Cernic Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Παιδια εχω ενα hundai matrix 1600 κιβυκα και δεν ξερω τι λαδια να συμπληροσω...μπορειτε να μου πειτε τι λαδια να παω να αγωρασω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik324 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Αυτα που προτεινει ο κατασκευαστης αλλιως ρωτα απο εκει που θα τα αγορασεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 10W40 εαν δεν εχει πανω απο 150,000 χλμ.. απο μαρκα τωρα εγω βαζω ENEOS ιαπωνικα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Ωπα,λες "να συμπληρωσω" οχι να βαλω καινουρια.Οποτε πρεπει να γνωριζεις τι λαδι εχει ηδη μεσα ωστε να συμπληρωσεις ιδιου τυπου:10w40,15w50,5w30 κτλ.Αμα ειναι αλλη εταιρεια δεν υπαρχει προβλημα,αρκει να ειναι ιδιου τυπου.Αν σου τσιμπαει λαδακι(για αυτο χρειαζεσε και συμπληρωμα) τοτε στην επομενη αλλαγη,προτιμησε καποιο ποιο χοντρο λαδακι,ειδικα εαν εχει μπολικα χιλιομετρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Μηπως μπερδευτηκε και εγραψε να συμπληρωσω? λεω εγω τωρα..!!!! τωρα να ρωτας γιατι λαδια εχω βαλει εγω στον δικο μου αυτοκινητο ειναι λιγο ανοητο.. εαν δεν ξερω εγω ποιος θα ξερει?οεο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Μηπως μπερδευτηκε και εγραψε να συμπληρωσω? λεω εγω τωρα..!!!! τωρα να ρωτας γιατι λαδια εχω βαλει εγω στον δικο μου αυτοκινητο ειναι λιγο ανοητο.. εαν δεν ξερω εγω ποιος θα ξερει?οεο. Μπορει να μπερδευτηκε,απλα εγω απαντησα πανω σε αυτο που εγραψε. Επισης που ρωταω τι λαδια εχεις βαλει εσυ στο αυτοκινητο σου; Στον TS πηγε ολο το παραπανω μυνημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Μπορει να μπερδευτηκε,απλα εγω απαντησα πανω σε αυτο που εγραψε. Επισης που ρωταω τι λαδια εχεις βαλει εσυ στο αυτοκινητο σου; Στον TS πηγε ολο το παραπανω μυνημα. και καλα βρε πως γινεται να ρωτας αλλους για τα λαδια τα οποια εχεις βαλει εσυ στο αυτοκινητο σου..αυτο εννοουσα. πως μπορει να ξερει ο αλλος τι λαδια εχεις βαλει εσυ.. με επιασες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δεν σε πιανω Παμε απο την αρχη.χεχε Αυτο με το συπληρωμα πιστευω το ξεκαθαρισαμε. Του λεω οτι στην περιπτωση που θελει να συπληρωσει λαδια στο αυτοκινητο ΤΟΥ,πρεπει να γνωριζει τι τυπου φοραΕΙ ηδη( 10w40,15w50,5w30 κτλ),ωστε να αγορασει τον ιδιο τυπο.Μετα του λεω οτι επειδη συμπληρωνει λαδακι,σημαινει οτι το αυτοκινητο του καιει λαδι.Οποτε του προτεινω στην επομενο αλλαγη να βαλει λιγο πιο χοντρο ωστε να μην του καψει. Που το χανουμε;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cernic Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 παιδια ηθελα να συμπλιρωσω δεν ηξερα οτι επρεπε να βαλω το ιδιο λαδι.οποτε τον πηρα και εμαθα και τα αγορασα....γιατι τρωγεστε χωρις λογο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δεν τρωγωμαστε ρε,απλα ειχαμε ενα μικρο προβλημα με το τι καταλαβε ο ενας και τι εννοουσε ο αλλος. Αφου σημπληρωσες με το ιδιο λαδι εισαι οκ.Αληθεια ποσο λαδακι σου καιει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 παιδια να κανω μια ερωτηση.Η ρευστοτητα στο λαδι ειναι το πρωτο νουμερο ή το δευτερο? ή και τα δυο μαζι επιρεαζουν την ρευστοτητα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Η ρευστότητα στο πρώτο αναφέρεται για τις χαμηλές θερμοκρασίες,το 2ο για την αντοχή σε υψηλές και το ενδιάμεσο επίσης. Ένα 0-30 ή 5-40 είναι πιο ψηλό από ένα 0-40 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Ένα 0-30 ή 5-40 είναι πιο ψηλό από ένα 0-40 μηπως εκανες λαθος? το 0-40 δεν ειναι πιο ψηλο απο το 5-40 γιατι εσυ γραφεις το αντιθετο...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Έτσι είναι όπως το γράφω.Μόνο που ξέχασα να διευκρινήσω ότι αυτό ισχύει σε μια κανονική θερμοκρασία μηχανής.Όπως και το 10-50 είναι πιο χοντρό από το 10-40 σε κανονική θερμοκρασία μηχανής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Μια γνώμη παιδιά... Το αυτοκίνητο μου πάρει 5-30 όμως στις 9-10 χιλιάδες χιλιόμετρα μετά την αλλαγή μου πετάει ένδειξη χαμηλή πίεση λαδιού. Μόλις αλλάξω λάδια ξαναστρωνει οπότε δεν αξίζει να αρχίσω να αλλάζω αισθητήρες. Μου πρότεινε μάστορας να μου βάλει 5-40. Τι διάφορα έχουν; Να το κάνω ή θα πάθει καμία ζημιά; e87 του 2009 είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα