theodoros1997 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 πως κανω uinstall το dirt 3 skydrow????????
geortsaki Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Αν όχι από τον πίνακα ελέγχου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Revo Unistaller.
theodoros1997 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Αν όχι από τον πίνακα ελέγχου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Revo Unistaller. οταν παω Unistall μου κολαη (βγαζει δεν αποκρεινεται) μηπως εχει σχεσει το κρακ αλλα παντω μου κανει το ιδιο με ενα πεχνιδη παλη της ιδιας εταιριας.προσπαθησα και με cc cleaner.
Xristaras12 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 κλεισε το αντιβιωτικο σου και δοκιμασε παλι.Εναλλακτικα οπως ειπε κ ο φιλος παραπανω με revo unistaller. BTW δεν ειναι εταιρια..Ομαδα ειναι :Ρ
flik Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Με το revo uninstaller αν δε κάνει τίποτα το ενσωματωμένο, είναι σχεδόν σίγουρο πως θα σου μείνουν πίσω πράγματα. Εγώ λέω να δοκιμάσεις ένα reinstall πρώτα, να μη κάνεις τίποτα απο καμία ομάδα (κατάλαβες τι εννοώ) και να δοκιμάσεις uninstall, και αν γίνεται uninstall και απο safe mode, μήπως φορτώνει τίποτα και παραμένει κλειδωμένη διεργασία απο το κρ@κ.
Xristaras12 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 εγω παντως οταν το ειχα δοκιμασει πριν αγορασω το παιχνιδι μια χαρα εκανε απεγκατασταση αλλα επρεπε να το βγαλω με το revo γιατι το εβλεπε πειραγμενο κ δεν μου δεχοταν το κλειδι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα