Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Αντιμετωπίζω τα εξής προβλήματα: αρχικά , σε browsing ή άλλες απλές διεργασίες που δε ζορίζουν πολύ τον υπολογιστή, κολλούσε για μερικά δευτερόλεπτα και επανερχόταν εμφανίζοντας το μήνυμα : ATI Display driver stopped responding and has recovered (ή κάπως έτσι) . Έκανα αναβάθμιση τους drivers της κάρτας γραφικών (αρκετές φορές μάλιστα) αλλά το πρόβλημα δεν διορθώθηκε.Επίσης μερικές φορές όταν επανερχόταν από το κόλλημα η εικόνα στην οθόνη ήταν παραμορφωμένη.

Μετά άρχισαν οι μπλε οθόνες και οι επανεκκινήσεις.

Επανέφερα τον επεξεργαστή στις αρχικές του ρυθμίσεις και πλέον αυτό που συμβαίνει είναι να μπαίνω στα windows και μετά από λίγο να κολλάει το σύμπαν και να μην μπορείς να κάνεις το οτιδήποτε παρά μόνο reset, δηλαδή η οθόνη δείχνει κανονικά απλά δεν ανταποκρίνεται τίποτα .

Οι θερμοκρασίες του επεξεργαστή είναι καλές (και πριν και μετά το overclock είναι πάντα κάτω από 50 βαθμούς κελσίου)

Της κάρτας γραφικών , όταν παρουσιάζονται τα προβλήματα, δεν ξεπερνάνει τους 55-60 βαθμούς.

Το σύστημά είναι το εξής: Intel Core I5 2500k (στα 4.5 αρχικά τώρα πλέον default ρυθμίσεις)

MSI P67A-GD65

OCZ VERTEX 2 80GB

Asus 6950 2GB

CORSAIR XMS3 DDR3 8GB (4x2GB) 1333MHz

COOLER MASTER GX 750 W

Win7 64bit ultimate

Σε memtest που του έκανα δεν εμφάνισε κάποιο πρόβλημα.

Τι πιστεύετε ότι μπορεί να φταίει;

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Αντιμετωπίζω τα εξής προβλήματα: αρχικά , σε browsing ή άλλες απλές διεργασίες που δε ζορίζουν πολύ τον υπολογιστή, κολλούσε για μερικά δευτερόλεπτα και επανερχόταν εμφανίζοντας το μήνυμα : ATI Display driver stopped responding and has recovered (ή κάπως έτσι) . Έκανα αναβάθμιση τους drivers της κάρτας γραφικών (αρκετές φορές μάλιστα) αλλά το πρόβλημα δεν διορθώθηκε.Επίσης μερικές φορές όταν επανερχόταν από το κόλλημα η εικόνα στην οθόνη ήταν παραμορφωμένη.

Μετά άρχισαν οι μπλε οθόνες και οι επανεκκινήσεις.

Επανέφερα τον επεξεργαστή στις αρχικές του ρυθμίσεις και πλέον αυτό που συμβαίνει είναι να μπαίνω στα windows και μετά από λίγο να κολλάει το σύμπαν και να μην μπορείς να κάνεις το οτιδήποτε παρά μόνο reset, δηλαδή η οθόνη δείχνει κανονικά απλά δεν ανταποκρίνεται τίποτα .

Οι θερμοκρασίες του επεξεργαστή είναι καλές (και πριν και μετά το overclock είναι πάντα κάτω από 50 βαθμούς κελσίου)

Της κάρτας γραφικών , όταν παρουσιάζονται τα προβλήματα, δεν ξεπερνάνει τους 55-60 βαθμούς.

Το σύστημά είναι το εξής: Intel Core I5 2500k (στα 4.5 αρχικά τώρα πλέον default ρυθμίσεις)

MSI P67A-GD65

OCZ VERTEX 2 80GB

Asus 6950 2GB

CORSAIR XMS3 DDR3 8GB (4x2GB) 1333MHz

COOLER MASTER GX 750 W

Win64 ultimate

Σε memtest που του έκανα δεν εμφάνισε κάποιο πρόβλημα.

Τι πιστεύετε ότι μπορεί να φταίει;

Ίσως κάποιο format να βοηθούσε ...

Δημοσ.

"ATI Display driver stopped responding and has recovered" αντιστοιχο μηνυμα μου πεταγε οταν προσπαθησα να ανεβασω την δικια μου καρτα.Εσενα ειναι στοκ?

Δημοσ.

"ATI Display driver stopped responding and has recovered" αντιστοιχο μηνυμα μου πεταγε οταν προσπαθησα να ανεβασω την δικια μου καρτα.Εσενα ειναι στοκ?

Ναι στοκ είναι. Μόνο τον επεξεργαστή είχα ανεβάσει αλλά τον επανέφερα και αυτόν σε στοκ ρυθμίσεις.

Δημοσ.

Ίδιο thread με τον άλλο με την NVidia.

Είτε από θερμοκρασίες πάσχεις είτε από τροφοδοτικό. Ρίχτου ένα καλό καθάρισμα και βάλε μετά HWMonitor για να δούμε temps

Δημοσ.

Ενταξει 55-60 βαθμοι δεν ειναι ασχημα νομιζω.Τροφοδοτικο ισως αλλα βλεπω οτι ειναι αρκετα δυνατο.Μηπως εχει γινει καποιο μπερδεμα με τους drivers.Εχεις δοκιμασει να κανει καθαρη εγκατασταση των drivers?

Δημοσ.

Ίδιο thread με τον άλλο με την NVidia.

Είτε από θερμοκρασίες πάσχεις είτε από τροφοδοτικό. Ρίχτου ένα καλό καθάρισμα και βάλε μετά HWMonitor για να δούμε temps

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Από θερμοκρασίες πάω καλά.

post-164737-0-24015100-1343140226_thumb.jpg

Το pc το έχω καθαρίσει πρόσφατα και δεν έχει καθόλου σκόνη. Όχι δεν έχω δοκιμάσει να κάνω καθαρή εγκατάσταση των drivers.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Από θερμοκρασίες πάω καλά. Το pc το έχω καθαρίσει πρόσφατα και δεν έχει καθόλου σκόνη. Όχι δεν έχω δοκιμάσει να κάνω καθαρή εγκατάσταση των drivers.

Οκ τοτε αυτο που προτεινω ειναι να σβησεις οτι υπαρχει απο drivers και να περασεις απο την αρχη την τελευταια εκδοση που υπαρχει.Μια σκεψη

Δημοσ.

Οκ τοτε αυτο που προτεινω ειναι να σβησεις οτι υπαρχει απο drivers και να περασεις απο την αρχη την τελευταια εκδοση που υπαρχει.Μια σκεψη

Θα το κάνω και αυτό. Αλλά να ρωτήσω και κάτι ακόμα: υπάρχει περίπτωση να οφείλεται στο σκληρό δίσκο; Του είχα κάνει παλιότερα κάποιες μετρήσεις και είχε δώσει πάρα πολύ κακά αποτελέσματα:

post-164737-0-37913700-1343141556_thumb.jpg

Δημοσ.

Για ssd ισως ειναι μικρα τα νουμερα.Αλλα δεν γνωριζω για να σου απαντησω σιγουρα.Δεν ξερω αν θα μπορουσε να επηρεαζει σε τετοιο βαθμο που να μην μπορεις να κανεις τιποτα.Για μενα καποιο θεμα πρεπει να εχει η καρτα γραφικων.Δοκιμασε για αρχη αυτο που σου προτεινα και απο κει και περα σιγουρα θα σου απαντησουν κι αλλοι πιο κατατοπισμενοι απο μενα :)

Δημοσ.

Από θερμοκρασίες φαίνεται να είσαι εντάξει.

Δες τι γράφει η ίδια η AMD. Κοινώς μας λέει ότι μπορεί να φταίνε τα πάντα:

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/737-27116RadeonSeries-ATIKMDAGhasstoppedrespondingerrormessages.aspx

Προτού προχωρήσεις σε format (γιατί αυτή φαίνεται ως η επόμενη λογική λύση) κάνε τα παρακάτω για να σιγουρευτείς ότι δεν είναι HW

- Πάνε την κάρτα σου σε έναν φίλο και δες αν του κάνει τα ίδια

- Δανείσου ένα PSU να δοκιμάσεις μήπως το δικό σου τα έφτυσε. Και ότι έχουμε καλό PSU, δεν σημαίνει ότι και αυτά δεν χαλάνε. Του αλλουνού παιδιού εδώ μέσα ένα προβληματικό Corsair HX series του έκαψε 2 VGΑs! (και τα GX είναι γνωστό ότι έχουν βγάλει προβλήματα)

- Αν έχεις έναν άλλο δίσκο που να κάθεται δοκίμασε να του στήσεις εκεί λειτουργικό να δεις πως πάει

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.

Θα δοκιμάσω τα διάφορα parts σε κάποιο άλλο pc ώστε να διαπιστώσω τι είναι αυτό που φταίει. Δυστυχώς δεν έχω κάποιο άλλο μηχάνημα διαθέσιμο άμεσα για να τα τεστάρω οπότε θα το κάνω σε λίγο καιρό. Προς το παρόν πάντως έχει 24 ώρες να μου εμφανίσει το πρόβλημα.

μηπως τρεχεις κανενα προγραματακι της asus για την καρτα σου, παρομοιο με το msi after burner;

Όχι δεν τρέχω κάποιο. Απλά τους drivers της κάρτας έχω εγκατάστήσει (εκτός αν εννοείς κάτι άλλο που δεν κατάλαβα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...