρει.

Επισης τι αλλες εργασιες χρειαζονται,περα απο leased-lines απο τον ΟΤΕ για να εχω πολυ γρηγορη συνδεση στο internet και αδειες λειτουργιας?

Δημοσ.

ψαχνω τωρα να βρω πληροφοριες στο λινκ που δωθηκε.

ο,τι αλλες πληροφοριες / τεχνικες γνωσεις μπορει καποιος να εχει,ας τις ακουσουμε.

Ξεκίνα το ψάξιμο απο την αδειοδότηση της ΕΕΤΤ γιατί εκεί θα δεις τις ελάχιστες απαιτήσεις για την δημιουργία του isp.

http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Electronic_Communications/

μπορεις φιλε μου να μου δειξεις λιγο πιο συγκεκριμενα που μπορω να βρω τις ελχιστες απαιτησεις?ολα οσα βρηκα ηταν γραφηματα της πορειας των τηλεπικοινωνιων στην Ελλαδα,κυβερνητικες αποφασεις και αλλα τετοια..

Επισκέπτης
Δημοσ.

Υποδομή (routers/switches/ for your network infrastructure....., public address space,DSLAMs, cpe equipment for end users, AAA for user authentication/authorization/accounting,DNS,NMS systems, internet access from upstream provider (tier1/2)....) και ΠΟΛΛΑ ακόμη απο τεχνικής φύσεως δικτιακά....plus προσωπικό για τον αντίστοιχο τομέα...(network operation/engineering, access/field operations, server/systems operations....)...και αλλα....

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Υποδομή (routers/switches/ for your network infrastructure....., public address space,DSLAMs, cpe equipment for end users, AAA for user authentication/authorization/accounting,DNS,NMS systems, internet access from upstream provider (tier1/2)....) και ΠΟΛΛΑ ακόμη απο τεχνικής φύσεως δικτιακά....plus προσωπικό για τον αντίστοιχο τομέα...(network operation/engineering, access/field operations, server/systems operations....)...και αλλα....

αυτα γενικα.

Δημοσ.

Δεν πρόκειται να πάρεις τις πληροφορίες που ζητάς σε κανένα forum. Χρειάζεσαι εξειδικεύμενο τεχνικό προσωπικό για να δημιουργήσει την υποδομή και ομάδα που θα τρέχει για τα γραφειοκρατικά. Εκτός αυτού μετά θέλεις λογιστήριο, πωλήσεις, τεχνική υποστήριξη κτλ. Δεν μπορείς να στήσεις τέτοια εταιρία στο υπόγειο ενός σπιτιού και να την λειτουργούν 1-2 άτομα...

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι ιδεα μου ή δεν προκειται ποτε να ανοιξεις ISP απο ερωτηση σε φορουμ?

για να ΄ανοίξεις΄ όπως λες πρέπει να δωσεις δουλεια σε πολυ κοσμο οπως αναφερουν τα παιδια απο πανω, δεν ειναι πχ καταστημα ρουχων η κατι τετοιο (για το οποιο βεβαιως επισης απαιτουνται ατομα εξειδικευμενα στην δουλεια τους..)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...