christs Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Galaxy Nexus Απορρίπτω οτιδήποτε της Sony διότι τώρα το υποστηρίζει,σε 1 χρόνο δε θα το κάνει.Και μέσα σε αυτόν τον χρόνο θα πρέπει να περιμένεις πότε η Sony θα το αναβαθμίσει και να κυκλοφορήσει βιβλιοθήκες κλπ. Απορρίπτω S2 μόνο και μόνο για την οθόνη και οτι έχει ήδη αντικατασταθεί απο την εταιρία του,κάτι που το Nexus ακόμα δε το χει κάνει. Πριν σχολιασω το παραπανω, πρωτα απ ολα να διευκρινησω οτι δεν ειμαι sony fanboy, και ας εχω και εγω κινητο Sony, προσπαθω να κρατω την αντικειμενικοτητα μου. Λοιπον, αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι το παραπανω υπογραμμισμενο σχολιο ειναι εντελως αστοχο. Και εξηγουμαι. Η Sony φετος εκανε μια κινηση, που για μενα, απο τοτε που το εμαθα, φανηκε στο μυαλο μου ως εντελως χαζη, ως αδιανοητη. Εδωσε σε ολα τα κινητα της σειρας xperia (και τα οποια ειναι παρα πολλα) επισημη IcS, και ας μην εχουν μερικα ουτε καν 1ghz cpu. Εξαιρεση κανα 2 μονο νομιζω. Μιλαμε για καμια δεκαρια κινητα περιπου? Εκει γυρω. Αυτο ειναι που η Sony που δεν υποστηριζει τα κινητα της? Δηλαδη για να τα υποστηριξει, τι θα πρεπε, να εχει ηδη βγαλει και jb, πριν και απο το Nexus? μην τρελαθουμε παιδια, μη γραφετε οτι να ναι αβιαστα, σκεφτειτε το λιγο πρωτα. Μια χαρα υποστηριξη παιρνουν τα κινητα της, τι να πουν δηλαδη και οι κατοχοι Motorola (Atrix-Razr) που πηραν τελευταιοι την IcS, και οι κατοχοι Samsung (sI) που η μαμα εταιρια ουτε που ασχοληθηκε να τους δωσει επισημη IcS.... Το S2 μια χαρα οθονη εχει, δεν ειναι λογος για να απορριψεις την συσκευη αυτη, μιλαμε για samoled plus, πως ειναι δυνατον να αποτελει αυτο αιτια απορριψης? και το οτι βγηκε το S3 , δε λεει απολυτως τιποτα, αυτο δεν καθιστα το s2 λιγοτερο κινηταρα, επιπλεον, ειναι εντελως διαφορετικος ο τροπος λειτουργιας της samsung , η οποια all alone κατασκευασε τα κινητα της, με τον τροπο κατασκευης των Nexus, τα οποια αν δεν κανω λαθος φτιαχτηκαν με ψιλο κοινοπραξια? Oποτε, δεν ειναι 2 οι εταιριες για να συγκρινουμε ποια εβγαλε νεα μοντελα και ποια οχι. Στα των 3 συσκευων που προταθηκαν, και οι 3 μουρλια ειναι. Κατ εμε, παιρνεις αναλογα με 1) τις αναγκες σου (πχ καλο χρυσο το Nexus αλλα αν δεν εχει fm το κινητο μου, αδυνατω να το αγορασω ) 2) την τιμη που θα το βρεις, και αν το χτυπησεις σε καποια προσφορα (π.χ. razr στα 270 ευρω τις προαλλες) 3. την εμφανιση την εξωτερικη, το πως θα σου κατσει στο ματι. Κυριως πηγαινε και δες τα απο κοντα, θα βοηθηθεις πολυ, ειναι το πιο σημαντικο.
Meraklis56 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Πριν σχολιασω το παραπανω, πρωτα απ ολα να διευκρινησω οτι δεν ειμαι sony fanboy, και ας εχω και εγω κινητο Sony, προσπαθω να κρατω την αντικειμενικοτητα μου. Λοιπον, αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι το παραπανω υπογραμμισμενο σχολιο ειναι εντελως αστοχο. Και εξηγουμαι. Η Sony φετος εκανε μια κινηση, που για μενα, απο τοτε που το εμαθα, φανηκε στο μυαλο μου ως εντελως χαζη, ως αδιανοητη. Εδωσε σε ολα τα κινητα της σειρας xperia (και τα οποια ειναι παρα πολλα) επισημη IcS, και ας μην εχουν μερικα ουτε καν 1ghz cpu. Εξαιρεση κανα 2 μονο νομιζω. Μιλαμε για καμια δεκαρια κινητα περιπου? Εκει γυρω. Αυτο ειναι που η Sony που δεν υποστηριζει τα κινητα της? Δηλαδη για να τα υποστηριξει, τι θα πρεπε, να εχει ηδη βγαλει και jb, πριν και απο το Nexus? μην τρελαθουμε παιδια, μη γραφετε οτι να ναι αβιαστα, σκεφτειτε το λιγο πρωτα. Μια χαρα υποστηριξη παιρνουν τα κινητα της, τι να πουν δηλαδη και οι κατοχοι Motorola (Atrix-Razr) που πηραν τελευταιοι την IcS, και οι κατοχοι Samsung (sI) που η μαμα εταιρια ουτε που ασχοληθηκε να τους δωσει επισημη IcS.... Το S2 μια χαρα οθονη εχει, δεν ειναι λογος για να απορριψεις την συσκευη αυτη, μιλαμε για samoled plus, πως ειναι δυνατον να αποτελει αυτο αιτια απορριψης? και το οτι βγηκε το S3 , δε λεει απολυτως τιποτα, αυτο δεν καθιστα το s2 λιγοτερο κινηταρα, επιπλεον, ειναι εντελως διαφορετικος ο τροπος λειτουργιας της samsung , η οποια all alone κατασκευασε τα κινητα της, με τον τροπο κατασκευης των Nexus, τα οποια αν δεν κανω λαθος φτιαχτηκαν με ψιλο κοινοπραξια? Oποτε, δεν ειναι 2 οι εταιριες για να συγκρινουμε ποια εβγαλε νεα μοντελα και ποια οχι. Στα των 3 συσκευων που προταθηκαν, και οι 3 μουρλια ειναι. Κατ εμε, παιρνεις αναλογα με 1) τις αναγκες σου (πχ καλο χρυσο το Nexus αλλα αν δεν εχει fm το κινητο μου, αδυνατω να το αγορασω ) 2) την τιμη που θα το βρεις, και αν το χτυπησεις σε καποια προσφορα (π.χ. razr στα 270 ευρω τις προαλλες) 3. την εμφανιση την εξωτερικη, το πως θα σου κατσει στο ματι. Κυριως πηγαινε και δες τα απο κοντα, θα βοηθηθεις πολυ, ειναι το πιο σημαντικο. Oh,really?Πρώην χρήστης Xperia 10 εδώ.Το κινητό τρέχει μέχρι και ICS και η Sony μέχρι που το άφησε;ως το 2.3.3 με ΧΙΛΙΑ παράπονα. Ακριβώς το ίδιο με X8. Το "ποταπό" hardware του έμεινε με 2.1 ενώ τρέχει μέχρι και... αυτό ICS...Θέλεις να μιλήσω για συμπεριφορά της Sony?Θες να μιλήσω για το Xperia Play που υποτίθεται πως έχει μια δυνατή κάρτα γραφικών,δε το αναβαθμίζουν σε ICS που ως γνωστόν έχει απαιτήσεις για hardware acceleration απο κάρτα γραφικών;Και υπόψην,βγήκε τον Μάρτιο του 2011... Θες να μιλήσω πόσο ανοργάνωτη είναι η Sony; Που άλλα έλεγε η Sony της βραζιλίας και άλλα η Παγκόσμια Sony σχετικά με την αναβάθμιση του Χ10 σε 2.3.3;δεν θες. και θα σου δώσω και αυτό το άρθρο για να μην συνεχίσω τις αγάπες μου για την εταιρία αυτή. "Sony says 2011 Xperia phones might get Android 4.1 Jelly Bean". http://talk.sonymobi.../message/223571 edit: "2011 Xperias won't get Jelly Bean" αυτό είναι η 18μηνη υποστήριξη που υποσχεθήκαν; http://www.gsmarena.com/2011_xperias_wont_get_jelly_bean_no_ics_for_optimus_2x_and_black-news-4570.php Η προηγούμενη ναυαρχίδα και ήδη την παρατήσαν.όπως ακριβώς έγινε και με το X10. Και τι λένε; "τα νέα μας κινητά θα έχουν το jb,πληρώστε για να τα πάρετε". Πάντως η samsung μόνο να παρατάει το S2 δεν βλέπω...
oldnew Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Η αλήθεια ειναι ότι η sony, όπως και πολλές άλλες εταιρίες εχει θεμα με τις αναβαθμησεις.. Κινητα του 2011 και να τα εχει κάψει, ειναι πολυ αρνητικό. Όχι ότι οι υπολοιπες εταιριες ειναι καλύτερες. Λογικά το nexus είναι σε καλυτερη θέση εναντι ολων γιατί η google τελικά ειναι η μονη που υποστηρίζει σιγουρα τα κινητα της 18 μήνες. Αν και το nexus ειναι πλεον παλαιο, και δεν ξέρω ποσο θα το υποστηρίζει ακόμα. Μην εκπλαγητε αν ΔΕΝ παρει την επομένη αναβαθμηση. Τα samsung ειναι σίγουρα σε καλύτερη θέση σε σχεση με sony και άλλους. Ακόμα και το galaxy s, είχε παλαιωσει πολυ όταν (κακώς) δεν πηρε αναβαθμηση. Επίσης έχουν μακράν τη μεγαλύτερη υποστήριξή σε custom rom, και τις ποιο λειτουργικες ολων. Γιατί το θεμα δεν ειναι αν υπάρχει μια εκδοσή λειτουργικου αλλα πως τρεχει.. Η ics στα μισα κινητα της αγορας το συζηταμε αν δουλεύει καλύτερα απο gingerbread, όταν στο sgs2 πετάει.. Επίσης για την οθόνη του sgs2 δε συμφωνώ με αυτά που διαβασα. Ότι καινούρια οθόνη βγαινει δεν ειναι παντα καλυτερη. Η οθόνη του sgs3 τεχνολογικα ειναι χειρότερη. Pentile. Επίσης εχει μικρότερη φωτεινότητά σε σχεση με την οθόνη του sgs2. Οποίος δεν πιστεύει ας ψαξει να δει σύγκρισή, και ειδικά κάτω απο τον ηλιο. Εκεί που υπερέχει η οθόνη του sgs3 ειναι μέγεθος και αναλυση. Σαν αποτέλεσμά ειναι εντυπωσιακη, αλλα ποιοτικά δεν ειναι καλυτερη του sgs2. Στο ερώτημά του τοπικ σταρτερ: Πραγματικά δεν ξέρω .. Και τα 2 έχουν συν και πλην. Σκέψου ποια απο αυτά τα συν και πλην ειναι ποιοι σημαντικα για σενα. Το θεμα της πιθανής υποστήριξής στο μέλλον δε θα τη λαμβανα καθόλου υποψην. Έχουν παλαιωσει και τα 2 αρκετά ώστε να μην είσαι καθόλου σίγουρος για κανένα αν θα παρει άλλη αναβαθμηση. Το nexus βεβαία εχει ηδη παρει jb. Για το sgs2 δεν ξέρουμε αν θα την παρει σιγουρα απο samsung. Σε custom υπάρχει ηδη αλλα εχει ακόμα κάποια θέματα. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
stelios91 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Κι εγω δεν θα λαμβανα υποψην το θεμα της υποστηριξης, για τον απλουστατο λογο οτι το κινητο που θ' αγορασω θελω να το κρατησω 3 χρονακια σιγουρα (ετσι οπως ειναι τα πραγματα κιολας δυσκολο ν' αλλαζεις καθε χρονο κινητο ). Παντως περα απ' αυτο απο τα 3 κινητα νομιζω πως το xperia s ειναι ενα κλικ πανω απο τα υπολοιπα. Το nexus ενω εχει φοβερη οθονη εχει καποια πλην που με χαλανε αρκετα : ελλειψη ραδιοφωνου(ελεος ρε παιδια πως γινεται να μην εχει ραδιοφωνο!!),απουσια card slot και hdmi. Τωρα αναμεσα στα αλλα 2 νομιζω το xperia s εχει καλυτερη καμερα και η διαρκεια της μπαταριας ειναι λιγο μεγαλυτερη απ' το s2 και ειδικα στην ιδια τιμη που τα βρισκω στο σκρουτζ καταληγω στο xperia.
Galio Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Τελικά πήρα το Samsung galaxy nexus, η πρώτη εντύπωση είναι πάρα πολύ καλή η οθόνη του είναι πολύ καλή και με μερικά application ήδη μου έχει κάνει πολύ ευκολότερα κάποια πράγματα, θα επανέλθω με περισσότερες λεπτομέρειες στις επόμενες μέρες
nikoskon Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Τελικά πήρα το Samsung galaxy nexus' date=' η πρώτη εντύπωση είναι πάρα πολύ καλή η οθόνη του είναι πολύ καλή και με μερικά application ήδη μου έχει κάνει πολύ ευκολότερα κάποια πράγματα, θα επανέλθω με περισσότερες λεπτομέρειες στις επόμενες μέρες Τελικά πήρα το Samsung galaxy nexus, η πρώτη εντύπωση είναι πάρα πολύ καλή η οθόνη του είναι πολύ καλή και με μερικά application ήδη μου έχει κάνει πολύ ευκολότερα κάποια πράγματα, θα επανέλθω με περισσότερες λεπτομέρειες στις επόμενες μέρες Τελικά πήρα το Samsung galaxy nexus, η πρώτη εντύπωση είναι πάρα πολύ καλή η οθόνη του είναι πολύ καλή και με μερικά application ήδη μου έχει κάνει πολύ ευκολότερα κάποια πράγματα, θα επανέλθω με περισσότερες λεπτομέρειες στις επόμενες μέρες[/quote'] Got it! Τελικά πήρες το Samsung Galaxy Nexus! Sent from Galaxy S using Insomnia v2 via Vf HSPA
Galio Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 sorry το διορθωσα δεν ξερω γιατι το εβγαλε 3 φορες
Orion_ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Για ρίξε καμιά πληροφορία γιατί και εγώ είμαι σε δίλλημα για το Galaxy Nexus...
gallaki Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Ναι για πες πως είναι η εμπειρία? Έχει jelly bean το δικό σου ή με ics?? Πώς πάει?
nospa21 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Εγώ θα έλεγα πριν καθήσουμε να ψάχνουμε τον ψίλο στα άχυρα για το ποιο απο τα 3 (όλα κορυφαία) κινητά είναι το καταληλότερο για τον φίλο Galio , να τον ρωτήσουμε τι είχε πριν. αλήθεια ποιό είχες πριν? 1
Galio Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μετα απο 2 μερες με το κινητο και χωρις να εχω κανει πολλα πολλα λογω χρονου μπορω να πω πως ειναι αρκετα καλο η μεγαλη οθονη ενω στην αρχη σε παραξενευει τελικα ειναι πολυ ευχρηστη ειδικα αν κοιτας διαφορα site αν καποιον δεν τον ενοχλει το οτι δεν εχει sd card και ραδιοφωνο θα το συνηστουσα ανετα. εμενα ειναι με ics 4.0.4 και δεν εχει ερθει ειδοποιηση για την αναβαθμιση σε jelly bean. γενικα ειναι πολυ γρηγορο κινητο δεν φαινεται προς το παρων να κολλαει πουθενα. πριν απο αυτο ειχα ενα samsung omnia αλλα δεν νομιζω οτι εχει σχεση τι ειχα πριν... Αυτα προς το παρων, θα ειδοποιησω για οτιδηποτε προκυψει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα