Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κρίμα!

Ασχέτως προσφοράς (+-15% που δε το ψάχνω αν έχουν καλές τιμές),

οι όροι είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.

Όσο καλές εντυπώσεις είχα, τόσο κακή εντύπωση μου κάνουν τώρα.

Θα ήθελα να μάθω την εξήγηση για τους περίεργους όρους. Αν ρωτήσει κάποιος ας γράψει και εδώ την απάντησή τους.

Δημοσ.

Και εγώ είχα παραλάβει έναν Agility 3 και μάλιστα μια μέρα νωρίτερα. Οι καλύτερες εντυπώσεις.

Περίμενα ότι θα ανέβαζαν τιμές, αλλά περίμενα ότι θα είναι στους φτηνότερους του skroutz, αν όχι απέναντι σε pixmania και zizanio έστω να κοντράρονται με τα φτηνότερα Ελληνικά μαγαζιά. Όταν πρόσφατα κοίταξα τιμές απογοητεύτηκα μιας και ήταν πανάκριβοι σε σχέση με άλλους. Και βέβαια αυτό το "αγοράζουμε φτηνότερα από τους άλλους" που λέγανε για να δικαιολογήσουν τις χαμηλές τιμές τους τώρα μεταφράζεται πολύ άσχημα, κοινώς τους γυρνάει μπούμερανγκ.

Όσο ισχύει η διάκριση απέναντι στην αντικαταβολή προσωπικά δεν με απασχολούν οι μειώσεις τιμών τους. Ουσιαστικά με ενοχλούν. Δεν έχω ούτε κάρτα, ούτε paypal και αρνούμαι να πληρώσω επιπλέον 15% σε σχέση με κάποιον άλλον που έχει. Και εγώ και αυτός λεφτά δίνουμε στην τελική. Αντικαταβολή δεν σημαίνει πληρωμή με ομόλογα του Ελληνικού δημοσίου.

Δημοσ.

24/7 έκανα την παραγγελία μου,στις 27/7 το είχα παραλάβει Μυτιλήνη. τέλεια συσκευασμένο και το βασικότερο 60 ευρώ ποιο κάτω από τον φθηνότερο ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...