Δεινόσαυρος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Τη στήλη since bios version τέρμα δεξιά την βλέπεις. Ξέρεις τι σημαίνει?
SharkGamer007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Τη στήλη since bios version τέρμα δεξιά την βλέπεις. Ξέρεις τι σημαίνει? Ναι και κατάλαβα τι εννοείς
Δεινόσαυρος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 @paxaras: 1) Δες αυτή τη μητρική αν σε ενδιαφέρει το cf/sli και το oc. Για το oc θα χρειαστείς και έναν Κ (ξεκλείδωτο επεξεργαστή) 2) Δες αυτή την μητρική αν δεν σε ενδιαφέρουν τα παραπάνω. Έχει επίσης chipset με πλήρη υποστήριξη για τον επεξεργαστή σου. Αν θέλεις να πάρεις παλιότερη μητρική και σε ενδιαφέρει το sli ή/και το o/c δες αυτή. Δεν στην προτείνω αλλά είναι πιο πλήρης από αυτές που κοιτάς. Επίσης το πιθανότερο είναι να μην δει τον επεξεργαστή σου χωρίς bios update.
paxara Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Guys, ακόμα και από e-shop αν δεν είναι, πείτε κάποια μητρική που να ταιριάζει από άλλα καταστήματα. Αλλά να είναι Intel ή Gigabyte παρακαλώ! @paxaras: 1) Δες αυτή τη μητρική αν σε ενδιαφέρει το cf/sli και το oc. Για το oc θα χρειαστείς και έναν Κ (ξεκλείδωτο επεξεργαστή) 2) Δες αυτή την μητρική αν δεν σε ενδιαφέρουν τα παραπάνω. Έχει επίσης chipset με πλήρη υποστήριξη για τον επεξεργαστή σου. Αν θέλεις να πάρεις παλιότερη μητρική και σε ενδιαφέρει το sli ή/και το o/c δες αυτή. Δεν στην προτείνω αλλά είναι πιο πλήρης από αυτές που κοιτάς. Επίσης το πιθανότερο είναι να μην δει τον επεξεργαστή σου χωρίς bios update. Μου φαίνεται εντάξει κατ εμέ. Εσείς τι λέτε; http://www.gigabyte.com.gr/products/page/mb/ga-h77m-d3hrev_10 Όχι δεν θέλω ούτε ο/c ούτε SLI! Δεν με απασχολούν! ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι είναι το non ECC που βλέπω καμιά φορά;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Αφορά τις μνήμες ram και συνδεεται με το ότι η μητρική υποστηρίζει μνήμες για desktop χρήση και όχι για server. Όλες οι μητρικές που κοιτάς non ECC είναι (και έτσι πρέπει να είναι). Μη σε απασχολεί αυτό. Μια χαρά είναι και πολύ καλό vfm. H οθόνη σου ποιά είναι?
paxara Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Η οθόνη είναι μια παλιά LG 22" δεν θυμάμαι το μοντέλο της. Δεν νομίζω να έχω πρόβλημα με οθόνη! Μετά από λίγο καιρό, θα αλλάξω και αυτήν. Αυτή τη στιγμή με νοιάζουν τα παραπάνω. Άρα να συνοψίσω.. (btw thanks για την πληροφορία του non ECC), όλα όπως θα είδαμε και η μητρική αυτή η τελευταία, είναι όλα καλά. Έτσι; Το τωρινό σύστημά μου αποτελείτο από τα παρακάτω, οπότε πιστεύω θα έχω κάποια βελτίωση στο gaming. CPU Name Intel Core 2 Quad Q9400 Package Socket 775 LGA Technology 45nm RAM: Type DDR2 Size 4096 MBytes Channels # Dual DRAM Frequency 333.3 MHz Motherboard: Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. Model G31M-S2L (Socket 775) Chipset Vendor Intel Chipset Model P35/G33/G31 Chipset Revision 10 Southbridge Vendor Intel Southbridge Model 82801GB (ICH7/R) Southbridge Revision A1 Κάρτα γραφικών: GeForce 9600 GT Memory Type GDDR3 Physical Memory 1024 MB Virtual Memory 2816 MB DirectX Support 10.0 Ευχαριστώ και τους δύο πολύ! ...αααα και μια ερώτηση. Την κάρτα γραφικών την βάζω στη PCI Express έτσι; Επειδή είναι 3.0 πρότυπο!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δεν τα είχες πει αυτά... Μόνο μια κάρτα γραφικών χρειάζεται το σύστημά σου για να παίξει ικανοποιητικότατα τα παντα και πιθανόν, ένα τροφοδοτικό. Ποιό είναι το τροφοδοτικό σου? (Αν δεν ξέρεις μάρκα, άνοιξε το καπάκι9 και δες τι λέει). Γνώμη μου είναι να δωσεις 150-200 ευρώ (ανάλογα αν θα χρειαστείς και τροφοδοτικό) και σε 2 χρόνια που θα πάρεις και οθόνη και θα αξιζει περισσότερο αλλάζεις όλο το μηχάνημα. Με μια 6870 για παράδειγμα (περίπου 150 ευρώ) θα παίζεις τα πάντα τέρμα (λογικά η ανάλυση της οθόνης σου θα είναι 1680 χ 1050). Το σύστημά σου έχει αρκετά ψωμιά ακόμα.
paxara Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Στην οθόνη έπεσες μέσα. Το τροφοδοτικό είναι Coolermaster 400-450W (δεν θυμάμαι) (..δεν είμαι στο pc μου τώρα ). Το psu το αλλάζω αν είναι. RAM όμως θέλω ποιο γρήγορη! Έτσι δεν είναι; o.O gpu: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516425
Δεινόσαυρος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Όχι. Δεν είναι έτσι. Δεν θα δεις καμία διαφορά αν αλλάξεις τις ram σε ddr3. Και για να αλλάξεις ram πρέπει να αλλάξεις και μητρική. Ούτε ο επεξεργαστής, ούτε η ram σε κόβουν. Η κάρτα γραφικών σου είναι που δεν κάνει πια για τα τελευταία παιχνίδια. GPU δες αυτές: http://www.skroutz.gr/s/432189/VTX3D-Radeon-HD-6870-1GB-GDDR5.html http://www.skroutz.gr/s/343118/Sapphire-Radeon-HD6870-1GB.html http://www.skroutz.gr/s/1899537/Asus-Radeon-HD6870-DC-2DI2S-GD5.html Είναι πολλά τα 200 για 6870. Μην κολλάς στην gigabyte, όλες ίδιες είναι. Με 200 παίρνεις καλύτερη κάρτα από την gigabyte που λινκαρες αλλά και πάλι δεν χρειάζεσαι καλύτερη κάρτα για την ανάλυση της οθόνης σου. Μάλλον πας και για τροφοδοτικό. Δες αυτό: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=27539&cat=17&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=5
paxara Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Κοίτα, τροφοδοτικό, λέω να πάω σε ένα 650 ή 700 της XSILENT γιατί μου την δίνει ο θόρυβος (κοιμάμαι με ανοιχτό pc σχεδόν πάντα). Κοίτα, να σου πω παράδειγμα. Ας πούμε το BF3 δεν το ευχαριστήθηκα γιατί κολλούσε... και ήταν καλά μόνο με τα medium γραφικά (που τις σκιές δεν είχε στρόγγυλες γωνίες αλλά κουτάκια -.- ..άντε να παίξεις FPS έτσι). Η RAM μου είναι 333MHz. Να βάλω 1066 που υποστηρίζει; Δώσε μία gpu που πιστεύεις ότι θα τα πάει καλά με τα τελευταία games! EDIT: Δηλαδή με το υπάρχων σύστημα μου, με μια gpu και psu θα είμαι καλά; o.O Ευχαριστώ για ΟΛΑ! )
Δεινόσαυρος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Οι μνήμες σου δεν είναι 333 αλλά 667 (ddr = double data rate) Σου πρότεινα ήδη κάρτα. Η 6870 πιστεύω ότι είναι η καλύτερη επιλογή.
overpower Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δώσε και από plaisio.gr Όχι! Ευχαριστώ! Εννοουσα ουτε απο πλαισιο, ουτε απο e-shop. Τα δυο χειροτερα καταστηματα σε εξυπηρετηση και ποικιλια. Και απο οτι βλεπω απο τις απαντησεις σου, δεν ξερεις πολλα πραγματα. Και η asous βγαζει καλες μητρικες -τις καλυετερες για εμενα-. Ασε να σου κανουν μια δικια τους συνθεση απο ενα αλλο καταστημα εκτος απο Πλαισιο και e-shop. Εκτος αν εχεις πιστωτικο σε αυτα τα καταστηματα παω πασο, αν και δεν νομιζω να ξερεις πολλα ηλεκτρονικα καταστηματα.
paxara Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Οι μνήμες σου δεν είναι 333 αλλά 667 (ddr = double data rate) Σου πρότεινα ήδη κάρτα. Η 6870 πιστεύω ότι είναι η καλύτερη επιλογή. Ok, θα παραγγείλω αυτήν την κάρτα και ένα PSU. Ευχαριστώ. Νομίζω θα την βγάλω οικονομικά
Δεινόσαυρος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Το θέμα είναι ποιά κάρτα ακριβώς και ποιό psu. Στο λέω γιατί στα hw parts σχεδόν σε κάθε 20ευρω αλλάζεις και κατηγορία.
paxara Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Το θέμα είναι ποιά κάρτα ακριβώς και ποιό psu. Στο λέω γιατί στα hw parts σχεδόν σε κάθε 20ευρω αλλάζεις και κατηγορία. Πήρα εκείνη από το e-shop της Gigabyte και το psu αυτό: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808865
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα