*Kezar* Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Καλησπερα σας παιδια..γνωριζει κανεις πως πηγαινουν τα clients για το game Dracula? εχω φαει ολο τον κοσμο να τα βρω απο την σειρα αλλα ολο μπερδεμενα τα εχουνε παντου σε ολα τα sites και δεν μπορω να βρω ποιο ειναι το 1ο 2ο κλπ κλπ.
antonl Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Λίγο με τα clients ( ; ) με μπέρδεψες αλλά αν εννοείς τη σειρά των adventure games είναι: 1) Dracula: Resurrection 2) Dracula 2: The Last Sanctuary 3) Dracula 3: The Path of the Dragon Πρώτη παράγραφος εδώ.
*Kezar* Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 clients θεωρουνται εαν δεν κανω λαθος..με επιασες ομως αλανι εισαι.!!!! thx τρελε μου.. αρχιζο κατεβασμα. αν και λιγο παλιο game εφαγα σκαλωμα απο τοτε που το επαιζα στο iphone χαχαχ.
antonl Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Πάνε πολλά χρόνια από τότε που τα τερμάτισα αλλά σίγουρα ήταν ωραία εμπειρία (ειδικά το 1ο αν θυμάμαι καλά). Βέβαια, 10+ χρόνια μετά, δεν ξέρω πόσο πρωτόγονα μπορεί να σου φανούν τα γραφικά αν είσαι μαθημένος από άλλα σύγχρονα pc games.
*Kezar* Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 δεν ειναι τα γραφικα ειναι το gameplay που σε κανει να θες να το παιξεις.!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα