fotis 65 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Χρησιμοποιείστε το κουπόνι JULY15OFF για 15% έκπτωση στην παραγγελία σας!
Kentaflush Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 το εχουν βγαλει εδω και καιρο στο fb τους αλλα και παλι με -15% τωρα ειναι +15% απ'τις τιμες που ειχαν πριν τις "ανεβασουν"
Alxnks Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Τότε υπομονή μήπως παίξει τίποτα AUGUST20/25/30/35OFF !
john_dr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Νομίζω αυτό το -15% δεν ίσχυε με αντικαταβολή, κάτι που για μένα είναι απαγορευτικό σήμα.
fotis 65 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 το εχουν βγαλει εδω και καιρο στο fb τους αλλα και παλι με -15% τωρα ειναι +15% απ'τις τιμες που ειχαν πριν τις "ανεβασουν" δεν έχεις δίκιο.... ζαχάρωνα εδώ και μήνα το http://www.mrsmith.gr/index.php/shop/category/view/189 που το είχαν 300 και το πήρα στα 258 Νομίζω αυτό το -15% δεν ίσχυε με αντικαταβολή, κάτι που για μένα είναι απαγορευτικό σήμα.
szaf Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 και στους σκληρούς δισκούς που μόλις τσέκαρα, όλες οι τιμές είναι αρκετά ανεβασμένες από πριν από 10 μέρες που τους κοίταγα για να πάρω κάποιον. Μας δουλεύει το MrSmith μου φαίνεται..
MoviemakerGr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Γι'αυτο ανεβήκαν οι τιμές για να έχουν το περιθώριο του 15%.. Όσοι πρόλαβαν πρόλαβαν.. Εγώ τους πήρα τηλέφωνο τις προάλλες για μια κάρτα γραφικών και μου απάντησαν ότι δεν προβλέπεται έκπτωση πριν τον Σεπτέμβρη.. Προσέξτε > γιατί άραγε δεν ισχύει στις αντικαταβολές αν έχει δίκιο το παλικάρι ? και πότε ισχύει ? και σε πόσες μέρες παραλαβή τελικά ? Υπάρχει κανείς που τηρήθηκε το χρονοδιάγραμμα ? NEXT.. Είχαν την ευκαιρία τους για έμενα τώρα πρέπει να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα για να ξαναδοκιμάσω μαζί τους..
razerd Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Γι'αυτο ανεβήκαν οι τιμές για να έχουν το περιθώριο του 15%.. Όσοι πρόλαβαν πρόλαβαν.. Εγώ τους πήρα τηλέφωνο τις προάλλες για μια κάρτα γραφικών και μου απάντησαν ότι δεν προβλέπεται έκπτωση πριν τον Σεπτέμβρη.. Προσέξτε > γιατί άραγε δεν ισχύει στις αντικαταβολές αν έχει δίκιο το παλικάρι ? και πότε ισχύει ? και σε πόσες μέρες παραλαβή τελικά ? Υπάρχει κανείς που τηρήθηκε το χρονοδιάγραμμα ? NEXT.. Είχαν την ευκαιρία τους για έμενα τώρα πρέπει να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα για να ξαναδοκιμάσω μαζί τους.. Εγω στις αρχες που πρωτοεφμφανιστηκε το καταστημα,παρελαβα μεσα σε 3 μερες (κουτι+cpu)!
MoviemakerGr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Εγω στις αρχες που πρωτοεφμφανιστηκε το καταστημα,παρελαβα μεσα σε 3 μερες (κουτι+cpu)! Πες 5+1 αριθμούς να τους γράψω Joker το βραδάκι..
qweRRr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Είναι και άλλοι Movie πετάξου και σε διπλανό forum,πολύ παρέλαβαν στην ώρα τους και νωρίτερα! Αυτό που βλέπω είναι πως τώρα τελευταία το έχουν @#$#%#$ !!
sistah Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Συγνωμη αν ειναι λιγο off topic αλλα με τετοια εμφανιση του site εμενα προσωπικα με απωθει να ψαξω κατι. Αμα δεν ειναι λιγο οργανωμενα και κανω 10 λεπτα να βρω αυτο που θελω, παω σε κανα αλλο site. Πραγματικα, 2 φορες εχω προσπαθησει να του δωσω μια ευκαιρια, και τις 2 το εκλεισα στο λεπτο.
MoviemakerGr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Είναι και άλλοι Movie πετάξου και σε διπλανό forum,πολύ παρέλαβαν στην ώρα τους και νωρίτερα! Αυτό που βλέπω είναι πως τώρα τελευταία το έχουν @#$#%#$ !! Προφανώς θα ξέρεις καλύτερα κ δεν επιμένω σ'αυτο μιας κ όπως είπα εγώ δεν ολοκλήρωσα μαζί τους γιατί η κάρτα ειχε 2 ευρώ διαφορά με άλλο μαγαζί κ αυτοί ήξεραν πότε θα παραδώσουν οπότε χωρίς καλή έκπτωση δεν μπαίνει κανείς στην περιπέτεια..
johnbond Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Όποιος ρισκάρει για 15% πληρώνωντας προκαταβολικά είναι άξιος της τύχης του αν χάσει τα υπόλοιπα 85%.
giorginho Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Όποιος ρισκάρει για 15% πληρώνωντας προκαταβολικά είναι άξιος της τύχης του αν χάσει τα υπόλοιπα 85%. Με paypal???
rikos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Μια καλη προσφορα παντως ειδα...το sony xperia U στα 160 ευρω περιπου αν θυμαμαι καλα ενω στο σκρουτζ ξεκιναει απο τα 220 ευρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα