Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S II ή Samsung Galaxy Nexus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

ειμαι μεταξυ αυτων των 2 κινητων αλλα πραγματικα δεν ξερω πιο απο τα 2 να διαλεξω,

δεν ξαναειχα android κινητο οποτε οποιος μπορει να βοηθησει με διαφορες λεπτομεριες και συγκρισεις για τα 2 αυτα κινητα θα με βοηθουσε πολυ.

Αν καποιοι εχουν καποιο απο τα 2 ας γραψουν τις εντυπωσεις τους.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Καλησπερα.Εχω το SGS II και μονο καλα λογια μπορω να πω.Παρα πολυ δυνατο κινητο,δεν εχει κολλησει πουθενα,παρα πολυ καλη οθονη(στα ματια μου τουλαχιστον),γρηγορο,καλη φωτογραφικη μηχανη(λιγο στα video υπαρχει ενα θεμα με το focus και με τον ηχο οταν τραβας σε δυσκολες συνθηκες οπως δυνταη μουσικη κλπ).Επισης μπορει να ειναι κατασκευασμενο απο πλαστικο αλλα ειναι τετοια η κατασκευη του που δυσκολα θα παθει κατι.Το εχω σχεδον ενα χρονο και μου εχει πεσει αρκετες φορες.Ενα σημαδι ακομα δεν εχει ομως.Μην πω πως εχει επιζησει και μετα απο λουσιμο με μισο μπουκαλι νερο :P

Με λιγα λογια ειναι φοβερο κινητο,ακομα και τωρα που εχουν βγει τοσα νεα μοντελα,θεωρω πως ευκολα μπορει να παραμεινει στον ανταγωνισμο.

Για το λογισμικο τωρα ενταξει δε νομιζω οτι ειναι τιποτα το δυσκολο να μαθεις.Εχει και αυτο τα προβληματακια του αλλα λυνονται με custom roms.

Η μπαταρια του ειναι σε καλα επιπεδα και βεβαια εξαρταται απο τη χρηση που του κανεις.

Σε σχεση με το Nexus υστερει στην αναλυση της οθονης,στο μεγεθος της οθονης και στην μπαταρια που νομιζω πως το Nexus ειναι λιγο καλυτερο.Επιπλεον ενα μεγαλο ατου του Nexus ειναι οτι παιρνει πρωτο ολες τις νεες αναβαθμισεις firmware.Αλλα οπως ειπα ας ειναι καλα οι custom roms.

Για να κλεισω προτεινω να πας σε καποιο καταστημα να τα δεις διπλα διπλα,να τα επεξεργαστεις και νομιζω θα αποφασισεις πιο ευκολα.

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα το nexus μου φαινεται πολυ μεγαλο αλλα οτιδηποτε μεγαλυτερο απο 4 ιντσες μου φαινεται μεγαλο εμενα. Μπορεις να συγκρινεις τα χρακτηριστικα τους εδω και να αποφασισεις μονος σου. Προσωπικη εμπειρια δεν εχω με κανενα απο τα 2

• Moderators
Δημοσ.

Ειχα και τα δυο. Αν η καμερα δεν ειναι στα πρωτα "θελω" σου και αν η ελλειψη καρτας μνημης δεν σου φαινεται τρομερο μειον, πηγαινε στο Nexus με κλειστα τα ματια.

• Like 1
Δημοσ.

και συγκριτικα εχω δει και διαφορα review εχω διαβασει αλλα πραγματικα δεν ξερω ποιο να παρω :(

Δημοσ.

Nexus θα έλεγα αν δε σε πειράζει το μέγεθος.

Καθαρό android χωρίς παρεμβάσεις απο εταιρείες, και τελευταίες αναβαθμίσεις. Μεγάλο συν.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μεγάλο μείον όμως η έλλειψη ραδιοφώνου και slot για κάρτα μνήμης του nexus.

Επεξ/σία από juno12
Δημοσ.

Η camera του Nexus δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τις 8αρες. Βγαζει πολυ ωραιες φωτογραφιες. Νομιζω πως βγαζει καλυτερες και απο το s2 . Ψαξε για samples να δεις συγκρισεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ανάμεσα σ' αυτά τα δύο και στο xperia s στην ίδια τιμη ποιο θα διαλέγατε;

Η αληθεια ειναι οτι αυτα τα κινητα δεν εχουν την ιδια τιμη. Αν τα βρισκεις στην ιδια τιμη παρε το Nexus και πουλα το. Σαν κινητο το Σ2 ειναι παλαιο. Οχι οτι εχει θεμα σε καθημερινη χρηση ειναι αρκετα δυνατο. Ομως εχει οθονη super amoled plus. Αυτο σημαινει οτι οσο περναει ο καιρος θα δειχνει ολο και πιο ασχημα το ασπρο χρωμα αλλα και οτι σε σκοτεινο περαβαλλον θα εχει την καλλιτερη αποδοση. Επισης η οθονη του ειναι "πλατιασμενη" και δεν ειναι οτι καλυτερο για προβολη βιντεο,

Το nexus εχει διαφορους περιορισμους οπως ειπαν και επισης δεν εχει ραδιοφωνο. Ειναι αρκετα μεγαλο. Αυτο και μονο μπορει να μη σε βολεψει. Η οθονη του ειναι pentile matrix που σημαινει οτι δεν εχει ακριβως HD αναλυση αλλα κατι λιγοτερο και σε κοντινες αποστασεις η οθονη φαινεται καπως να πιξελιαζει. Σε καθημερινη χρηση δεν θα ειναι ορατο.

Το xperia s το οποιο λιγουρευομαι κι εγω δεν εχει καποιο μεγαλο αρνητικο. Η οθονη θα σε εντυπωσιασει. Θελει micro sim την οποια περνεις με €5 περιπου απο τον παροχο σου κινητης τηλεφωνιας. Εχει την καλυτερη καμερα απο τα τρια.

Αναλογα με το τι θελεις περνεις. Εγω θα πηγαινα λογο καλυτερης οθονης και μεσου μεγεθους στο Xperia. Στο οποιο μπορεις να χρησιμοποιησεις τον κατω φωτισμο για ειδοποιησεις. Cool!

Δημοσ.

Galaxy Nexus

Απορρίπτω οτιδήποτε της Sony διότι τώρα το υποστηρίζει,σε 1 χρόνο δε θα το κάνει.Και μέσα σε αυτόν τον χρόνο θα πρέπει να περιμένεις πότε η Sony θα το αναβαθμίσει και να κυκλοφορήσει βιβλιοθήκες κλπ.

Απορρίπτω S2 μόνο και μόνο για την οθόνη και οτι έχει ήδη αντικατασταθεί απο την εταιρία του,κάτι που το Nexus ακόμα δε το χει κάνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...