Προς το περιεχόμενο

reduse microphone noice in skype

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ, έχω compaq presario 900 notebook windows xp pro και έχω πρόβλημα καθώς επικοινωνώ στο skype, ακούω το Θόρυβο απέξω ποιο πολύ απ ότι μέσα .Τι προγραμματάκι θα μου προτείνατε ;(δεν ταίριαζε το Realtek)

Δημοσ.

είναι ζέστη σήμερα ... Λέω οτι η Θάλασσα ακούγεται ποιο πολύ απ ότι μασάω εγώ και για αυτο θέλω να λειτουργεί όπως πρέπει το

microphon της κάμερας μου. Έχεις ιδέα;

Δημοσ.

είναι ζέστη σήμερα ... Λέω οτι η Θάλασσα ακούγεται ποιο πολύ απ ότι μασάω εγώ και για αυτο θέλω να λειτουργεί όπως πρέπει το

microphon της κάμερας μου. Έχεις ιδέα;

Το μικρόφωνο κάνει τη δουλειά του και τσιμπάει τους θορύβους του περιβάλλοντος.

Είτε φωνάζεις περισσότερο ώστε η φωνή σου να καλύπτει τους εξωτερικους θορύβους ή φέρνεις το μικρόφωνο πιο κοντά στο στόμα σου. Η φθηνότερη λύση είναι ένα μικρόφωνο όπως το παρακάτω

http://www.amazon.com/3-5mm-Hands-Computer-Lapel-Microphone/dp/B005DJNRQM/

ή ένα φθηνό headset. Να προσέξεις όμως το μικρόφωνο να εχει κάλυμα απο αφρό (foam) για να μην τσιμπά το φύσημα του αέρα.

Τέλος υπάρχουν και ειδικά Noise-cancelling headphones που όμως ειναι αρκετά ακριβα. Αν σε ενδιαφέρει google it.

...Λέω οτι η Θάλασσα ακούγεται ποιο πολύ απ ότι μασάω εγώ ...

Δηλαδή επικοινωνείς μεσω skype μασώντας; Δεν μιλάτε καθόλου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
:-D Κοίτα,το έχω το πλήρες set απο ακουστικά με το microphone ,αλλα θα ηταν ποιο βολικό όχι απαραίτητα σε εμενα ,σε οποιονδήποτε καλλίτερο θα ήταν να χρησιμοποιεί μονο την κάμερα με το μικρόφωνο (crypto).Αλλα δεν βρίσκω ενα σωστό λογισμικό καταστολής θορύβου .Το morphVOX δεν γίνετε εγκατάσταση ,το Realtek δεν υποστηρίζει ,τι αλλο μπορώ να βρω; Επεξ/σία από Swinrrr
Δημοσ.

Μήπως είναι θέμα ρύθμισης και δεν χρειάζεται να πάρεις/εγκαταστήσεις κάτι άλλο;; Μπορεί π.χ. να είναι ρυθμισμένο να δουλεύει με το ενσωματωμένο μικρόφωνο και όχι με αυτό της κάμερας και έτσι να μην πιάνει εσένα που μιλάς επειδή ίσως είσαι μακριά από το μικρόφωνο... Έλεγξε το... Επίσης κοίταξε και στις ρυθμίσεις ήχου των Windows μήπως το επίπεδο για το μικρόφωνο είναι κατεβασμένο...

Δημοσ.

Ααα, καλά το λες , είναι μακριά το μικρόφωνο για αυτό δεν ακούγετε , τότε δεν γίνετε να χρησιμοποιήσω το μικρόφωνο της κάμερας .

Το φτιαξανε μάλλον για εσωτερικούς χώρους .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...