paxara Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Τελικά δεν είναι διαθέσιμη αυτή η κάρτα πουθενά! Έχω πάει παντού και δεν τη βρίσκω από Gigabyte! Αυτή η κάρτα πιστεύετε ότι θα είναι αντάξια; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513523 Ευχαριστώ! Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2012 από paxara
george_gr8 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 http://www.insomnia.gr/topic/453856-/ εδώ είναι το pc που έστησα μόλις προχθές. ρίξε μια ματιά...
stm00192 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Το τι ασυναρτησια διαβασα σε αυτο το θεμα μεχρι την στιγμη που μπηκε o dino και εβαλε μια καποια ταξη δεν λεγεται!!! Οσο για την επιλογη του xilence τροφοδοτικου απλα no comment!!
sarpan Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Το τι ασυναρτησια διαβασα σε αυτο το θεμα μεχρι την στιγμη που μπηκε o dino και εβαλε μια καποια ταξη δεν λεγεται!!! Οσο για την επιλογη του xilence τροφοδοτικου απλα no comment!! Νομιζω οτι θα μπορουσες να χρησιμοποιησεις καποια διαφορετικη λεξη για να περιγραψεις αυτο που θες.Συμφωνω πως ισως δεν γνωριζουμε αυτα που γνωριζεις,αλλα απο τη στιγμη που ειναι ενας χωρος κυριως για συζητηση,θεωρω πως ο καθενας εχει το δικαιωμα να γραψει την αποψη του και οπου κρινει καποιος οτι χρειαζεται διορθωση τοτε να παρεμβει γραφοντας τη δικη του.
stm00192 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Νομιζω οτι θα μπορουσες να χρησιμοποιησεις καποια διαφορετικη λεξη για να περιγραψεις αυτο που θες.Συμφωνω πως ισως δεν γνωριζουμε αυτα που γνωριζεις,αλλα απο τη στιγμη που ειναι ενας χωρος κυριως για συζητηση,θεωρω πως ο καθενας εχει το δικαιωμα να γραψει την αποψη του και οπου κρινει καποιος οτι χρειαζεται διορθωση τοτε να παρεμβει γραφοντας τη δικη του. Δεν θα κατσω να αναλυσω για ακομη μια φορα το ποσο επικινδυνο είναι να προτεινεις είτε αγορες είτε πιθανες λυσεις σε προβληματα οταν δεν εχεις ουτε καν της βασικες γνωσεις... το εχω αναλυσει ήδη πολλες φορες σε αυτο το forum αλλα οι περισσότεροι "απειροι" συνεχίζουν να μην νιώθουν. Αλλο η ελευθερία του λόγου και αλλο η καταχρηση της. Το πρώτο είναι αναφαιρετο δικαιωμα και το δευτερο εγκλημα.. αλλα η γραμμη που τα χωρίζει είναι κατι περισσοτερο απο λεπτη... Και δυστυχώς εμεις οι Ελληνες πλεον την περναμε κατα κανονα!! Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2012 από stm00192 1
spaek Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Τελικά δεν είναι διαθέσιμη αυτή η κάρτα πουθενά! Έχω πάει παντού και δεν τη βρίσκω από Gigabyte! Αυτή η κάρτα πιστεύετε ότι θα είναι αντάξια; http://www.e-shop.gr...l?id=PER.513523 Ευχαριστώ! Πιστευω πως ειναιΓια πιο φθηνα ( skroutz.gr) αν την αγορασεις απο εδω http://www.specialpr...=19645&catid=48 και στα 214 η 6950 http://www.specialpr...=24493&catid=48 Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2012 από spaek
TEOKOS Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Το τι ασυναρτησια διαβασα σε αυτο το θεμα μεχρι την στιγμη που μπηκε o dino και εβαλε μια καποια ταξη δεν λεγεται!!! Οσο για την επιλογη του xilence τροφοδοτικου απλα no comment!! Έχεις φρικαρει γενικά εεε;
paxara Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Μέσα στο θέμα xD Προσωπικά για εμένα, αν ήξερα από hardware προφανώς και δεν θα ήμουν εδώ να σας πρήζω Anyways, ευχαριστώ για όλα και όλους! : )) Το τι ασυναρτησια διαβασα σε αυτο το θεμα μεχρι την στιγμη που μπηκε o dino και εβαλε μια καποια ταξη δεν λεγεται!!! Οσο για την επιλογη του xilence τροφοδοτικου απλα no comment!! ..btw, αυτό είναι καλό ή κακό;; o.O --> "Οσο για την επιλογη του xilence τροφοδοτικου απλα no comment!!" Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2012 από paxara
sarpan Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δεν θα κατσω να αναλυσω για ακομη μια φορα το ποσο επικινδυνο είναι να προτεινεις είτε αγορες είτε πιθανες λυσεις σε προβληματα οταν δεν εχεις ουτε καν της βασικες γνωσεις... το εχω αναλυσει ήδη πολλες φορες σε αυτο το forum αλλα οι περισσότεροι "απειροι" συνεχίζουν να μην νιώθουν. Αλλο η ελευθερία του λόγου και αλλο η καταχρηση της. Το πρώτο είναι αναφαιρετο δικαιωμα και το δευτερο εγκλημα.. αλλα η γραμμη που τα χωρίζει είναι κατι περισσοτερο απο λεπτη... Και δυστυχώς εμεις οι Ελληνες πλεον την περναμε κατα κανονα!! Δεν ειδα κανεναν να ειναι τοσο απολυτος γι'αυτα που λεει.Ολοι μπορουμε να γραφουμε και ο αλλος μπορει να κρινει αυτα που διαβαζει.Επιπλεον κανεις λες και ο αλλος γραφει, αυτα που χαρακτηριζεις ως ασυναρτησιες, επιτηδες και δεν ξερω και γω τι αλλο.Και ναι,δεν ξερω αν εχω τις βασικες γνωσεις που περιγραφεις,αλλωστε δεν περασα και απο κανενα τεστ πριν, αλλα θεωρω πως μπορω να προτεινω κατι.Τωρα αν εκανα λαθος σιγα το πραγμα ρε φιλε.Δεν μιλαμε και για τον ισολογισμο του κρατους.Εσυ λοιπον που ξερεις και που ενδιαφερεσαι διορθωσε με ετσι ωστε να μην βγουν 2 χαμενοι απο αυτη την υποθεση.Απλο
stm00192 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Μέσα στο θέμα xD Προσωπικά για εμένα, αν ήξερα από hardware προφανώς και δεν θα ήμουν εδώ να σας πρήζω Anyways, ευχαριστώ για όλα και όλους! : )) ..btw, αυτό είναι καλό ή κακό;; o.O --> "Οσο για την επιλογη του xilence τροφοδοτικου απλα no comment!!" ΚΑΚΟ....... για να δεις ποσο κακο... Αυτο το τροφοδοτικο ειναι πολυ πολυ πολυ καλυτερο... http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=27538&cat=17&sub=0&pmanuf=395&sort=3&step=undefined Δεν μιλαμε και για τον ισολογισμο του κρατους. Μιλάμε για τον ισολογισμο ενος ανθρώπου όμως που μπορει να μην του περισεύουν και να μην έχει την άνεση των "λαθων μου, σου κτλ". Εδώ κολαει οτι οι καθε προταση πρεπει να ειναι σοβαρη και βασισμενη σε σωστες γνωσεις. Αν τυχαινε και δεν εβλεπε το θέμα ένας πιο εμπειρος χρηστης και ο TS ηταν λιγο βιαστικος για πες μου θα του αποζημιωνες εσυ τις οποιες λαθος επιλογες καποιου μη έμπειρου?
sarpan Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Μιλάμε για τον ισολογισμο ενος ανθρώπου όμως που μπορει να μην του περισεύουν και να μην έχει την άνεση των "λαθων μου, σου κτλ". Εδώ κολαει οτι οι καθε προταση πρεπει να ειναι σοβαρη και βασισμενη σε σωστες γνωσεις. Αν τυχαινε και δεν εβλεπε το θέμα ένας πιο εμπειρος χρηστης και ο TS ηταν λιγο βιαστικος για πες μου θα του αποζημιωνες εσυ τις οποιες λαθος επιλογες καποιου μη έμπειρου? Ρε φιλε stm κανεις δεν το επαιξε παντογνωστης.Δηλαδη θα πρεπει να ζητησει και επιβεβαιωση η πτυχιο για να παρει στα σοβαρα αυτα που γραφουμε;Αποψεις ειναι και τιποτα αλλο.Εγω για παραδειγμα χαρακτηριστικα ειπα "ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ θα πηγαινα σε αυτα τα κομματια".Ουτε τον αναγκασε κανενας να τα αγορασει ουτε τιποτα.Αλλωστε νομιζω ολοι γνωριζουμε την εννοια αυτου του φορουμ.Ειναι για να συζηταμε αυτα που μας ενδιαφερουν και να μην μας πιανουν κοτσους εκει εξω.Και μεσα απο τη συζητηση γινεται αυτο και την αντιπαραθεση αποψεων.Εγω εχω μια α γνωση στο θεμα,εσυ μια β καλυτερη και καποιος αλλος μια γ καλυτερη απο τη δικη σου.Ετσι ειναι.Εγω δεν ειπα οτι ηταν απολυτα σωστα αυτα που γραφτηκαν απο ολους αλλα αν χρησιμοποιουσες τη λεξη "λαθος" αντι για αυτο που εγραψες τοτε θα εβγαινε καλυτερο νοημα.Απο τη στιγμη μαλιστα που δεν παραθετεις τη δικη σου γνωμη δεν βλεπω το λογο να πω εχεις δικιο.Και στην τελικη δεν βρισκω το λογο καποιος που θελει να πει τη γνωμη του να σκεφτεται 10 ωρες "Ειναι σωστη;Μην με πουνε και ηλιθιο..." Γενικα δεν μου αρεσει να με μειωνουνε αλλα να μου τονιζουν τα λαθη μου.Εξου και η "ενσταση" μου γι'αυτο που ειπες Φιλικα υ.γ. λογω της αναβαθμισης εχει σβηστει και το μεγαλυτερο μερος της συνθεσης μου... Και για να μην παρεξηγηθω λεγοντας αυτο για τον ισολογισμο του κρατους που παρεθεσες κιολας, δεν το ειπα για να μειωσω το ποσο του φιλου που εχει για το pc, αλλα για να τονισω οτι δεν ειναι ενα θεμα στο οποιο για να εκφερεις αποψη πρεπει να εχεις ΤΙΣ γνωσεις πανω σε αυτο Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2012 από sarpan
stm00192 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δεν μου απαντησες ομως... Στην περιπτωση που βιαστει και ακολουθησει μια λαθος προταση ... Εισαι προθυμος εσυ να αναλαβεις την ευθύνη και να του λυσεις οποιο προβλημα προκυψει? Και φερνω και παραδειγμα... Προταθηκε σε καποια φαση cpu ivy bridge πακετακι με Ζ68 ... Οταν λοιπον θα εβαζε πανω της τον ivy ο οποιος κατα πασα πιθανοτητα ΔΕΝ θα τον αναγνωριζε λογο αναγκης bios update.. θα πηγαινες εσυ σπιτακι του με ενα sandy παραμασχαλα ωστε να μπορεσει να γινει το update?
sarpan Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δεν μου απαντησες ομως... Στην περιπτωση που βιαστει και ακολουθησει μια λαθος προταση ... Εισαι προθυμος εσυ να αναλαβεις την ευθύνη και να του λυσεις οποιο προβλημα προκυψει? Και φερνω και παραδειγμα... Προταθηκε σε καποια φαση cpu ivy bridge πακετακι με Ζ68 ... Οταν λοιπον θα εβαζε πανω της τον ivy ο οποιος κατα πασα πιθανοτητα ΔΕΝ θα τον αναγνωριζε λογο αναγκης bios update.. θα πηγαινες εσυ σπιτακι του με ενα sandy παραμασχαλα ωστε να μπορεσει να γινει το update? Ρε φιλε τι δεν καταλαβαινεις απο αυτο που σου λεω;Του ειπα παρε αυτα και τελος;Ελεος.Το παιδι θα διαβασει ολα οσα ακουσει θα τα κρινει και θα αποφασισει.Και στο κατω κατω στο παραδειγμα που εδωσες απαντησε ο φιλος Δεινοσαυρος αλλα δεν ειδα πουθενα να λεει ρε τι μαλακιες γραφετε;αι τραβατε να κανετε αλλη δουλεια.Αυτος ειναι δηλαδη πιο βλακας απο σενα που εγραψες να μας πεις οτι λεμε βλακειες;Ηρεμησε λιγο.
stm00192 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Συνεχιζεις να μην μου απαντας σε αυτα που σε ρωτάω.. οποτε δεν το συνεχιζω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα