sarpan Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Συνεχιζεις να μην μου απαντας σε αυτα που σε ρωτάω.. οποτε δεν το συνεχιζω.. Αυτο που ρωτας δεν εχει νοημα.Εσυ δηλαδη τι;Δινεις και εγγυηση;Στο κατω κατω αφιερωσα λιγο απο το χρονο μου για να απαντησω στο παιδι που ρωτησε οπως εχουν κανει πολλοι και σε δικα μου θεματα.Και σεβομαι ολες τις αποψεις.Ουτε ζητησα απο κανεναν το λογο για τιποτα ουτε ρωτησα "Φιλαρακι εισαι σιγουρος αλλιως θα ερθω να σου χτυπησω το κουδουνι αν χαλασει τιποτα".Εχω καθε δικαιωμα να πω την αποψη μου και συ να με διορθωσεις οπου κρινεις.Αλλα σε καμια περιπτωση οι γνωσεις σου δεν σου δινουν κανενα δικαιωμα να κρινεις με ασχημο τροπο κανεναν.Σου υπενθυμιζω ουτε δουλεια μου ειναι ουτε πληρωνεται κανενας εδω ουτε τιποτα.Συμμετεχω οπου πιστευω πως μπορω να βοηθησω.Ας κανονισουν οι αρμοδιοι moderators να εχουν δυνατοτητα σχολιασμου και εκφρασης αποψεων μονο οσοι εχουν καποιο πτυχιο και χρονια εμπειριας στο χωρο λοιπον.Αντε γεια Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2012 από sarpan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα