Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΟΤι καρτα θελεις μπορεις να βαλεις με το τροφδοτικο που εχεις αλλα παντα σε ισσοροπια με το συστημα που εχεις ηδη.δηλαδη μην πας να βαλεις καμια 6990 γιατι μετα περα απο το οτι δεν θα την σηκωσει το τροφοδοτικο,θα την κραταει πισω και ο επεξεργαστης.

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό θα είναι οριακό με την 5850 αλλά θα τη σηκώσει. Το θέμα είναι ότι δεν αξίζει να κάνεις κάτι τέτοιο εφόσον έχεις ήδη 6770. Δεν θα δεις διαφορές που να αξίζει η αλλαγή.

Αν είχες δώσει εξαρχής πάντως 100 ευρώ παραπάνω δεν θα άνοιγες τώρα αυτό το θέμα. Γι αυτό επιμέναμε τότε, αν θυμάσαι...

Δημοσ.

εχω διαβασει οτι παει καπως ετσι 6770<6850<5850...Την καρτα την εχω βαλει στις αγγελιες και αν την πουλησω θα αγορασω αλλην

και την 5850 θα την παρω απο τις αγγελιες

Δημοσ.

Λαθος ειναι αυτο που διαβασες φιλε μου. Η 5850 ειναι προηγουμενη σειρα, συναιπως κατωτερη. Η 6850 αξιζει πολυ περισσοτερο.

Δημοσ.

Λαθος ειναι αυτο που διαβασες φιλε μου. Η 5850 ειναι προηγουμενη σειρα, συναιπως κατωτερη. Η 6850 αξιζει πολυ περισσοτερο.

Oups λάθος!

5850 γενικά ανώτερη από την 6850. Στο tessellation είναι λίγο καλύτερη η 6850 και στο CF κάνει καλύτερο scaling (ας όψονται οι driver της AMD :mad:)

Single card όμως την έχει:

http://www.anandtech.com/bench/Product/539?vs=512

Καλά οι διαφορές δεν είναι και τρομερές. Κοινώς όποια από τις 2 και να βρει να πάρει το ίδιο είναι.

Δημοσ.

Η 5850 ειναι καλύτερη κάρτα αλλά η 6850 αξίζει περισσότερο. Πώς γίνεται? google it.

Δημοσ.

LAM(laughing at myself). Σωστα...το texel rate ειναι πολυ υψηλοτερο στην 5850. Αλλη φορα δεν ξαναμιλαω με νουμερα :mrgreen:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Sorry για το offtopic, δεν ειμαι grammar nazi σε καμια περιπτωση αλλα καποια πραγματα χτυπανε στο ματι πιο ασχημα κι απο γυμνη και μη ρετουσαρισμενη φωτο της Ντουβλη.

Επαρκες τροφοδοτικο.

Επεξ/σία από MiDi_MiLiZ
  • Like 1
Δημοσ.

για την 7770 τι γνωμη εχετε;Νομιζω δεν αξιδει η αλλαγη

H 7770 είναι ελαφρώς χειρότερη από την 6850. Οπότε αν λέμε πως από 6770 δεν πολυαξίζει να πας σε 5850, ποσώς το να πας σε 7770

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...