bill27 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 καλησπερα σε ολα τα παιδια του ινσομνια. λοιπον σε καμια 10αρια μερες θα παω για διακοπες, μαλλον στην σαλαμινα,και θα ηθελα να εχω ιντερνετ απο το λαπτοπ. δεν ξερω καθολου τι παιζει ουτε απο τιμες ουτε κατι αλλο, γι αυτο θελω να μου προτεινετε καποια συνδεση, αν γινετε η πιο φθηνη για αυτες τις 10 μερες που θα ειμαι για διακοπες.... ακομα να αναφερω οτι μπορει(δεν ειναι σιγουρο)να μου δωσει ενας φιλος μονο το στικακι απο βονταφον ουτοσοστε να μην αγορασω στικακι μαζι με την συνδεση.... δεν ξερω κ αν μπορω να το χρησιμοποιησω σε αλλη εταιρια....(αν θελετε καντε προτασεις κ με στικ κ χωρις) η χρηση που θα κανω ειναι μαιλ κ browsing,δεν θα κατεβαζω ταινιες.... επισης να αναφερω οτι εχω frog κινητο και αν μπορει να γινει κατι κ απο κει... ευχαριστω.
CmdShepard85 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Εγω αυτην τη στιγμη σου γραφω απο mobile internet cosmote. Εχει σχετικα καλες τιμες και με ενα 50ευρο παιρνεις στικακι και 40 ευρο να βαλεις megabyte. Για 10 μερες εινε 15 ευρω και σου δινει 2 gigabyte...Αρκετο για τις αναγκες σου,(πιστευω).
SpirosLouis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Εγω αυτην τη στιγμη σου γραφω απο mobile internet cosmote. Εχει σχετικα καλες τιμες και με ενα 50ευρο παιρνεις στικακι και 40 ευρο να βαλεις megabyte. Για 10 μερες εινε 15 ευρω και σου δινει 2 gigabyte...Αρκετο για τις αναγκες σου,(πιστευω). Μπορείς σε παρακαλώ να βάλεις κανένα Link γιατί έχω ψηθεί και εγώ.
CmdShepard85 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ!!! 35 ευρω + 30 μερες δωρεαν ιντερνετ! ΤΡΕΧΑΤΕ!!! XD Edit: Μολις αντεληφθειν οτι τα 40 ευρω ειναι οι 30 μερες
corrupted Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Τι εκτακτο καλε? Αφου εχουν βγαλει και διαφημιση στη τηλεοραση. Νομιζω πως οι 30 μερες αντιστοιχουν σε καποια GB (5???), δεν ειναι δηλαδη απεριοριστο, μπορει καποιος να επιβεβαιωσει?
CmdShepard85 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Επιβεβαιωνω! Ετσι ειναι, αλλα ο φιλος bill τα χρειαζετε για browsing και mail αρα ειναι βολεμενος... και τωρα αισθανομαι σαν μακακας γιατι δεν πετυχα την διαφημηση ...
bill27 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 αν εχω στικακι της βονταφον κ βαλω καρτα κοσμοτε θα δουλεψει???και αν ναι τι πρεπει να κανω για να δουλεψει?
viper2005 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ!!! 35 ευρω + 30 μερες δωρεαν ιντερνετ! ΤΡΕΧΑΤΕ!!! XD Edit: Μολις αντεληφθειν οτι τα 40 ευρω ειναι οι 30 μερες και ποσα πρεπει να δινεις καθε μηνα? [χωρις να περνας το οριο που σου δινει] thanks
CmdShepard85 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 αν εχω στικακι της βονταφον κ βαλω καρτα κοσμοτε θα δουλεψει???και αν ναι τι πρεπει να κανω για να δουλεψει? Δυστυχως τα στικακια ειναι κλειδωμενα στον παροχεα τους (Τουλαχιστον το δικο μου εινε, δοκιμασα με καρτα wind και τζιφος). και ποσα πρεπει να δινεις καθε μηνα? [χωρις να περνας το οριο που σου δινει] thanks Φιλε μου, προκειτε για καρτα. Δεν πληρωνεις τιποτα που δεν χρειαζεσε!
adi32 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 H προσφορα της cosmote ειναι 35ε για 30 μερες με καποιο οριο στα gb?
corrupted Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Εγω παντως που αγορασα το Internet on the go με καρτα στις 31/7... 1. Δεν ειδα πουθενα προσφορα με 35 ευρω στο Γερμανο, απ'οπου το αγορασα. Πληρωσα 50 ευρω για το πακετο με το στικακι, απο τα οποια τα 20 ευρω ηταν αρχικο ποσο και πληρωσα αλλα 20 ευρω για να παω στα 40 ευρω υπολοιπο ωστε να αγορασω το πασο των 5GB... 2. Εχασα παρα μια μερα τη προσφορα διπλασιασμου των GB για τον Αυγουστο... αλλα δεν πειραζει, με απλο surfing δεν καταναλωνονται ετσι κι'αλλιως... Απο http://www.cosmote.gr/content/el/attached_files/Personal/DieykriniseisProsforas.pdf
koslibpro Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Αγορασε μια καρτα whats up και με 3 ευρω εχεις 1.5 Gb για τον αυγουστο.στελνοντας 60 νομιζω στο 1333.επικυρωσε το και απο αλλου το τελευταιο πριν στειλεις το μηνυμα.
adi32 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Αλλα θα ειναι μονο για το κινητο ετσι? Δεν εχω φλασακι για το λαπτοπ
koslibpro Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Ναι θα ειναι μονο για το κινητο.. Αν εχεις android/iOS μπορεις να κανεις tether την συνδεση σου απο το κινητο στο λαπτοπ σου.και εχω την εντυπωση οτι αυτο γινεται και μεσω bluetooth,χωρις να το εχω ψαξει πιο συγκεκριμενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα