Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολα τα παιδια του ινσομνια.

λοιπον σε καμια 10αρια μερες θα παω για διακοπες,

μαλλον στην σαλαμινα,και θα ηθελα να εχω ιντερνετ απο το λαπτοπ.

δεν ξερω καθολου τι παιζει ουτε απο τιμες ουτε κατι αλλο,

γι αυτο θελω να μου προτεινετε καποια συνδεση,

αν γινετε η πιο φθηνη για αυτες τις 10 μερες που θα ειμαι για

διακοπες....

ακομα να αναφερω οτι μπορει(δεν ειναι σιγουρο)να μου δωσει ενας φιλος

μονο το στικακι απο βονταφον ουτοσοστε να μην αγορασω στικακι μαζι με την συνδεση....

δεν ξερω κ αν μπορω να το χρησιμοποιησω σε αλλη εταιρια....(αν θελετε καντε προτασεις κ με στικ κ χωρις)

η χρηση που θα κανω ειναι μαιλ κ browsing,δεν θα κατεβαζω ταινιες....

επισης να αναφερω οτι εχω frog κινητο και αν μπορει να γινει κατι κ απο κει...

ευχαριστω.

Δημοσ.

Εγω αυτην τη στιγμη σου γραφω απο mobile internet cosmote. Εχει σχετικα καλες τιμες και με ενα 50ευρο παιρνεις στικακι και 40 ευρο να βαλεις megabyte. Για 10 μερες εινε 15 ευρω και σου δινει 2 gigabyte...Αρκετο για τις αναγκες σου,(πιστευω).

Δημοσ.

Εγω αυτην τη στιγμη σου γραφω απο mobile internet cosmote. Εχει σχετικα καλες τιμες και με ενα 50ευρο παιρνεις στικακι και 40 ευρο να βαλεις megabyte. Για 10 μερες εινε 15 ευρω και σου δινει 2 gigabyte...Αρκετο για τις αναγκες σου,(πιστευω).

Μπορείς σε παρακαλώ να βάλεις κανένα Link γιατί έχω ψηθεί και εγώ.

Δημοσ.

Τι εκτακτο καλε?

Αφου εχουν βγαλει και διαφημιση στη τηλεοραση. :-D

Νομιζω πως οι 30 μερες αντιστοιχουν σε καποια GB (5???), δεν ειναι δηλαδη απεριοριστο, μπορει καποιος να επιβεβαιωσει?

Δημοσ.

Επιβεβαιωνω! Ετσι ειναι, αλλα ο φιλος bill τα χρειαζετε για browsing και mail αρα ειναι βολεμενος... και τωρα αισθανομαι σαν μακακας γιατι δεν πετυχα την διαφημηση :-(...

Δημοσ.

αν εχω στικακι της βονταφον κ βαλω καρτα κοσμοτε θα δουλεψει???και αν ναι τι πρεπει να κανω για να δουλεψει?

Δημοσ.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ!!! 35 ευρω + 30 μερες δωρεαν ιντερνετ! ΤΡΕΧΑΤΕ!!! XD

Edit: Μολις αντεληφθειν οτι τα 40 ευρω ειναι οι 30 μερες :whistle:

και ποσα πρεπει να δινεις καθε μηνα?

[χωρις να περνας το οριο που σου δινει]

thanks

Δημοσ.

αν εχω στικακι της βονταφον κ βαλω καρτα κοσμοτε θα δουλεψει???και αν ναι τι πρεπει να κανω για να δουλεψει?

Δυστυχως τα στικακια ειναι κλειδωμενα στον παροχεα τους (Τουλαχιστον το δικο μου εινε, δοκιμασα με καρτα wind και τζιφος).

και ποσα πρεπει να δινεις καθε μηνα?

[χωρις να περνας το οριο που σου δινει]

thanks

Φιλε μου, προκειτε για καρτα. Δεν πληρωνεις τιποτα που δεν χρειαζεσε! :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγω παντως που αγορασα το Internet on the go με καρτα στις 31/7...

1. Δεν ειδα πουθενα προσφορα με 35 ευρω στο Γερμανο, απ'οπου το αγορασα. Πληρωσα 50 ευρω για το πακετο με το στικακι, απο τα οποια τα 20 ευρω ηταν αρχικο ποσο και πληρωσα αλλα 20 ευρω για να παω στα 40 ευρω υπολοιπο ωστε να αγορασω το πασο των 5GB...

2. Εχασα παρα μια μερα τη προσφορα διπλασιασμου των GB για τον Αυγουστο... αλλα δεν πειραζει, με απλο surfing δεν καταναλωνονται ετσι κι'αλλιως...

Απο http://www.cosmote.gr/content/el/attached_files/Personal/DieykriniseisProsforas.pdf

iotg.png

Δημοσ.

Αγορασε μια καρτα whats up και με 3 ευρω εχεις 1.5 Gb για τον αυγουστο.στελνοντας 60 νομιζω στο 1333.επικυρωσε το και απο αλλου το τελευταιο πριν στειλεις το μηνυμα.

Δημοσ.

Ναι θα ειναι μονο για το κινητο..

Αν εχεις android/iOS μπορεις να κανεις tether την συνδεση σου απο το κινητο στο λαπτοπ σου.και εχω την εντυπωση οτι αυτο γινεται και μεσω bluetooth,χωρις να το εχω ψαξει πιο συγκεκριμενα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...